Дамските чанти

• 186 953
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Lancel са ми едни от любимите но и доста скъпички ...Ако някой знае къде има на по приемвли цени ще съм много благодарна ако сподели.
А да попитам как стои въпроса с пазаруване от fashionette и по точно някой пазарувал ли от България в сайта? От една година го гледам и умувам...понеже е на немски не мога да се престраша - не говоря този език...

# 391
  • София
На Lancel не съм виждала ментета, но те и не са популярни. Най - евтино в и-бей и сайтове за втора употреба.

# 392
Като споменахте чанта за мъжа, аз на моя наскоро купих тази:
http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-doplnky-vsechny- … ta-seymur-aktovka

Малко е тежка, но все пак е мъжка и побира куп неща Peace Кожата е просто перфектна.

# 393
Отчаяно издирвам една чанта, която е от стара колекция и не  мога да я открия никъде.. Sad

Става въпрос за тази на Patrizia Pepe..

ако някой я забележи някъде, моля да свирне, ще черпя!  Hug

# 394
Много харесвам такъв тип чанти и ако не намериш точно тази, можеш да погледнеш чантите на Фосил. Скоро видях че имат подобни и са много хубави на живо.
http://s7d2.fossil.com//is/image/FossilPartners/ZB5491688_main?$fossilResponsive_pdpdetail$

# 395

Тезин чанти ги продават в един магазин на Солунска, малко след Витошка,  до магазина на АНдрюс, не знам как са като цени.
Аз пък съм си купувала такава (един от моделите де) от един щанд от произведено в БГ, намерих моята в сайта. Там бяха на доста приемливи цени и то ако се попадне на собсвеника, той го удря на пазарлък  Laughing

# 396
  • София
Обожавам чанти  Two Hearts Имам закономернос, която гласи: “Колкото по-голяма е една чанта, толкова по-щастлива съм“ Обичам да съм като фокусник, който крие малки тайни в торбата newsm62

# 397

А по повод Louis Vuitton и един сайт, в който се спомена, че продават употребявани такива - някой знае ли откъде може човек да си купи оригинална употребявана, чиято доставка да не е 200-300 лв.

Да, в etsy.com могат да се намерят за около 300-500 евро, повечето се водят винтидж, ако това съвпада със стила ти, Етси е твоето място. Peace

А някой знае ли откъде могат да се поръчват Michael Michael Kors до България без тези мита и такси, които ти начисляват в Macy`s например?

# 398
А какво ще кажете за тези чанти - не съм чувала за тях.  Embarassed

http://www.silviotossi.com/othercountries/index.php/damen/handta … hen/11202-04.html

# 399
В Етси са ментета. Майкъл Корс от Селфриджис.

# 400
Цъкнах в Етси сега, не бях  гледала там за чанти. На пръв поглед не ми изглеждат ментета, просто са много употребявани и им личи, както каза Lindie - винтидж.

# 401
О, не- огромната част не са ментета, но наистина са винтидж. Има и запазени и сравнително нови обаче. И ментета със сигурност има, но все пак има някакъв контрол на продавачите там. Peace

# 402
Цъкнах в Етси сега, не бях  гледала там за чанти. На пръв поглед не ми изглеждат ментета, просто са много употребявани и им личи, както каза Lindie - винтидж.
Може да е старо менте, което пак е винтидж Simple Smile не бих си купила чанта от етси. За тази цена можеш да си вземеш ново менте Wink.
В никой сайт от сорта на етси няма контрол!

# 403
Цъкнах в Етси сега, не бях  гледала там за чанти. На пръв поглед не ми изглеждат ментета, просто са много употребявани и им личи, както каза Lindie - винтидж.
Може да е старо менте, което пак е винтидж Simple Smile не бих си купила чанта от етси. За тази цена можеш да си вземеш ново менте Wink.
В никой сайт от сорта на етси няма контрол!

Винтидж менте....  Laughing Може, не бих се изенадала Grinning
Но то навсякъде с pre-owned нещата е същото, аз като цяло предпочитам новото- удоволствието е друго Heart Eyes

# 404
Понякога има доста добри ментета. Познавам жена която продава такива за около 300лв и са наистина добри, но и аз предпочитам оригиналната.

Общи условия

Активация на акаунт