Не ходете в хотел „ Бащина Къща „ Копривщица

• 5 968
  • 6
  •   1
Отговори
 Посетихме преди  3 седмици  хотел „ Бащина къща”  в Копривщица и мога да кажа  поне  5 причини  поради които няма да повторя  престоя си  там. .
Останах неприятно изненадана от стаята  която  получих , още  с влизането си  и си направо  в леглото. В банята  вместо стандартна   душ батерия имаше кранче и една  тръба която излизаше  нещо като псевдо бойлерче.  Водата  беше леко хладка и през цялото време  очаквах да ме  удари тока!!!!!!
Другият проблем беше  , че сутринта  когато  се събудих  , установих , че стаята  ми беше точно над улицата  и  автобусите сякаш минаваха през главата  ми.
В ресторанта   беше скъпо и безвкусно , дори не получих   добро  отношение  за парите ,които  оставих  там.  Извинявам се за коментара , но това е самата   истина.
Съжелявам , че отседнах там  , повече няма  да повторя. Иначе, самото градче е чудесно и  има  страхотна  атмосфера.

# 1
  • Варна
Съжалявам, за това което сте преживели.
Септември бяхме за ден в Копривщица и бях очарована от градчето и атмосферата, която цари там.
Дано другите хотели са на по-добро ниво.

# 2
И аз съм на мнението на авторката.
Повече там не стъпвам.
А храната в ресторанта е  Sick

# 3
Аз съм недоволна от обслужването, по-точно посрещането ни в ресторанта. Преди известно време трима души отидохме там и един сервитьор-надут селски тарикат, като видя, че сме "само трима", отказа да ни настани. Каза, цитирам" "Да не съм луд да ви дам маса за 5, като сте само 3". Само една маса беше останала и явно му обърквахме сметките на човека.  Ама като ви чета мненията, то излиза, че ни е направил услуга.  Joy

# 4
За Копривщица има много голяма тема, която изчетох от край до край, преди да отидем там. И съм много доволна, защото посетихме похваления от майките ресторант "България" и останахме страшно доволни и от любезното отношение на персонала, и от прекрасната кухня. Хотел "Астра" изглежда много добре и отношението е също толкова добро.

# 5
 На мен  пък  приятели  ми споменаха  за един нов  комплекс  в Копривщица , но не му помня името. Казаха че имало СПА   център  и бил на доста високо ниво .

# 6
За съжаление ще се присъединя към предишния коментар.Не ходете в"Бащина къща"! Бях на екскурзия в средата на април,2016г.Бях изключително неприятно изненадана от отношението на управителя Светослав Славов.Слизайки на закуска в ресторанта,седнахме на 1 от вече заредените маси.Отидох на бара да си поръчам кафе,при което господина ми се скара,затова че сме седнали на масата на "гостите"(имаше френска група).Излиза,че аз не съм гост на хотела,но французите "да".Изненадах се много и обясних,че няма как да знам.От последвалите груби обяснения ми стана ясно,че с "телепатични умения "аз явно трябва да знам.Върхът на нахалството беше,когато накрая ми каза"иди се хвърли в реката".Мислите ли,че това е нормално?За приказката"клиента винаги има право"не може дума да става.

Общи условия

Активация на акаунт