Какво ще купите на татковците за Коледа :Д

• 4 026
  • 51
  •   1
Отговори
Здравейте мамита. Дайте идеи какво купихте или ще купите за Коледа на татковците? Аз съм набелязала едно две неща но събирам идеи :p

# 1
Ще му купя нов статив и албум с хубави репродукции, както и един пуловер от 100 % вълна , че само такива дебели носи

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 12:36 от Желязна ръка

# 2
Напълно те разбирам и моя носи само такива, като ги вадя от пералнята  оставам без кръст ама ко да се прави  Simple Smile. Тва със статива звучи яко определено си се постарала.Поздрави Simple Smile

# 3
аз купих още миналия месец блуза -тип тънък пуловер Лакоста.

# 4
За кои татковци става дума? За нашите или за техните (на рожбите?)?
А те да си пуснат ли отделна тема за това какво ще купят на мамите?

# 5

За съфорумците.  Mr. Green

# 6
Един "Рафал" , но явно в друг живот....

# 7
Здравейте мамита. Дайте идеи какво купихте или ще купите за Коледа на татковците? Аз съм набелязала едно две неща но събирам идеи :p

Здравей,мами.За татковците нищо няма да купувам.Какво,да не съм длъжна?
                                            цунки:Chanel4itu newsm44 newsm10 smile3525 #Silly

# 8

за татковците т.е мажете ни Stuck Out Tongue:P:P ами да пуснат хахах ще е интересно да наблюдаваме подобен мъжки разговор  Grinning

# 9

за татковците т.е мажете ни
Верно ли? За това ли иде реч? Тц, тц, тц ...
Не е ли време темата да иде някъде, а?

# 10

за татковците т.е мажете ни
Верно ли? За това ли иде реч? Тц, тц, тц ...
Не е ли време темата да иде някъде, а?

хехехе еееееее добре де. Позволявам ти лично ти да я пратиш където поискаш. Какво толкова, сложила съм една тема, която вълнува повечето жени, когато се налага да купят нещо за половинките си. Ама каква е тази липса на коледен дух....ако ти нямаш такъв, не разваляй на другите. Пък и форума си е за това, всеки да сподели или пише нещо. По- лесно е да обидиш някого, нали?

# 11
Какво й обръщаш внимание,тя се мъчи само да сломи коледния дух.Още повече,темата ти е уникална,за първи път някой пуска тема за подаръците.Благодаря ти.

# 12
# 13
Какво й обръщаш внимание,тя се мъчи само да сломи коледния дух.Още повече,темата ти е уникална,за първи път някой пуска тема за подаръците.Благодаря ти.

Хеййййй благодаря ти много за подкрепата Simple Smile  Hug
Хм нека споделя и аз какво съм решила да подаря. Значи реших да подаря на моя симпатяга ланец, сребърен, че са по- евтини  Embarassed  Crazy
ама да ви кажа евтино евтино ама варвят кам 160 лв  Crazy Crazy Crazy
За това реших да се спра на нещо, което знам че многоооо отдавна иска. Това е един фотьоил във формата на футболна топка, но проблема е че поне в Русе незнам къде има да се продават и сега търся в интернет  Crazy
ето линкче как изглежда Simple Smile
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://image.pazaruvaj.com … 26sa%3DN%26um%3D1

# 14
Що така нищо ,хич ли не е заслужил тоз татко?Аз на нашия татко ще му купя риза,харесах я,само трябва да ида с друга негова,та да меря.Дано не свърши докато се натуткам.Бяха останали само 3 в Сисли на Витошка.

Общи условия

Активация на акаунт