Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 5

• 52 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
и пак да се оплача - че вдигнах и температура - 38 градуса, а така се надявах да ми се размине....Гинекологът каза д апия парацетамоли  ако се вдига температурата - аналгин Cry, а в случей на контракций  нещо за подтискането им

# 136
tuly,пий и сок от малини-понижава температурата.Можеш да опиташ и с разбит белтък-мажат се стъпалата и челото.Не забравяй и течностите-пий много.Дано не стигаш до аналгин.
Бързо оздравяване Hug

# 137
Парацетамола сваля температурата.

# 138
  • Пловдив
И аз те съветвам да пиеш парацетамол и мн течности.

# 139
Изпих още един парацетамол и се замислих - колко пъти на ден можеше да се пие това лекарство newsm78
На опаковката пише до 4 таблетки дневно Peace

# 140
парацетамола ми помогна много - още с първото хапче,което изпих, след вдигане на Т, тя веднага спадна....но ядох и лимон, и сок от компот пих...Дано не ми се повтаря това преживяване, че се бях уплашила.

# 141
Здравейте мами , случвало ли ви се е при употребата на някои витамини за бременни да сте имали разстройство.пия О мами и от три дни и сега имам много страшен проблем с диярията.след това спирате ли витамините  или след известно време пак могат да се приемат.

# 142
  • Пловдив
Аз пиех центрум и супле маман и не съм имала такива проблеми. Прочети в листовката мисля, че ако се предозират, може да доведе до странични ефекти.

# 143
Аз съм пила О мами и не съм имала никакви оплаквания....сигурна ли си,че проблемът е именно от витамините...Лекар ли ти предписа витамини?

# 144
И аз съм пила О"мами и не съм имала такива оплаквания.

# 145
Изобщо не ми се вярва да е от витамините,може да си яла нещо развалено или да си настинала.

# 146
На мен пък така ми ставаше (не чак диария, но все пак) от желязото, аз вместо витамини пиех и първата бременност, и сега пия, директно таблетки желязо (нисък хемоглобин). И двата пъти туй желязо така ми действа.

# 147
Здравейте скъпи мами,понеже стана въпрос за грипа и неговото пресичане, някой от вас пил ли е Фервекс и линещо от рода прахообразни?Казвал ли ви е някой лекар,че може да се пие след някоя определена седмица

# 148
  • Варна
Здравейте скъпи мами,понеже стана въпрос за грипа и неговото пресичане, някой от вас пил ли е Фервекс и линещо от рода прахообразни?Казвал ли ви е някой лекар,че може да се пие след някоя определена седмица

Фервекс не се препоръчва при бременност. Парацетамол или осцилококцинум са позволени.

# 149
Предполагам,че същото е и за Колдрекса?Осцилококцинума през колко часа може да се пие?

Общи условия

Активация на акаунт