Дамските чанти

• 186 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
А знаете ли дали от този сайт правят доставка до БГ?

http://www.patriziapepe.com/bg/en/shop/woman

# 406
kikamora, така е- чантата е символ на някакъв статут, израз на цялостен стил и начин на живот. Затова няма особен смисъл в купуването на реплики. Честно казано като виждам малки момичета с LV- не ми харесва, били и оригинални, просто това е една класика, която стои в пъти в по-добре на улегнал стил. Сега големите брандове доста разчупват дизайна, за да привлекат внимание и за да бъдат конкурентни, но  все пак.... Rolling Eyes

Patrizia Pepe виждам, че доставят до България, имат и магазин в Сердика, препоръчвам ти първо да ги видиш там- аз лично не съм впечатлена- нито от дизайна, нито от изработката. Хубави са, но ми се вижда въздух под налягане цялата работа... Бих предпочела Furla Peace

# 407
Майкъл Корс от Селфриджис.

Ох, има нещата, които ми трябват- специално чанти и обувки гледам в момента, но излизат много скъпи в сравнение с това, което е тук в магазина- въпреки че изборът е по-малък, съм свикнала на тези цени и сега ми се виждат скъпички в selfridges  Thinking

# 408

Тезин чанти ги продават в един магазин на Солунска, малко след Витошка,  до магазина на АНдрюс, не знам как са като цени.
Аз пък съм си купувала такава (един от моделите де) от един щанд от произведено в БГ, намерих моята в сайта. Там бяха на доста приемливи цени и то ако се попадне на собсвеника, той го удря на пазарлък  Laughing
На мен ми харесаха тези чанти по снимките, къде точно се пада магазина? Не съм ходила одавна натам и Андрюс незнам къде е  Blush

# 409
Харесвам добре оформените дамски чанти с дълга дръжка. Не съм фенка на торбите  Naughty . Предпочитам комбинация на черен с друг цвят.
Наскоро си купих чанта - за съжаление само черна.

# 410
Patrizia Pepe виждам, че доставят до България, имат и магазин в Сердика, препоръчвам ти първо да ги видиш там- аз лично не съм впечатлена- нито от дизайна, нито от изработката. Хубави са, но ми се вижда въздух под налягане цялата работа... Бих предпочела Furla Peace

Много мерси - изобщо не знаех, че имат магазин в БГ
Другия уикенд ще мина да ги разгледам и ако не харесам нищо ще се насоча пак към Фурла - от тях поне съм доволна. И със сигурност ще взема под внимание твоето мнение  Peace

# 411
Радвам се, че съм била полезна.  Grinning Сравнявам ги с Furla, защото ми се струват някак си конкурентни- като стил и цени, но качеството на Furla е различно според мен. Малко съм скептична, наистина мисля, че за парите си евтинеят малко, когато ги разглеждам на живо.  Peace

# 412
Днес се разходих малко из МОЛ Сердика. Поразгледах чантите на Патриция Пепе - за съжаление нямаха почти никакви модели, а тези, които бяха налични не бяха нищо особено.
Във Фурла си харесах няколко модела, но пък имат само два модела, които предлагат в цвят бежово.

Разгледах и чантите на МК - продавачката в магазина каза, че те са официален представител на тази марка. Имаше само в червената гама, пък и вчера видях една баба да носи такава чанта и съвсем се отказах да взимам и аз такава - предвит колко ментета за по 20 - 50 - 80 лв има навсякъде
Харесах един модел на AJ, но се оказа, че е от еко кожа и се отказах. А тези, които бяха от естествена кожа пък не ми харесаха
Та утре пак ще поразгледам

Имам и един въпрос - Gianni официален представител ли са на чантите Beverly Hills Polo Club?
Гледам, че продават техен модел, който е пуснат и във Фешън дейс, но в друг цвят, а цената в момента е с около 100 лв разлика в двата сайта.

http://media.snimka.bg/s1/4588/035420740.jpg?r=0

https://www.fashiondays.bg/p/beige-bag-%D0%96%D0%B5%D0%BD%D0%B8- … ?p=359&lt=gpl

# 413
Моите чанти почти всички са от еко кожа, защото предпочитам този вариант и тези на AJ са много добри като здравина и качество. Определено си заслужават, а и не ги имитират масово.
А на MK- ментета има много, но не съм видяла дори и малка прилика с оригинала. Не знам защо, но на мен повечето модели са ми много красиви и уникални Heart Eyes Ако се спреш на тях случайно, в Sportina са много изгодни в сравнение с всички други места, от които можеш да си вземеш, дори и от аутлетите в чужбина.  Peace

# 414
Не знам защо, но на мен повечето модели са ми много красиви и уникални Heart Eyes Ако се спреш на тях случайно, в Sportina са много изгодни в сравнение с всички други места, от които можеш да си вземеш, дори и от аутлетите в чужбина.  Peace

??? За кои чанти говориш  newsm78 Joy

# 415
  • София
За Майкъл Корс Rolling Eyes

# 416
# 417
Не знам защо, но на мен повечето модели са ми много красиви и уникални Heart Eyes Ако се спреш на тях случайно, в Sportina са много изгодни в сравнение с всички други места, от които можеш да си вземеш, дори и от аутлетите в чужбина.  Peace

??? За кои чанти говориш  newsm78 Joy

Цената им варираше около 600 - 700 лв на пръв поглед /не съм ги разглеждала всичките/. Обаче, като знам, че всеки втори носи такава и повечето са ментета някак ми се обезмисля даването на толкова пари  Rolling Eyes
Това е все едно да си купя оригинална чанта на ЛВ. /Не правя сравнение между марките/
Иначе да - моделите им бяха хубави, но бяха само 2-3 модела. Нямаше особено голям избор  Naughty

# 418
На ЛВ ментетата си личат и аз не бих отказала една тяхна чанта, независимо че пазара е залят с ментета.

# 419
А личат си боклучавите ментета, има такива изпълнения че...обаче пак са си ментета и аз лично не бих носила. Но не бих си купила и оригинал на Вюитон на този етап, не ме влекат.

Общи условия

Активация на акаунт