Само дюканските хора висят посред нощ на балкона- 218

• 35 543
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Мастърчеее,бе ти да нямаш разузнавателно устройство/ Joy
Само някой да пита за рецепта и веднага се включваш. JoyМерси ,мила,мисля че гювеча спечели в наддаването с тенджерата. hahaha
Днеска голям глад ме мори. #Crazy

# 61
  • Варна
Тонче да оздравяваш бързо, че.... newsm29

от моя цикъл  още няма и помен!ми сега? newsm78

Коледна варненска среща, 13.12 от 12 часа!!!

# 62
Добро утро!  Laughing
Честит празник на всички именници!
Честита месечинка на мойте сладурки pink85, dj100, Jenusha, Nartsisa, а epson нещо съвсем се изгуби, но честито и на нея!
tonnny_bg, ела да те гушна и се оправяй по-бързо. Потенето на танците помага, да знаеш  newsm68 Да вметна за зеления боб, на мой вкус, за да е хубав, задължително условие е копърът, както и много лук. Освен това към края може да му сложиш няколко разбити яйчица, все едно като застройка, ходи му. За чесъна и киселото мляко няма смисъл да споменавам, ти сложи повечко чесън, нали си болничка.
ФИЛЮДКА, да си изкарате един прекрасен празник и да е на късмет на детето ти. А ти да ни покажеш, снимки. Съжалявам, че няма да си с нас в събота.
Да ви похваля една рибка, амур. Намерих си го готов очистен, на шайби. Пекох го върху хартия, във фурната, само със сол и чер пипер. Страхотен е, снощи като го подпуках, едва се възпрях, че все пак беше нагласен за днес  Blush
Да кажа и аз за празниците, на мен определено ми е интересна темата, защото винаги съм обичала да готвя вкусотии и продължително и с удоволствие да си правя планове. Та този път съм решила проблема радикално. Очаква се да сме си предимно в тесен семеен кръг, тъй че всичко солено ще е режимно. Малко кофти, че се падаме все на П, но какво да се прави, Коледа и Нова година ще има и догодина. Десерти ще приготвя дюкански, ще подсигуря и нещо за детето и евентуални гости. Всеки случай за ястията нямам никакъв проблем, не за пръв път храня гости с дюкански манджи и никой още не се е оплакал  Wink А ако се случи ние да ходим някъде ... ами аз нямам скрупули да предупреждавам, още повече че в моя случай промяната е очеизвадна и никой не се учудва.
Желая на всички хубав, хубав ден!   bouquet

# 63
  • София
Здравейте Hug
Честит имен ден на празнуващите - много здраве и късмет  bouquet
Честити месечинки на pink85, dj100, Jenusha, NartsisaHug Hug Hug
Тони - да се оправяш бързо Hug
Филюдка - Весело изкарване на празненството и чакаме снимки Hug
Мис Марпъл - права си за Коледните и Новогодишни празници Hug В крайна сметка не е задължително да се натъпчем до безсъзнание и после половин година да се борим с пораженията. Няма ли да ни е по - лесно просто да сме умерени newsm78 Аз съм в четвърта фаза и въпреки това не планирам да има големи трапези и много храна Whistling.  Че после - мъка.
Да ви се похваля - ходя на аеробика от 1 седмица и е страхотно Crazy
Мастърче - къв си сладур Heart Eyes В събота щъ тъ стисна веднъж - може ли Joy
Желая ви хубав ден  bouquet

# 64
Петенце,ами ако има нещо ,ще си го дундуркате кво.Все пак е хубаво двамата батковци да си имат и сестричка. Party Party  smile3503 Аз ще оздравявам ами ,де ще ходя/ Flutter
Марпълче,благодаря за идейката за зеления боб.Запретвам ръкави докато не ме е хванал мързела. newsm03
Ние утре сме на протеини и съм приготвила една маслена риба за скарата,но следващият път ще опитаме амурчето. wavey
happysmilelove001

# 65
  • Варна
Петенце,ами ако има нещо ,ще си го дундуркате кво.Все пак е хубаво двамата батковци да си имат и сестричка.
бе то ако е сестричка- чудесно, ама един химикал казали хората..... Mr. Green

pink85, честита ти месечинка миличко!прекрасна си! Hug

dj100, Jenusha, Nartsisa
, честити и на вас сладуркиии!много ви обичам! Hug Hug Hugама Нарциска се загуби напоследък нещо!

Коледна варненска среща, 13.12 от 12 часа, ресторант "Одаята"!!! ЗАПИСВАЙТЕ СЕЕЕ![

Бургазлийки, дали няма да ни окажете честта да присъствате на нашето празненство?! Grinning Hug

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 11:13 от Petenci-cvetenci

# 66

Мастърче - къв си сладур Heart Eyes В събота щъ тъ стисна веднъж - може ли Joy
Може,може....Ама и аз ще стискам ти к'во си мислиш Laughing

# 67
 newsm78 Някой от варненките може ли да ме вземе от автогарата в неделя ,че не го знам къде е тоз ресторант? newsm17

# 68
petenci-cvetenci, и аз плача за моя период, от месец и половина не е идвал...  cry cryаз никога не съм била и мн мн редовна но имах надежди че със смъкването на килограмите ще се пооправи.  Rage Ако се съмняваш за някои чадо, иди си направи един кръвен тест (не тея дето пишкаш че те не са и толкова хм... как беше тая дума сега да му се не види)... doh doh

ФИЛЮДКАТА, да ти е жива и здрава щерката и да си изкарате суууупер. след като ти се занимавш с организацията съм сигурна че така ще е. И ще дойда след това да ми покажеш снимки и пръстена и тн.  bouquet

Зорита, честита годинка и от мене. Надявам се че на острова си изкарваш добре. Поне няма при тебе размирици, тука на нас ни писна вече. #2gunfire #2gunfire

честита месечикна на девойките млади дето се изявяват в нашия форум (Jenusha, pink85 и др да спомена и някое и друго име...). Tada

Аз да се отчета днес сам в +600гр, но вчера беше последен ПЗ ден и днес с първия П ще се смъкнат. Продължавам смело да смъквам на сантиметри и да се кипря във нови/стари дрехи дето не ми ставаха изобщо преди месец. Embarassed

Искам и аз да ходя на среща....  newsm77 newsm77 Не че Филюдка не ми стига, но сам любопитна да ви видя... Не ви ли се идва към Атина?  Whistling Сега дето е хубаво времето и тн...   Nature Sunny  Nature Sunny
Ако реша да си ходя към Търново по коледа, да гледаме да организираме някоя среща и там, е? Ако не поне ще се дотътря неканена до Дряново а видя Гардения и Надето ...

Стига ми толкова че трябва да ходя да работя. Днес искам рано да си тръгна че да отида и да се подстрига в 5:30... Лек и отслабващ ден на всички от мен! Hug Hug

# 69

Ние утре сме на протеини и съм приготвила една маслена риба за скарата,но следващият път ще опитаме амурчето. wavey

Sick  Щях да умирГам на два пъти след такваз' риба  Sick
И още някоя мацка от темата беше страдала след маслената риба. Да внимавате  Peace

Nimowe , вече те чакам  Hug За Търново не се надявай много - те се пръснаха търновки. Рени е в Атина, Крис - във Варна, Гли Ганка вече не пише.... Ако има прикрити дюканки от околията, моля свиркайте  Whistling

И пак напомням на всички пътуващи през Габрово,  Дряново, Търново, Трявна и съседните села - обаждайте се! Седя си тук и чакам някой да намине, че да си спретнем импровизирана среща  lalalala

# 70
  • Варна

И пак напомням на всички пътуващи през Габрово,  Дряново, Търново, Трявна и съседните села - обаждайте се! Седя си тук и чакам някой да намине, че да си спретнем импровизирана среща  lalalala
[/quote]

аз планувам да ходя към Габрово, ама незнам точно кога, та по тоя повод, снощи си мислех за теб , да ти се обадя да се видим наистина!ама към пролетта сигурно ще стане!пък и колко е тя зимата, още януари и февруари, и край Grinning Hug

# 71
Гарденийка,то и аз един път щях да умра от нея и установихме ,че тя не бива да се прави на фурна,защото се пече в собствената си мазнина.Ама на скара ,би трябвало да е добре.Ти как си я прави? newsm78

# 72
 mimensita безумно си права, т.е. права си, а безумието е от моя страна. Знам си нещата и понякога си мисля дали не е въпрос на организация, но не е (поне в работата си съм даже повече от организирана, че чак си се дразня)   Sad То да беше само ремонта! Той си има начало и дай боже скорошен край - ще се реже лентата скоро Grinning Ама като добавиш вечното тичане по младежите (двамата ми сладурски синчета) - да ги закараш на училище, на спортни мероприятия (а те ходят 5-7 пъти седмично на тренировки), да ги вземеш, да напазаруваш, да им сготвиш + всички останали социално ангажирани дейности, носещи заплата...и кръга се затваря със ставане в 6:00 и лягане някъде малко след 12ч в полунощ. Знам, че на практика се получава тотална гавра с тялото, но това е действителността. Все чакам момента, в който ще пораснат достатъчно, за да имам време за себе си и не знам кога ще го дочакам. Обаче на фона на всичко изброено и аз направих нещо полезно - записах се на балет и така 2 часа на седмица са си само за мен. Все пак и там не е особено подходящо да извадя пържолата  Joy Ще се включвам от време на време да известявам жива ли съм, обещавам, момичета!   bouquet

# 73
  • Ловеч
Здравейте заслабващи мадами  Hug . Аз по принцип отчитам резултати в петък и нанасям на линийката, ама не мога да не се стърпя да се похваля, видях 55 на кантаря и за малко да си ударя г*за в тавана от кеф. Вярно, че беше 55,9 но си е повод за гордост Joy . Сега само защото съм патица се притеснявам дали не свалям прекалено бързо, но много бързо ми минава като се намъкна в дънките си и закопчая копчетата без да се налага да си гълтам корема.
Честито на Анитата/от днес/ и всички студенти от Дюканската школа от вчера   bouquet

# 74
 Знам ,че не помагат особено но все пак да питам  най вече тези от вас които свалят повечко кг  ползвате ли  някакви стягащи кремчета/лосиончета за тяло  и от кои сте доволни?

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 17:47 от АннаБелс

Общи условия

Активация на акаунт