Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 937
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Наистина Скарлет щеше да е уникална Розали или пък Шарлийз Терон  Peace  Едуард не се подменя, Роб до гРоб и това е!  Joy hahaha Joy

Също не бих сменила Алис  Peace Но Розали и този път не я бяха доизкусурили нещо пак една груба и леко пухкава ми се виждаше, макар че Ники си е супер мацка иначе...абе объркали са я тУтално  Naughty

Eто как е моята Розали :

Жанче наистина имате голяма прилика, особенно във филма "Вики, Барселона и аз", май така се казваше нали? Където Скарлет се разхожда с един фотоапарат, все едно тебе гледам на последните ти снимки  Hug

# 631
Мирка, Шарлийз Терон е много готина и аз я харесвам Peace
Моето предложение за Розали(но много си обичам Ники!) е Порша Де Роси

Tanzen, много готин аватар Hug Grinning

Добре дошли на новите заздрачени Hug

# 632
  • UK
Не ми харесва Скарлет за Розали. Още малко малко Чарлийз Терон. Но аз харесвам Ники, и то точно за Розали, така че не бих избрала друга за тази роля. Порша де Роси е красива, но малко възрастна да играе 18 годишна. Simple Smile

# 633
Не ми харесва Скарлет за Розали. Още малко малко Чарлийз Терон. Но аз харесвам Ники, и то точно за Розали, така че не бих избрала друга за тази роля. Порша де Роси е красива, но малко възрастна да играе 18 годишна. Simple Smile

Да тя и Чарлийз не е първа младост  newsm78 Хммм ще си помисля наистина коя може да е по-красива и по-подходяща за Розали и ще кача снимки  Peace

Сетих се, ето тази мацка, но как и беше името  newsm78 newsm78 newsm78 :

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 17:10 от Bel Ami

# 634
филма "Вики, Барселона и аз", май така се казваше нали? Където Скарлет се разхожда с един фотоапарат, все едно тебе гледам на последните ти снимки  Hug
филмът е "Вики, Кристина , Барселона", аз не бях го гледала, добре че беше Бела да ми го даде  Party много се смях като видях как героинята на Скарлет е с фотоапарат, аххахах

Ники е готина, пак казвам, ама не са я направили готина, това е  Rolling Eyes Ашли не я давам, а този актьор на мястото на Едуард кой е ? нИ гУ знам  Mr. Green А верно че Чарлийз е възрастна, докато Скарлет, да кажем, ако не я гримират , може да е по-младичка  Laughing

Хайде, отиваме да търсим Дядо Коли в Мола

п.п СТАЧКА СТАЧКА СТАЧКА СТАЧКА

# 635
Ето тази ми е любимата на Скарлет :

# 636
Сетих се, ето тази мацка, но как и беше името  newsm78 newsm78 newsm78 :

Казва се Елиша Кътбърт   Peace  Наистина е много готина мацка и отговаря за Розали , но ми стои малко сладникава  Simple Smile

# 637
  • София
аз пък така съм си свикнала със сегашният каст, че никой не си го представям, да е дру на негово място...въпреки, че Ники не ми се връзва като неземно красива по никой начин Simple Smile пък и си е закръгленка Simple Smile)) но си е Розали....от тизш горнита също никоя не ми се връзва Simple Smile

# 638
  • UK
Ау, тая Кътбърт като я видя и се потрисам. Ако Розали беше полумалоумна хлапачка, може би. Но Розали - красива, и Розали - с класа, ъъъ... Не.

# 639
Ау, тая Кътбърт като я видя и се потрисам. Ако Розали беше полумалоумна хлапачка, може би. Но Розали - красива, и Розали - с класа, ъъъ... Не.
Ние за интелект не говорим а само за визия Simple Smile Що бе секси е момичето и е хубавка Simple Smile Ето да каже Андрю, той има най-обективно мъжко виждане Simple Smile

# 640
  • UK
Изглежда ми глупава, а Розали не бива да изглежда глупава. Simple Smile

# 641
На мен за Розали ми се вързва някоя която да не е сладникава, а дръпната и студена и да много красиваааа...Ники го докарва, само не са я направили вампирка асъл дето се казва.

Мирка, много е готина Скарлет Peace

# 642
  • София
Момичета, отдавна се каня да питам, та като заговорихте за Розали се сетих, знаете ли защо на един плакат името й е изписано като Rosalie Hale, четох книгите ама не се  сещам? Thinking

# 643
Момичета, отдавна се каня да питам, та като заговорихте за Розали се сетих, знаете ли защо на един плакат името й е изписано като Rosalie Hale, четох книгите ама не се  сещам? Thinking

За пред хората Розали и Джаспър ги представят като брат и сестра близнаци носещи фамилията Хеил   Peace  Има го някъде в книгите , но не си спомням в коя точно   Simple Smile

Лелее днес съм много активна Grinning

# 644
Това клипче с каста е готино, но Скарлет никога не би се съгласила да играе във "филм за тийнове", все пак е музата на Уди Алън, а И Порша и Чарлийз са малко старички и им личи  за роля на 18-годишна. Ед Уестуик - Едуард? Моля ви се, той е създаден за Чък Бас и за никой друг /макар че е страхотен и "Децата на хората" и "Взлом"/. Но пък щеше много успешно да докарва отегчения поглед...Tanzenче - Ед е от Gossip Girl хитов сериал, там е Чък...
А тази Алексис аз защо съм я пропуснала?Къде играе? При Бела съм за Кристен,за АШли 100% успех...
Докато се включа и Katrin дала верния отговор. Къде се губиш?айде забрави ги другите вампири..Келън е тъжен тези дни без теб Wink

Общи условия

Активация на акаунт