ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 759
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Съгласна съм с noshtna_ptica , за съжаление клиниките за луди не са достатъчно и няма спасение от тях Cry
Относно ученическият час има и глоби за неспазването му Shocked

# 646
  • София
Аз съм за ученически час и за униформи, ама кой ме пита мен...
Дороти - прибирай го ти когато стане много късно, наистина е пълно с хулигани и те не са никак безобидни...
А бе аз едно време от нищо не ме беше страх, а сега за децата от всичко ме е страх...

# 647
  • София и там където не се пуши
Да  Joy той гадже изпраща, аз ще ходя да го прибирам . Представям си да седя отстрани и да го чакам  Joy .

# 648
  • Sofia
 Naughty ;много  сте напред с материала .Поздравления !!!
Дороти вече имам изградено мнение за момчето ти :
кавалер който умее да прави компромиси с облеклото си Joy

# 649
  • България
Да  Joy той гадже изпраща, аз ще ходя да го прибирам . Представям си да седя отстрани и да го чакам  Joy .
Би била неотразима!!!  Joy Joy Joy

# 650
  • София
Дороти - това за гаджето не го знаех, това променя нещата, ама наистина сте напред с материала.
Голяма работа е този момък... Laughing

# 651
  • Там, където ме обичат
Леле, момичета, ми аз бях изключила, че ще се появят и такива неща - гаджета. Ау, колко съм задръстена Embarassed При нас все още няма нищо, или не са ме уведомили Thinking

# 652
  • Там, където ме обичат
София, и от мен най-искрени пожелания за детето, сега разбрах, че тези дни нямах време да влизам да прочета най-пресните новинки. Да ти е жива и здрава!

# 653
  • гр. София
Честито с голямо закъснение на всички рожденици,от здраве да не се отърват!  bouquet

Нашият младеж пък нали е от тия дето хич не искат да си подават носа навън.Та в тази връзка никакъв проблем с вечерен час. Laughing
Вчера едвам го изведохме в този студ на ледена пързалка.И двете ми деца останаха очаровани.Беше им за първи път.Йоанна не падна учудващо нито веднъж.Теди пък дори и лекичко кара,все пак уменията от скейтборда за пазене на равновесие му помогнаха.

# 654
И аз да се присъединя към честитките за рождениците. Много здраве и късмет!  bouquet

При нас положението с вечерния час е като при елица. Нямаме проблеми с прибирането, по-скоро с излизането. Може би трябва да въведа "дневен час", който задължително да се прекарва навън. Mr. Green Но не съм особено притеснена - големите ми деца на тази възраст се държаха по същия начин, а сега са все някъде с приятели. Хеле пък абитуриентът. ooooh!

# 655
  • София и там където не се пуши
На нас в събота ни беше за първи път  Embarassed . Винаги има първи, ама според мен скоро няма да има втори  Joy . Но приятелка си имаме. Сладурка е .

Иначе и аз се чудя, какво да го накарам да излиза, той все в къщи си стои на скайпа.

# 656
  • София
 Черпя на патерица! Благодаря на всички за милите пожелания и за подаръците .....    И   

# 657
  • София
Здравейте в този смразяващ ден!

Прекрасна и от мен поздравления на патерици!

Виждам гаджета коментирате.Ето на какво попаднах, ще гледаме да не стигаме до там:
http://vbox7.com/play:ab8a82ec

# 658
  • София
prekrasna, честит празник на патерица, много здраве и късмет, и да те слушат вкъщи   bouquet

Имам един сериозен въпрос, понеже четох някъде, че искат да направят задължителна ваксината против рак на маточната шийка, какво мислите по въпроса?
Аз още миналата година се консултирах с джипи-то и тя ми каза, че е хубаво да се сложи на девойки, които още не са почнали да водят полов живот, ама аз още се ослушвам  newsm78

# 659
  • Sofia
нямам думи за това видео  #Crazy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт