Да се насладим на последната септемврийска седмичка 26.09 - 02.10.05

• 7 859
  • 213
  •   1
Отговори
# 60
  • Den Haag
Хей, момичета как сте. Докато се осетя то станало обяд smile3502. Желая ви преятен обяд и лек следобед. Да ви кажа място немога да си намеря по вкъщи, купих си тест за бременност и го пазя още в шкафа, до първи ден на закъснението, но ме яде от вътре да го направя, леле ще се изям smile3506, а на 30 трябва да ми дойде, а търпение никакво newsm53. Уф, почвам да чистя, че да не го мисля много. newsm79.

# 61
didkes, мен хич не ме бива в тая борба с нетърпението Heart Eyes

# 62
  • Стара Загора
Ни ми се смейте за пинчера де...той беше много интелигентен Mr. Green Нашият хубусник се казваше Ричард Blush Ама беше на майка ми...в нас имахме ротвайлер с мъжа ми но вече нямаме Sad Все гледах къде е че както се джаскам по фотьолите ме беше страх да не изквичи някой ден от стройното ми телце пинчера Mr. Green
Отивам да пускам анкета...моля да си кажете вече кой кога може....айде момичета...устата ме сърби за приказки. Crazy

Последна редакция: вт, 27 сеп 2005, 12:25 от Хера

# 63
  • Den Haag
didkes, мен хич не ме бива в тая борба с нетърпението Heart Eyes
Ех, ами какво да правя като взех тест, който показва чак на първия ден от закъснението  newsm12, ами освен да отида и да взема още един, но друг, който отчита по - рано? newsm68 Ти какъв ползваш?

# 64
  • Стара Загора
didkec за къде бързаш бе жена...Ако има бебе то няма да избяга споко Crazy Само разцъквате тестове...слушай старото да ти каже.

# 65
Ей мацки, слушайте как си Хера  Wink няма смисъл от толкова тестове, ако има бебе, то няма да избяга Wink

п.п. То не, че мене ме търпи търпилото де, ама....

# 66
Здрасти и от мен. Какъв хубав слъчев ден беше , а я гледайте сега какво се е навъсило навън. Много гадно време. Искам още топли слънчеви дни.
А по въпроса за ремонтите... Вие не знаете ли, че в този форум е забранено със закон да се говори за ремонти. Дори мога да кажа че е подсъдно. Ей писна ми от майстори и на мен #Cussing out #2gunfire #Crazy. Ще взема да извъраша убйство накрая #2gunfire. И ние сега правим ремонти и чудесии вкъщи. То май само ремонти превим, защто за друго/бебеправене/ време и сили все няма.
Като се преместим скоро, надявам се ще ви покажа сними.

# 67
Нищо, че е бледа. Важното е, че я има - затова ЧЕСТИТО Simple Smile Като видиш малката точица непременно да ни кажеш Simple Smile
Аз да ви кажа каква я свърших днес - ходих при чичо доктор. Прегледа ме, каза че всичко е ОК и ми направи цитонамазка. И вика дай още от този месец да почнем със стимулацията - 9-ти ден ми е днес и малко сме закъснели, обаче все пак почвам от тази вечер Клостилбегит, а след това и Дуфастон. По мои наблюдения има ову, обаче последния път беше на 30-тия ден и доктора смята, че трябва да го регулираме това и дължината на цикъла. Аз съм За, дано скоро да има резултат. Simple Smile
Стискайте палци Wink пък аз ще стискам за вас Simple Smile
Много поздрави на всички, които правят ремонти и да не се преуморяват, че вечерите са запазени за други занимания Wink
Това важи и за останалите. Моя мъж днес замина в командировка, обаче ще се върне точно навреме знаете за какво Wink
А, забравих да кажа - добре дошли на всички нови момичета Wink леле, почнах да се чувствам мноого стара Sad

# 68
  • Den Haag
didkec за къде бързаш бе жена...Ако има бебе то няма да избяга споко Crazy Само разцъквате тестове...слушай старото да ти каже.
Херка, ами какво да правя като съм такава нетърпелива, чак се ядосвам на себе си, че колкото по- малко дни остават, толкова по -нетърпелива ставам smile3515. Само за шамари плача smile3514. Я някой пожелание да ме нашляпа.

# 69
  • Den Haag
Нищо, че е бледа. Важното е, че я има - затова ЧЕСТИТО Simple Smile Като видиш малката точица непременно да ни кажеш Simple Smile
Аз да ви кажа каква я свърших днес - ходих при чичо доктор. Прегледа ме, каза че всичко е ОК и ми направи цитонамазка. И вика дай още от този месец да почнем със стимулацията - 9-ти ден ми е днес и малко сме закъснели, обаче все пак почвам от тази вечер Клостилбегит, а след това и Дуфастон. По мои наблюдения има ову, обаче последния път беше на 30-тия ден и доктора смята, че трябва да го регулираме това и дължината на цикъла. Аз съм За, дано скоро да има резултат. Simple Smile
Стискайте палци Wink пък аз ще стискам за вас Simple Smile
Много поздрави на всички, които правят ремонти и да не се преуморяват, че вечерите са запазени за други занимания Wink
Това важи и за останалите. Моя мъж днес замина в командировка, обаче ще се върне точно навреме знаете за какво Wink
А, забравих да кажа - добре дошли на всички нови момичета Wink леле, почнах да се чувствам мноого стара Sad

Мила пожелавам ти успех, всичко ще е тип - топ newsm10

# 70
  • Стара Загора
didkec мисля, че всички тук са нетърпеливи....ама въздържай се де...за твое добро е Flutter
Пък аз да ви се оплача, че нещо май изперквам...уф хормоните ми яко ме перат Crazy Как ме търпи мъжа ми идея си нямам...горкия...ако знаеше какво чудо взема в къщата си сигурно щеше да избяга от сватбата Mr. Green
Лек ден девойки Hug

# 71
Хера, сещам се за една друга девойка дето се оплакваше от хормони, пък то к'во излезе.... дано и при тебе да е така Mr. Green

# 72
  • Стара Загора
Хера, сещам се за една друга девойка дето се оплакваше от хормони, пък то к'во излезе.... дано и при тебе да е така Mr. Green
аййййй аз не съм като другата девойка...моля моля...моите хормони са по - спокойни от нейните Crossing Arms...лично съм ги изпитала Деиите хормони Mr. Green Пък и ми е рано....тъй че моите са страчески хормони вече Mr. Green

# 73
  • София
Я млък Херо!  Mr. GreenКакви старчески хормони те гонят? Аз в климактериум ли влизам тогава Wink Какиното то за какво се притеснило! Ама спокойно, на тоя излет, дето го организираш, ще си оправим и хормонките, и нервите...а после може да направим и най-кротките бебета Party Ще си стоят в леглата и само ще гукат, спят и ядат Wink

# 74
  • София-Лозен

Хайде Херка, дано тез точно хормонки да те разтресът в най-скоро време. Е, как няма да те търпи мъж ти, та ти си такова сладуранковче, усмихнато, позитивно и пълно с лафове. Аз съм ти фен, да знаеш.

Бубе, знам, че темата ремонти е табу, но как човек да не си изплаче болките тук. Може пък някой да е намерил някакъв бърз, безболезнен, базпрашен и лишен от мръсотии начин, в който разбире се не участва пряко собственика на ремонтирания обект  Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт