ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 803
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Лейди, чудесни новини от теб. Да е жива и здрава майка ти!
Маргаритавас, попаднала си в отвратителен екшън, слава богу че всичко е наред с теб и детенце!
За Перник - и аз съм в бойна готовност, но `твърдото да` го оставям за последния момент. С влак, кола - както кажете.
Отбора на Перник, вашите кукери бият ли за здраве?
Питам, защото в Пазарджишко това е задължителен елемент в кукерското шествие, но понякога в боя има и доста престараване...

# 526
  • София и там където не се пуши
Списък на организаторите, които ще присъствуват със сигурност
София, Дива, Четяща мама - нещо Титико като снаха си прави оглушки.  Embarassed

Дороти - 1 възрастен и ако приемете едно приличащо на разглезено дете, но много пъти се държи прилично (малкото и)

Зла Гад с мъъъъж йеее, най-навития от осмокласниците + деца (предполагам, че съпругът на Четяща мама ще се включи като компания на съпругът)

Ася
Знаток
Кабо Алма с придружаващи - евентуално пълнолетните и деца
Маргарита

Обаче Лейди прави по-хубави списъци, хайде да поеме, чакахме нейното завръщане. Hug Hug Hug

+ noshtna_ptica

Списъкат е по памет - казвайте, ако искате кой още беше казал, че ще идва. Лейди хайде моля те поеми, че си доста печена в това отношение.

# 527
  • Sofia
Дороти, ти да не си от ФБР (Форумско Бюро за Разследване) ?
 smile3521 smile3525

# 528
  • София и там където не се пуши
Ами с Титико си проседяхме на кандидатските изпити още, ако бяхме останали щяхме роднини да излезем.  Joy

А на Четяща мама сина и моя са приятели - най-добрите деца в класа - тихички послушнички (нямам иконка за изказване на лъжи) е с тях са още няколко, да не кажа почти целия клас. Страхотни приятели, всички учители хем им се карат, хем много ги обичат и им се радват, че има такива приятни деца - исках да кажа, че познавам Четяща мама и Четящия татко също. 

С останалите лека полека, доста роднини мога да открия във форума, голям род сме. Светът е малък.
Още да ви позабавлявам. Племеницата ми скоро била на кино с част от родата, да ама тези младежи по-голями от нея и се падат племеници - иии нястанявайки се, племениците започнали
,, Лельо, лельо къде ще ти е удабно да седнеш,, - голям майтап, при това моята племеница, доста добре изглежда.

# 529
Сурва 2010 – групата на осмокласните мами
SofiaV, di.va и Четяща мама  newsm19 ИМАТ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПОСРЕЩНАТ на 30.01.2010
:

Зла Гад-Пиги®  -  с  мъжа - голям фен е на Перник  
ellytza  - засега дъщеря й е сигурна, Теди - ако има осмокласници, а половинката размишлява
Знаток  - 1 брой. Ще купонясва сама.
Скубиду  - ще кажа по-нататък, защото далечното планиране, не й се получава.
noshtna_ptica  -  в бойна готовност, но `твърдото да` го оставя за последния момент.
Кабо Алма  - там е.  Ако се ентусиазират и децата, са си точно една кола и ще си се возят сами
prekrasna - Все още не 100 %, но клони натам. И агитира половинката и осмокласничката.
borondy  - но някои са на работа   ?
Asss62  - Иеее, пернишките мами нещо са се развихрили
margaritavass- никога не е виждала кукери на живо
(х) Dorothy – с малкия господин. Мисли и осмокласника да вземе на празника, но не гарантира, че ще е с нас. (А снахата с него ли ще е? Grinning)
... (тук оставям място за закъснелите  Laughing)
НА ХІХ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ НА МАСКАРАДНИТЕ ИГРИ ПЕРНИК 2010 ГОДИНА

(х) Dorothy – шествието е цял ден – НАШАТА група ще мине  smile3532
noshtna_ptica  - за бой нищо не знам, но ... ако „проявяваш интерес”, ще проучим нещата  Laughing

Нищо не уточнихме за часа. Остава ли 13:30-14:00?

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 18:05 от Четяща мама

# 530
  • София
И аз, и аз. Все още не 100 %, но клоня натам. И агитирам половинката и осмокласничката. Не е ли време да ги срещннем тези деца и те да могат малко да ни пообсъждат.  Предпочитам да дойда с колата (свободни места - според успеха на агитацията). Към мамите от Перник - наистина ли ще бъде проблем паркирането?

# 531
Аз мисля, че ще има проблем с паркирането. Във фестивала участват 100-тина  групи, като голяма част от тях са от пернишките села. Съответното роднините и приятелите им идват в Перник, за да ги подкрепят.  Центърът буквално е задръстен. Тогава се затварят и някои улици, по които минават групите.
Но аз не съм шофьор, нека си кажат мнението SofiaV и di.va.
Разгледайте тук http://surva.org/Galery_Bg.html, за да добиете някаква представа за какво иде реч. Макар че, ако не го усетите на място, не можете да разберете точно.

# 532
  • Sofia
Четяща мама, това мероприятие много грандиозно изглежда!
В колко започва и кога свършва `парадът`? Ние май нощем ще се прибираме?

# 533
За бой не знам, но ПОПОВЕ дал бог да ви напръскат за здраве.
Празненството наистина е грандиозно.
Стартира в петък, продължава цяла събота и неделя и финишира в неделя вечер. Така, че всеки се включва тогава, когато прецени. Проблем с паркирането аз смятам, че ще има, но може и да измислим нещо. Да се паркира някъде не точно в центъра и да ви придвижим с наличния автомобилен парк.

# 534
  • България
 Навалицата е много голяма и паркирането е като в центъра на София в делничен ден. Аз се сещам за паркиране на ул."От.Паисий" след печатницата и от там пеш /нали ми е в района/ Wink

# 535
SofiaV , възможно е и по ул. Кракра, паркинга на Била та дори и паркинга на зала Миньор.

# 536
  • През девет земи в десета
На залата на "Миньор"става,не е много далече пеша до центъра и има доста места,само да няма мачове,ще питам щерката newsm78

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 22:24 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 537
  • България
 Най-голям е паркингът на Кауфланд, но като знам колко е близо до центъра, вероятно ще се напълни от ранни зори. Вариант е паркингът на бизнес комплекс "Елена".  newsm78

# 538
  • София
Здравейте момичета!
 Hug
Много Ви благодаря за милите думи! Трогнахте ме,..!

Margarita!,
..  Побиха ме тръпки! Confused Добре че Елена не е била в колата!,..
Другото са бели ядове и.. ламарини!  Wink

Виждам, че сте заформили списъка! 
Четяща мама, рано ми е да кажа дали ще се включа  Thinking

# 539
  • София
Заповядайте !
Ще се позавъртите и ще паркирате  някъде !Още паяци нямаме , може би от 02.2010г.
ЩЕ Е ЧУДЕСНО ЗА ВСИЧКИ ДА СЕ РАЗНООБРАЗИМ !
МНОГО Е ЯКО , БЛИЗО ДО СОФИЯ И ИМА МНОГО настроение , КИБАПЧЕТА И ВИНО !

Общи условия

Активация на акаунт