ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 761
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
SofiaV в аванс.... Честит рожден ден на дъщеря ти!  newsm59 Нямаше как да не забележа, че сме астрални близначки с нея. Весел празник утре! Аз ще почерпя в понеделник, защото за утре съм замислила кулинарни изненади за гостите ми и времето едва ли ще ми стигне....  bigdance2  Ех, защо не навършвам .........найсет!!!

# 616
Еееее, стига де. Това не е нито зима нито сняг. Но си стана нормално студено като за зима и във Варна си духа студено като за зима.

Ние се разглезихме с тези високи температури посред зима и без сняг.

А как ми се иска да има сняг поне до коляно и слънчева зима, да студения вятър и аз не го харесвам. И снежни пързалки (то пък няма място от паркинги, блокове, барчета.... застроиха ги пързалките), бой със снежни топки - моите ще ме изгледат недоумяващо ,  какъв бой със снежни топки, какви снежни човеци, хайде моля  ти се те са над тези неща.

Хубава си беше нашата зима, че и пролетта, лятото, есента.... Сега какво - само усещаме лятото като в пустиня и един хладен в сравнение с него сезон. Абе и времето го удари на демокрация..

Тихо се сипе белият сняг,
галено щипе бузките пак
де е на двора стария пън
Снежко затрупа свичко навън.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=56217

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 14:27 от Asss62

# 617
  • гр. София
Девойки,нещо се оплетох.
Кога беше ходенето до Перник? Събота или неделя? Щото се сетих,че ако е в събота , цялата фамилия  сме на театър.Билетите са купени миналата година.просто ги бях забравила. Crazy

# 618
maia75k   #2gunfire научи се да пишеш.
Или не си ходила на училище при лоши атмосферни услодия - дъжд, сняг, пек  ooooh!

# 619
  • Варна
Цитат
Или не си ходила на училище при лоши атмосферни услодия - дъжд, сняг, пек  ooooh!

Приемам забележката за грешките   Embarassed ти също си допуснала

Аз съм ходила на у-ще в всякакви атмосферни условия също и при стачка на автобусите , затова и не съм спряла сина ми от у-ще  във вторник по време на бурята той отиде на у-ще и тогава ги пуснаха .

# 620
  • София
Перник - 30.01.2010 (събота) - момичета до тогава има време, прогнозата е че другата седмица ща започне да се затопля след средата, или поне таки ми се струва че чух.
Дороти браво - ще скачаме и ще се загреем  Joy

Мая - спирай детето от училище в най-големите студове. Остави студа - опасно е в тези условия - хръзгаво, с тези стари коли в България, а и много хора карат със летни гуми - така че преценявай в движение.

Кой каза че има рожден ден утре - Прекрасна и дъщеричката (балеринка) на София.
Ами съвсем мъничко и аз в аванс - много много щастие на двете момичета. Утре повече!

# 621
Утрешни рожденнички, да сте здрави и щастливи, много успешни изяви на сцената за балерината, а за Прекрасна - прекрасно изкарване сред любимите хора.

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 622
  • България
 Благодаря за поздравленията Simple Smile!
 Сърдечни пожелания на prekrasna - да си здрава, обичана и ухажвана жена  newsm51!

# 623
  • София и там където не се пуши
http://vremeto.dir.bg/14day.php ето дългосрочната прогноза, с една дума го дават 6 градуса на 30-ти, от нас поне още 10, защото ще вдигнем градуса. И дали нещо по-леко като дреха да не приготвим.  Joy 

И от мен един предварителен поздрав за двете режденички, а утре още един се надявам да направим.

# 624
  • Там, където ме обичат
Цитат

Приемам забележката за грешките   Embarassed ти също си допуснала

Аз съм ходила на у-ще в всякакви атмосферни условия също и при стачка на автобусите , затова и не съм спряла сина ми от у-ще  във вторник по време на бурята той отиде на у-ще и тогава ги пуснаха .
Добре де, защо не си траеш, а репликираш??? Shocked
Постовете ти са пълни с грешки.
Да вземеш да прочетеш ПОНЕ нещичко за пунктуационните правила, че май не си се сблъсквала с такова нещо.

# 625
  • България
 Момичета, да ви почерпя!
 Днес моята девойка навършва 15 години.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 19:13 от SofiaV

# 626
  • Sofia
SofiaV  много здраве радост и успехи на детенце.
Това е моят виртуален подарьк 

# 627
  • България
 Благодаря!
 Ще предам и пожеланията, и подаръка Simple Smile.

# 628
SofiaV, да ти е жива и здрава. Да продължава да ви радва с успехите си.

Весел празник също така и на ПРЕКРАСНА.

И отново ви намопням, че чакаме голяма група форумски майки, бащи, деца, баби и т.н. Усилено загряваме.

# 629
  • Sofia
Прекрасна newsm51  4естит празник много здраве усмивки , любов и успехи  !!!
и за теб едно подаръ4е:

Общи условия

Активация на акаунт