Какво ще купите на татковците за Коледа :Д

• 4 021
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
ще му купя козметика

# 31
  • Бургас
Аз му купих хубав нож.То подаръка не е много личен ,но мъжът ми определено има слабост към тях.Често купува ,но по-евтинки и с не особенно добро качество. Та затова реших да го изненадам с качествен продукт.Проявява и голям интерес към инструментите ,но  от това нищо не разбирам ,че да му купя някакъв боклук.От дрехи и парфюми няма нужда.

# 32
Ефектна чаша със снимка на бебето и мил надпис (чашата е черна, а когато се напълни с топла напитка, снимката и надписът се "появяват" на бял фон) и тениска със шеговита щампа.

# 33
  • София
Мале вашите татковци с какви подаръци минават, нашия си е поръчал на Дядо Коледа /дори в писмото на малката го има/ нов пистолет или нова пушка  ooooh!

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:12 от tzvety26

# 34
Мале вашите татковци с какви подаръци минават, нашия си е поръчал на Дядо Коледа /дори в писмото на малката го има/ нов пистолет или нова пушка  ooooh!

ами да си ги чака от Дядо Коледа Laughing Laughing Laughing Whistling

аз за нашия тати не съм измислила,представете си Blush Tired newsm78 чак са зачудиф Thinking Shocked

# 35
  • София
ето стола :

http://www.4as-pik.com/shop/index.php?cPath=29&language=bg

има и други идейки... аз на моя ще му взема плазмена топка Simple Smile

# 36
Тази година съм решила да не му купувам нищо. вече 6 години купувам и оставям под елхата, а за мен няма нищо. CryПосле след дни "Какво да ти купя?" По 100 пъти ме пита и накрая отиваме да ми купи нещо/случвало се е 2-3 седмици след празника/ Но определено не му се харчат пари за такива неща и подаръците не са от сърце. Та вече реших и аз да не правя, дори си го предупредих. Много гадно ми стана миналата Коледа всички разопаковат подаръци, а синът ми който беше на 3 каза"Мамо, за теб защо не е оставил Дядо Коледа подарък, а за тати има?"Чудех се какво да му кажа аз Embarassedвместо тати, на който явно не му запука много. Та съм решила вече да не поставям детето си в такова положение. Вместо да се зарадва на подаръка си милото детенце цяла вечер мислеше за мен. Cry

# 37
Аз на нашия татко ще му купя часовник, за да не закъснява вечер /неговия нещо все спира Blush /. Ето тук намерих хубави и евтинки www.goldy-bg.com. Има и хубави плетени мъжки блузи. Ако е послушен може да му поръчам една.  Mr. Green

# 38
  • София
Понякога се чудя аз ли не съм в ред или този форум съвсем полудя....

И не мога да се сдържа да не се заям - съпрузите, гаджетата, половинките ни или както предпочитате - нямат ли си идентичност или тяхното основно призвание и етикет е да са "нашият татко". Най-малкото на мен не ми е татко... втриса ме. Това е като "изпишкахме се", "вече ходим на гърне" и др. подобни, предизвикващи леко отвращение в мен...

Извинете ме, но не се сдържах.

# 39
Подаръци само за децата.Не харесвам търговския момент около празниците ,а и няма нужда от евтинджос - за останалото .............

# 40
Понякога се чудя аз ли не съм в ред или този форум съвсем полудя....
ами... накрая се оказва, че ние не сме в ред, форумът си бил У реТ Wink

# 41
Излезе ни първото зъбче  newsm47
 Joy Joy Joy
Стига де! Не се заяждайте с момичето  Wink

# 42
Аз се замислям за халат за баня.

# 43
  • Ruse
Парфюм-1 MILLION.Много е хубав.

# 44
Аз на нашия татко ще му купя часовник, за да не закъснява вечер /неговия нещо все спира Blush /. Ето тук намерих хубави и евтинки www.goldy-bg.com. Има и хубави плетени мъжки блузи. Ако е послушен може да му поръчам една.  Mr. Green
Абе нали на мъжа си щеше да купуваш часовник, сега и на баща ли си същия newsm78
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт