Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 560
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
И при мен вече всичко взе да побелява  Mr. Green От кога го чакам този сняг. Около нас има само строежи и като погледна през прозореца се виждат само кални площадки. Сега става малко по-красиво и коледно Simple Smile

madelix цистит лекувах и при предишната ми бременност и сега. Задължително трябва да се изследва урината да се види дали има някакви бактерии. При мен и двата пъти имаше и пих антибиотик- има подходящи при бременност. Мечо грозде помага, но не се приема по време на бременност. Дано по-бързо се оправяш,че е много неприятно. Като начало се наливай с течности, но задължително се свържи с доктора си да ти пусне изследванията и назначи нужното лечение.

Аз пък от сутринта получих на няколко пъти контракции- при това някои бяха болезнени Confused Увеличих си дозата магнезии и засега уж всичко е наред,но ако пак зачестят ще трябва да звъня на док. Уф, дано само пак не ме приемт в болница Praynig

# 451
Честит ви сняг на всички! И аз днес много се радвам, че така хубаво си вали и е побеляло smile3501 най-сетне  Nature Snowman Close-mas:

kremenaks айде оздравявай вече  Hug

Ееее как всички се бяхме зарадвали за близначетата ..... нищо де, дано сме предизвикали съдбата и се появи сред нас мама, чакаща близнаци, а защо не и тризнаци  Grinning

# 452
  sivanova,  ние от работата имаме такова осигурено здравно осигуряване. При нас е в Закрила.
Когато се разболееш/недай боже/, можеш да ползваш услугите на техните кабинети, изследвания и т.н. безплатно. Лекарствата, които ти изписват , след като ги купиш, даваш рецептата заедно с разходния документ и сметката си и до две седмици ти ги превеждат. Не съм много доволна от лекарите им, особено от акушер - генеколог. Няма да изпадам в подробности, но....... кошмар.
 А ходих и на хирург, че имах едно образование на ръката - той ме препрати към частния си кабинет и щеше да ме оперира в НЕГО, не в операционна, срещу определена сума, разбира се.
  Що се отнася до болница - да поемат всички, но ако решеши да бъдеш в държавна, те така или иначе са ти безплатни при раждане.  Изор на екип се плаща и ако имаш такова допълнително осигуряване.
 Имат консултанти във всички болници, с които работят. Те трябва да те насочват и помагат, но и това не е на ниво.
 Това от мен. Излизаме на гости на наште и дано завали по - силно.

# 453
Здравейте! ЧЕстит сняг на всички Simple Smile

Днес така си се успаааах, много хубаво беше хехе.

NICOLEEE, за съжаление още не знам дали ще е момиче или момче, просто се наредих на опашката за розови гащи, защото много искаме да са розовки Simple Smile))

Аз окончателно се спрях на количка, в зависимост дали е момче или момиче Simple Smile

Жалко за близначетата... много се радвам на мами с близначета Simple Smile Нищо, сега ще чакаме някоя мама да се похвали Simple Smile

kremenaks, "С червените ботушки потропва дядо Мраз, а МАЙчето в корема поритва всеки час." - невероятно заглавие за темичка, поздравления Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 12:39 от Славчето

# 454
  • Под кленовите дървета
  sivanova,  ние от работата имаме такова осигурено здравно осигуряване. При нас е в Закрила.
Когато се разболееш/недай боже/, можеш да ползваш услугите на техните кабинети, изследвания и т.н. безплатно. Лекарствата, които ти изписват , след като ги купиш, даваш рецептата заедно с разходния документ и сметката си и до две седмици ти ги превеждат. Не съм много доволна от лекарите им, особено от акушер - генеколог. Няма да изпадам в подробности, но....... кошмар.
 А ходих и на хирург, че имах едно образование на ръката - той ме препрати към частния си кабинет и щеше да ме оперира в НЕГО, не в операционна, срещу определена сума, разбира се.
  Що се отнася до болница - да поемат всички, но ако решеши да бъдеш в държавна, те така или иначе са ти безплатни при раждане.  Изор на екип се плаща и ако имаш такова допълнително осигуряване.
 Имат консултанти във всички болници, с които работят. Те трябва да те насочват и помагат, но и това не е на ниво.
 Това от мен. Излизаме на гости на наште и дано завали по - силно.

Ангелка
, и аз съм към Закрила, но те премахнаха избора на екип - тоест поемат само раждането Rolling Eyes ЗАтова си прекъсваме договорът с тях. От техните лекари аз съм доволна от дерматоложката и от ендокринолога - на последния взех координати да ходя на частно след рекратяване на договора. Иначе акушер-гинеколога - разбирам защо не искаш да коментирап ShockedКошмарно е там, наистина. Отидох за да ми установи бременноста, че ме беше страх да не е извънматочна и повече няма и да стъпя там...

Креманакс, аз оздравях с отхрачващ сироп - Мукосолван, но по много малко, че не е препоръчителен за бременни особено първите три месеца. А и антибиотици де Simple Smile

# 455
Madelix, аз бях с цистит преди известно време и лекарката ми предписа уринал акут (той е екстракт от червена боровинка само) и 1 прахче монурал (пие се само веднъж) и много ме облекчиха. Но задължително трябва да ти изследват и урина и ако има нещо - да се лекува. Дано бързо се оправиш, че е много гадно... Praynig

Kenga, и на теб пожелавам да не се стига до болница! Почивай си  Hug

Славчето, каква марка е тази количка, много добре изглежда!

# 456
Здравейте момичета!
Не можем да се нарадваме на снега Simple Smile. С този първи сняг точно днес така се получи, че имам и рожден ден и имен ден в едно Heart Eyes
Една малка тортичка от мен за вас в този хубав зимен ден  newsm38

# 457
Слънчева - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   newsm59 newsm67 ura  да си жива и здрава много много щастлива бебо да е добре и да си изкарате супер днес   bouquet  Hug

ЕТО ВИРТУАЛЕН ПОДАРЪК ТИ САМА ИЗБЕРИ КАКВО ДА ИМА ВЪТРЕ

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 14:10 от NICOLEEE

# 458
Оооооо, Слънчева

# 459
Слънчева  Честит Рожден Ден , много здраве, щастие и едно прекрасно бебче май месец ти желая

Честит сняг на всички!
Ние с Ивчо вече излизахме на вън, замеряхме се с топки, той е супер щастлив  Grinning

# 460
Слънчева  newsm59  Желая ти всичко най-добро, много леко раждане и здраво и послушно бебче !!!

# 461
  • Русе
Слънчева , честит двоен празник! Жива и здрава да си и много щастлива!

# 462
Слънчева, честито и от мен! Много здраве, много усмивки и хубави емоции, и най-желания подарък през май месец!  smile3525

# 463
Много ви благодаря, момичета!

Супер настроение създава този сняг Simple Smile

Пожелавам на всички ви прекрасно снежно настроение!  bouquet

# 464
Слънчева,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    bouquet
Желая ти днес да изкараш най-прекрасния рожден ден.Много лека бременност,най-лекото раждане и най-прекрасното бебче май месец  Hug

Общи условия

Активация на акаунт