Тwilight/Здрач- тема 53 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ !

• 31 935
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • София
А я кажете нещо повече за Чиракът на вампира...някой гледа ли го? Заслужава ли си? Има ли го по торентите вече или да не ровя Simple Smile

# 646
Неда, както Катрин каза - Лилиан Хейл е истинската фамилия на Розали, Кълън е на Карлайл. Джаспър си е Уитлок.

Angel_dust, ще ходя на Чиракът другата седмица и ще дам отзиви Flutter

# 647
  • София
c.v.e.t.i. и KatRin благодаря и аз така си мислих, но не бях сигурна. Grinning
Между другото колежка е чела "Скитница" и каза, че тръгвала тегаво, но след време се оправяла и ставала велика, на два пъти е ревала неистово и я е изяла с кориците за 1 нощ.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 20:11 от Neda

# 648
Ама защо изобщо пишете в темата ?
СТАЧКА * СТАЧКА * СТАЧКА*

ИСКАМЕ СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА * ИСКАМЕ СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА

# 649
  • София
Има цели 4 снимки от срещата в блога и една от минала седмица, от Веси Simple Smile

Край на стачката? Laughing

Имаме си нов трейлър на Remember Me, както и банер на филма Crazy
Качени са ето тук

Нямам търпение да дойде този март месец Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 21:19 от eaven (MonkA)

# 650
Никакъв край!!!
Искаме още, тове че сме били ограбени от шанса да ви видим на живо, не значи че не искаме да видим поне повечко снимки Crossing Arms
ОЩЕ Twisted Evil

# 651
  • София, България
Никакъв край!!!
Искаме още, тове че сме били ограбени от шанса да ви видим на живо, не значи че не искаме да видим поне повечко снимки Crossing Arms
ОЩЕ Twisted Evil

Край на стачката - качих всичко + ОГРОМЕН БОНУС -  Мона Лиза на море 2009  Joy

П.П Аватарът на Танзен е велик!!! Подписът на Монка е кратък, ясен и точен  hahaha

# 652
Вечерен Бюлетин

Новини :

Светата Троица в класацията за най-най звезди на 2009 г.
 повече тук

Нови/стари снимки с Кристен (и от време на време Тейлър)

всички тук

10-те вампира, който обичаме, според Е!

Вторият трейлър на Remember me!
 тук

ПОСТЕР НА ФИЛМА „INTO THE DARKNESS“ С KIOWA GORDON (EMBRY).

и кадър от филма тук

Зад кулисите на фотосесията за Vain magazine с Chaske Spencer!!! СУПЕР СНИМКИ!

СРЕЩА С ФЕН…
Стефани със своята Муза или среща на  Matthew Bellamy /Muse/ и най-популярният им фен тук

Интервюта :

Интервю с Чарли

Интересно

Върколаци

"според народните предания)
В народните представи до ХІХ в. върколакът е вид вампир, който се отличава от него вероятно по своя произход.

Според народните вярвания, когато изедник, хайдутин загине по планини и гори и тялото му се сплуе, става върколак. Нечист, лош и отмъстителен дух. Душата му остава на земята. Заселва се в запустяли воденици, кръстопътища, гори, далеч от села. Може да се преобразява на различни животни. Има едно око колкото яйце на чело. Той изпива кръвта на всеки, който мине покрай мястото, където е убит или живее. "
цялата статия тук

КОЛКО СЛАДЪК Е JACOB BLACK! СЛАДЪК КАТО … МЕДЕНКА )))

Dear Santa, …. !!!!!

TAYLOR LAUTNER И NIKKI REED –ВЕСЕЛА СНИМКА С ФЕН!

Върколашки блузки с ушички!

FAN ART – BEAUTIFUL!

ПЕСЕН, ИНСПИРИРАНА ОТ „ЗДРАЧ“!

ТВЪРДЕ МЛАДИЯ ТЕЙЛЪР
 още тук
И МЛАДАТА КРИСТЕН

всички тук

На диета ли сте? Twilight торти… и Koледни сладки- Бела, Едуард и Джейк (с малко повече въображение)

Видео материали:

Robert,You´re Heaven On Earth!… за Монка Wink

За да те приемат в Bon Jovi трябва да имаш хубав… гръб Simple Smile

Проби за върколаците в Новолуние …..смяяяяхххх

Намерете ни във Фейсбук ( съобщение от Bella )
" Здравейте, исках само да ви кажа, че направихме група във фейсбук Twilight BG Fan Club. Това не е профил задължително на този блог, а просто място, където да се съберем българските фенове, за да можем да коментираме събитията на родния си език, да се уговоряме да ходим заедно на примиерата и защо не да си правим здрач срещи. Намерете ни и се присъединете към нас! "

Предишните бюлетини тук

Съобщение за старите фенове Ако искате да добиете визуална представа от останалите пишещи в темата, изпратете свои снимки (с половинките си, децата и т.н.) на staro-novo на old_og_new@yahoo.com  , заедно с кратка информация за ника си в темата, истинското име, местожителство и семейно положение, и ще получите достъп до затворен блог, на който са качени снимки на останалите съфорумки. Meждувременно трябва дас и направите ъкаунт в Гугъл, ако вече нямате, за да може да се логнете в блога, за когото ще ви бъде изпратена покана.

# 653
Уредих се с нов подпис.
Благодаря на този, който го е намерил и качил в бюлетина
  bouquet  bouquet  bouquet

# 654
Благодаря за разкпшния бюлетин   bouquet
Голямо мъртвило в темата, явно всички са понеделничко уморени  newsm78
Аз бях на кино до преди малко. Не, за съжаление не на Новолуние. Гледахме Планета 51 /много странно как в залата имаше 30-тина "дърти" като нас и никакви деца, или поне младежи на анимацията/
За лека нощ от мен - My personal brand of heroine Ммммм, вкусничко  Crazy  Embarassed

# 655
На мен пък Джесика Алба ми се струва доста подходяща за Розали  Simple Smile .

# 656
Стефи, тази снимка  Shocked  просто ми е любима

Благодаря за бюлетина, Кристабел.    Суитчърите с ушичките ме разбиха, скоро ще се появят и със зъбки сигурно  Mr. Green    Ще използвам идеята за коледните сладки, моите ще са Робски с Роб от различни периоди.              А тези, които ще са за ядене,  ще са със снимки на другия каст.   Mr. Green

# 657
Кристабел, мерси за бюлетина  bouquet

RM трейлърът е убиец(тоолкова различен са го направили  Laughing) но са ми орязали секунди с Роб Naughty Crossing Arms
Блузката с ушичките бих си я взела ако имаше вампирска щампа Mr. Green но е готино измислено!
Heaven On Earth клипчето ееее  Heart Eyes

Аз да се самопоздравя с една снимка Whistling

п.п. Сега гедах сладките и забелязах, че сладката на Джейк има tattoo Joy и аз ще правя такива тематични Whistling

# 658
Благодаря за бюлетина          bouquet

И тройката за лека нощ   Laughing с малко стари , но златни снимки   Heart Eyes

# 659
Стачката е отменена, прощавам ви най-официално  Hug Hug Hug
Сега и аз ще трябва да чака снимки от сватбата Mr. Green

Хихи, Кристен е изместила в класацията кака Мегън, хохохохо!

За блузката с ушичките си мисля, сигурно след пране после ще трябва да се колосват, та да стоят изправени, как беше - с вода и захар?

Идеята за сладките е супер, само не разбрах защо Едуард е черен, а Джейк бял - не е ли обратното по принцип  newsm78 то верно съм блондинка, ама...

Уау, Катрин, ти се завърна наистина  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт