Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 53 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Ябълката регулира стомаха знам аз. Печена ако е затяга. Това са ми каазвали, това споделям. Пробвала съм го и съм се оправяла. Не знам дали е било в следствие на ябълката.

# 181
И аз съм имала подобен проблем,но с 2-3 пъти на ден Смекта и се оправих.Ентерола,не е много удачен през бременността,но Смекта става.
Бързо да се оправиш Евитота!

# 182
  • Пловдив
И аз съм имала подобен проблем,но с 2-3 пъти на ден Смекта и се оправих.Ентерола,не е много удачен през бременността,но Смекта става.
Бързо да се оправиш Евитота!

За Ентерола двама лекари, единият от които гастроентеролог, ми казаха, че не е никак опасен в периода на бременността, защото в него има нещо като дрожди, които са безвредни. Смектата също е безвредна, но при мен не помогна.

# 183
Здравейте момичета! Днес забелязах, че в страни от зърното ми се е образувало нещо като топче, което е болезнено при допир... И предвид факта колко се променят гърдите през бременността се чудя дали е резултат от тези промени или е нещо по -  сериозно. Sad Случвало ли се е на някой?

# 184
Я да се включа и аз с едни въпрос...
Термина ми е утре,но на бебчо май не му се излиза,а моята лекарка ми каза,че ако не съм родила до тогава от понеделник задължително всеки ден до раждането трябва да ходя на запис на тоновете Rolling Eyes и да и цакам по 10 лв. ....Та питам се аз задължително ли е при положение,че всичко е нормално да вися в болницата всеки ден или може да отида един ден след термина,а останалите посещения да ги пропусна?
Благодаря предварително!

# 185
Не е задължително. Питай я лекарката си как са "записвали тонове" при преносили жени преди... Други са алтернативите в такива случаи.

# 186
Ха чак пък и по 10лв.  Naughty Обикновенно ги водят че лежат в болницата (преносилите жени) а пък за да не лежат, защото нямат никакви проблеми само идват на запис  Wink Поне тук при нас във Враца е така  Rolling Eyes

# 187
Мен също ме караха да ходя на запис на тоновете всеки ден след преносването, но не съм плащала нищо! Ходех в "Тина Киркова"!
Леко раждане! Hug

# 188
Здравейте момичета! Днес забелязах, че в страни от зърното ми се е образувало нещо като топче, което е болезнено при допир... И предвид факта колко се променят гърдите през бременността се чудя дали е резултат от тези промени или е нещо по -  сериозно. Sad Случвало ли се е на някой?
Питай лекаря си, но най-вероятно е запушено каналче, вследствие на образуваната коластра, което ще се оправи от появата на "помпичката", а може и по-рано. В момента каналчетата ти се разширяват, за да изпълнят функциите си след раждането на бебочето. Ако се притеснявай за фиброаденоми, те обикновено не болят. Ако се зачерви мястото, вероятно ще ти назначат компреси.

# 189
Я да се включа и аз с едни въпрос...
Термина ми е утре,но на бебчо май не му се излиза,а моята лекарка ми каза,че ако не съм родила до тогава от понеделник задължително всеки ден до раждането трябва да ходя на запис на тоновете Rolling Eyes и да и цакам по 10 лв. ....Та питам се аз задължително ли е при положение,че всичко е нормално да вися в болницата всеки ден или може да отида един ден след термина,а останалите посещения да ги пропусна?
Благодаря предварително!
И аз мисля, че е тъпо да плащаш. И при нас в Пазарджик, както във Враца, се ходи всеки ден, но никой не иска пари за това.
Но е хубаво да ходиш.

# 190
Питай лекаря си, но най-вероятно е запушено каналче, вследствие на образуваната коластра, което ще се оправи от появата на "помпичката", а може и по-рано. В момента каналчетата ти се разширяват, за да изпълнят функциите си след раждането на бебочето. Ако се притеснявай за фиброаденоми, те обикновено не болят. Ако се зачерви мястото, вероятно ще ти назначат компреси.

Болеше ме и се оказаха кистички. Всякакви изменения по гърдите не са нормални.

# 191
За това, което аз писах, е напълно нормално. Можеш да питаш консултантите по кърмене. Е, не трябва да пречи и обикновено минава от самосебе си. Какво ти казаха за кистичките? Добре ли си вече?

# 192
За това, което аз писах, е напълно нормално. Можеш да питаш консултантите по кърмене. Е, не трябва да пречи и обикновено минава от самосебе си. Какво ти казаха за кистичките? Добре ли си вече?

Оправих се само с витамини. Не съм срещала такава информация за коластрата. Дано пък при нея се окаже това.

# 193
Браво, радвам се.
Дано.
Аз с моите мастопатични цици много патих от такива каналчета Mr. Green

# 194
Браво, радвам се.
Дано.
Аз с моите мастопатични цици много патих от такива каналчета Mr. Green

Много точно определение. И мойте са такива ooooh!. Искат си голямо пазене.

Общи условия

Активация на акаунт