Египет - четвърта тема

• 72 702
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък се възмутрих от Астрал, че отказват да ми направят пакет за 1 възрастен с 1 дете. Не можело - детето трябвало да плаща като за възрастен.. #Crazy Crossing Arms

Пак май ще трябва да се оправям сама.. Twisted Evil
Aми аз как плащам мислиш?И аз тръгвам за Шарм сама с 6 г.дете и плащам като за двама възрастни.. Не се възмущавам,така е правилно. NaughtyАко купя сега почивка за през лятото,тогава има отстъпки,намаления и т.нт.Много рядко се правят някакви отстъпки,когато детето е само с 1 възрастен.Ако са двама,тогава вече има шанс за намаление.Така е тук,при нас.Освен това сравнявам и цените, на които агенциите продават...хм,ами при нас е по..скъпичко,няма какво сега да коментирам... Thinking

# 736
  • Beyond the Frontiers
И на мен отговориха същото от Астрал.
Вее, не е така - даже напротив за дете под 12 години се плаща по-малко. В момента направих справка с Тез тур програма Шарм за Нова година има си цени и за 1 възрастен + 1 дете и е по-малко отколкото 2-ма възрастни примерно със 150 евро. Освен това всички останали ми калкулират цената като единична + дете на допълнително легло, което пак е по-малко, отколкото като за двама възрастни.

# 737
Добре,Galactic Voyager ,щом казваш,че съм в грешка,значи сигурно е така.. HugТи си в случая експерта.
Каква е практиката по света,запозната ли си?Аз знам,че има пакети 1в.+1д. с намаления,но ласт минит,напр....никога и такива за разни празници...никога отстъпки...Говоря за FINNMATKAT,AURINKOMATKAT,TJÄREBORG,LOMAMATKAT...

# 738
  • Beyond the Frontiers
Аз не претендирам да съм експерт, но една бегла проверка към големите български туроператори потвърждава написаното от мен. И цитирам точно цени за нова година http://www.teztour.bg/spohotels2.php?spoid=4143469 включително и ласт минита за нова година http://www.teztour.bg/spohotels2.php?spoid=4144175.
За мое щастие ми се налага да следя нещата най-вече на българския пазар, обемът от информация и така е огромен. Политиката на чужди туроператори били те и най-големите като Некерман, ИТС, Туи, Томас Кук и т.н. слабо ме касаят, защото те не продават тези програми на нашия пазар /освен ако някой не реши да лети до Египет през Германия или Великобритания Wink/.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:37 от Galactic Voyager

# 739
Хмм, ще пускам нова тема май тези дни  Thinking Настъпва зимата (макар  и бавно  Laughing) и египетската тема става актуална  Peace

# 740
  • гр.София
На 11.12.2010 г. се върнахме със съпруга ми от Египет.Беше страхотно.

# 741
То не се очаква да е друго  Hug
Кажи къде бяхте - град, хотел, храна... каквото се сетиш.

# 742
  • гр.София
Бяхме на няколко километра от Хургада в курорта Макади Бей, в хотел Стела.Хотела беше страхотен, с четири - пет басейна, единият беше отопляем с воден бар.Върху голяма площ е разположен.Има много зеленина и цветя.Стаите са големи и всеки ден ги почистваха и сменяха кърпите.Банята голяма и винаги чиста.Храната всеки ден разнообразна и вкусна.

# 743
Karizma, ставаше ли за плаж?
Аз ще ходя с детето там за НГ, хотелът ще Карибиян Сома бей..Има ли отзиви?

# 744
karizma2004 аз също съм била в Макади, но в хотел Иберостар. Кажи как беше времето, водата в морето топла ли беше? Интересно ми е по това време на годината как е там  Flutter

# 745
  • гр.София
Ами честно казано водата беше приятна за къпане, но времето беше много ветровито и на моменти ми беше хладно.Най-топличко беше между 12.00 и 15.00 ч. и към 17.00 ч. като се скриеше слънцето си ставаше и студено.Може би заради вятъра, но вечер без връхна дреха не сме били.

# 746
karizma2004, добре дошла! Радвам се, че сте останали доволни. В Макади Бей е по-ветровито, защото е по-открито. В Ел Гуна е още по-ветровито. В Хургада, в по-закътаната част бива, а в Сафага е най-добре  Laughing Или още по-на юг...

Я да видим сега има ли един доброволец, който да ми помогне за преработването на линковете от началния постинг, за да не ми отиде досегашният труд на вятъра. Не е трудно, но се иска време (каквото аз напоследък нямам в излишък). Ако има такъв, да ми пише на лични  Peace

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 11:28 от Old Sport

# 747
Хайде, народе, марш към НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт