Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 935
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  Бюлетин „Добро Утро” от Здрачното място

Изработен от Twilight FanFiction Blog

1. Питайте Роб

„Питайте Роб“ Facebook Ексклузивно! Rob Pattinson иска  вашите въпроси за своя нов филм Remember me! Ексклузивно в страницата във Facebook, Роб ще отговори на въпроси чрез видео. Задайте вашия въпрос за предстоящата романтична драма и го запазете в коментарите по-долу. Въпросите ще бъдат приемани само от феновете на страницата  Remember my във Facebook."

2. Нова картичка от New moon

3. Best Dressed Celebrities of 2009

13 място

4. Лимитирана серия…

5. Коледното настроение на Ашли

"Тази снимка е публикувала Ашли в своя туитър акаунт и е на нейното коледно дръвче."

6. Ashley Greene in Chicago

7. Chaske Spencer in NBC CHANNEL 3 CLEVELAND (видео)

8. Клипче за Robert Pattinson

9. Бо Бо в действие

Останалите в линка!

10. Различните стилове на Ашли Грийн

Всички стилове може да намерите в линка!

11. Behind the scenes of Ashley Greene’s photo shoot for Teen Prom (видео)

12. Трейлъра на „Dread“ – филм с Jackson Rathbone

13. STARmeter Top 100 of 2009 and 2008

14. Remember Me Trailer #2 (видео)

15. HQ снимки на Розали Хейл

16. Колекционерски wallpapers на Робърт Патинсън (част 1)

Всички в линка!

17. Нови снимки на Кристен

Всички в линка!

18. Страхотни wallpapers на Кристен (част 6)

Всички в линка!

19. „Into the darkness“ Kiowa Gordon still & poster

20. Снимки с фенове… има доста забавни

Всички в линка!

21. 10 vampires we love

22. ROBSTEN отново не знам кое подред вече (видео)

23. Кристен в интервю за MTV ! Май говори за духове …

Авторско Творчество

24. „Празнична болка“, глава първа на „Бела“ (фенфикшън)

Автор: nessyy

Ето малко от него:

“Почти бях сигурна , че ще припадна, но намерих някакви сили и треперещите ми ръце разопаковаха подаръка. Този път нямаше кръв. Само тогава, но този единствен път беше фатален.
Черни точици заиграха пред мен. В кутията имаше фигурка, фигурка на елхичка, но тя беше бяла и студена и същевременно толкова красива. Под нея имаше бележка. – „Бела, честита Коледа. Съжалявам, че те накарах да си спомниш, но трябваше да имаш нещо, с което да си спомняш за нас. Обичам те. – Алис“.
Елхичката беше така съвършена, така блестяща и красива. Напомняше само на едно нещо! Вампир …"

Целият фик на линка!

25. „Бела“ – глава трета (фенфикшън)

Автор: Alexxx

Ето малко от него:

“Джаспър набързо обясни на останалите. Изведнъж погледът на Алис, която стоеше срещу мен, се разфокусира. Това означаваше само едно – видение. След малко тя отново се фокусира и се успокои. Джаспър я попита:
- Алис, какво видя?
- Цялото семейство на бейзболното игрище. Срещу нас са Мария и още някой, непознат е. Не ги виждам да нападат, явно още нямат причина."

Целият фик на линка!

26. „Откровения“ – „Бела“ глава деветнадесета (фенфикшън)

Автор: kapriss

Ето малко от него:

“Вървях бавно към Първия плаж. Бях съкрушена, съсипана, посърнала … Сълзите напираха в очите ми, огнени, горещи, и сякаш напираха да прелеят. Но не. Бях достатъчно силна за да ги спра.
В далечината съзрях фигура. Можех да позная, че това е Джейкъб. Стоеше сам, облегнат на един изтръгнат дънер. Тръгнах към него, знаейки че ще ме усети. Може би отново щеше да се оправдае с патрулирането в гората за да избяга. Можеше да ме подуши от километри и въпреки, че знаеше, че наближавам не стана. Не избяга. Дори не помръдна..."

Целият фик на линка!

Страницата ни във FaceBook ТУК

Други Фен Фикшъни, новини, авторски статии и клипове можете да намерите  в Twilight FanFictions Blog

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 11:03 от Andrew

# 661
готово, качих снимки от сватбата в блога

Андрю, ти напоследък нищичко не казваш, виж какви теми вихрим тука, нищо ли няма да кажеш - пуснеш бюлетин и избягаш... Simple Smile

# 662
Здравейтеееее, аз докато се намоткам и почти всичките се отправихте в страната на сънищата.

Благодаря за бюлетините.
Момичета големи сте сладурки, сега ми остана да видя и снимките на Танцен Laughing, и бюлетините, пък дано да не се успя утре.

# 663
Добро утро   Hug

# 664
мммм, Сури, страхотно "Добро утро"  Hug
Аз днес ще стягам багаж, че няма да ме има цяла седмица, вие представяте ли си го това Crazy Ще си починете малко от мен

Хайде лек ден и поздрав с една песничка Christmas angels

# 665
Добро утро и от мен момичета.

tanzen ще ни липсваш  Hug

Сури(р) чудесно начало на деня.

Много се забавлявах със снимките ви. Радвам се че сте си изкарали супер. Жане, много ти е хубав цвета на косата. По едно време и аз така бях, но на мен не ми ходеше. Мона, не ти личи, че само си яла на морето Peace

# 666
  • София, България
TanzenHug
ти къде зачезваш?
Точно влизам да те похваля за страхотните снимки в затворения блог! КОйто не ги е гледал, бързо да поправи грешката  Peace

# 667
  • Сливен
     Добро утро ,момичета.Искам да питам нещичко откъсите ,които четох по горе от книгите ли са?Защото не разбрах  EmbarassedИ ако-да,от кои са,от кои части на филма.Благодаря

# 668
Eva писах ти и лично но и за останалите нови съфорумки Simple Smile не е от книгите това е авторско творчество на фенове по Здрач сагата . Нещо като фен продължения Simple Smile Има много и различни всички на Български и всички са тук

I.v.a.n.o.v.a Готова съм с 6-та глава Simple Smile "Историята на Уилен" да съм си в нас в болнични с температура и кашлица си имало плюсовете Simple Smile Надявам се до довечера да е псуната и за четене Simple Smile

# 669
Здравей eva83!!! Откъсите за които питаш, предполагам са тези разказа от бюлетина. Това са фен фикшъни. Не са от книгите. Само героите са от там. Това са разкари на хора, които ни представят дадена история погледната от друга гледна точка, или как се развива действието след години, или ако не се беше случило дадено нещо, какви ситуации щяха да изникнат. Ако не си чела книгите там ще има много неща, които да ти подскажат какво се случва. Затова моя съвет е първо да ги прочетеш и тогава вече със всички сили да се впуснеш в страната на фен фикшъните.

Бони ме изпревари Hug

Мммм сега видях как се наредихме Сливен, Стара Загора и Нова Загора Grinning

# 670
  • Сливен
     Благодаря за разяснението.Незная вие как сте,но аз съм пристрастена към "Новолуние".В момента пак го гледам за незнам кой път вече  Shocked

# 671
За онези от вас които го следят Simple Smile

Историята на Уилен – глава шеста от „Копнеж“

- А защо не Карлайл? Онзи вампир така или иначе създава деца. Толкова лошо ли е да ги издиря и да взема следващото. По-добър живот би имало с нас, отколкото с него.
- Розали не знаеш какво говориш и донякъде ние сме виновни, не съобразихме как тази история ще се отрази на теб.
- Карлайл, моля те, спри вече с шикалкавенето. Искам да знам какво става тук. Защо тя… тя не е това, което би трябвало да бъде? Та аз даже чувам сърцето й. Как може да е… да е човек? Как може да знаеш как го е постигнала и да не ни дадеш шанс да опитаме ?
- Розали недей. Тя не е …
- Аз не съм човек.  – наруши спора им досега наблюдаващата ги само жена.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 12:54 от WomanitKa

# 672
ева83 и при мен положението е същото гледам "Здрач" и след това отварям книгата, гледам Новолуние и пак така. Наистина е наздраво положението. Сега съм взела да чета Бел Ами- ами хич не ми върви . Бела беше писала някъде че Стефани пръска книгите си с някаква отрова и просто не можеш да се откъснеш от тях та и аз така просто не мога.

# 673
Дами, приключих сагата, всичките книги! В паника съм! Ами сега какво да правя?  Embarassed

Освен да се прехвърля на фенфикшъните. Уоманитка, тъкмо на време Laughing

Най-много ми допадна Затъмнение.  А книгата Новолуние е в пъти по-добра от филма, преполагам режисьорът нещо...
От целия каст актрисата избрана за Розали е най-далеч от предтавите ми.
Искам тениска на сагата, последно предлагат ли се някъде или- нъц!

# 674
  • Стара Загора

Искам тениска на сагата, последно предлагат ли се някъде или- нъц!

http://www.teniski.eu/?id=twilightnew&tw=empty&menu=8

Общи условия

Активация на акаунт