Дамските чанти

• 186 878
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
има няколко цвята велурени торби от този тип:

но са меки и не търпят сериозна тежест
ако ти трябва чанта тип "всичко + хляб и две кисели млека", избери нещо по-сериозно и здраво

Ясно,благодаря ти Simple Smile bowuu

# 541
Знам, че чантите на Майкъл Корс са вече банални, но тук има една добра оферта.
С код bag2017 имате 30 паунда намаление и примерно тази чанта може да се вземе на изгодна цена.
http://www.fashionette.co.uk/michael-kors-jet-set-item-md-tz-sna … te-leather-cinder

# 542
Ами качество например означава да не се скъса,обели или оцвети дрехите на третото слагане
Всичко друго е въпрос на вкус Simple Smile

Или липса на такъв Wink. Дай малко повече пари и си вземи нещо добро. Чантата е важен елемент от облеклото на една жена и колкото и добре да си облечена, ако чантата ти е кофти, това разваля целият пейзаж.

# 543
  • Варна
За съжаление нямам възможност Simple Smile
Купувала съм си чанта и от 20 лв,която е изглеждала добре и да твърдиш,че някой няма вкус само защото не вади 800 лв за Фурла вече е въпрос на липса на възпитание Simple Smile

Bubanka,забелязах,че Вера имат склад във Варна : )

Ще мина тези дни от там направо да ги разгледам : )

# 544
Някъде да съм споменавала 800лв или пък Фурла? Това са си само твои интерпретации! Трудно би ме убедила, че чанта от 20лв може да е идеална Simple Smile. Носила съм както от 20лв, така и по- скъпи и мога да направя разлика. Отделно казват, че имам и добър вкус  Mr. Green.

# 545
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имала съм евтини чанти, които са изглеждали по-добре и от 100-200% по-скъпи. Не е всичко до цена.

# 546
Тези чанти, които сте показали, са по-скоро високи и аз от личен опит не съм никак доволна от тях.
Става една каша в чантата докато си намериш каквото трябва, а имам органайзер.  newsm78
Просто тази дълбочина лично на мен ми е неудобна. Предпочитам широка - 35/25/15 примерно.
Иначе и от алито си поръчвам чат- пат чанти и съм доволна.
Може там да се погледне.

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 01:01 от Melany99

# 547
  • Варна
Благодаря за идеята,ще потърся не толкова високи чанти Simple Smile
Приятна вечер от мен Simple Smile

# 548
една широка и ниска чанта скъсява оптически фигурата на носещата я жена

# 549
една широка и ниска чанта скъсява оптически фигурата на носещата я жена
\

bubanka, въобще не ме интересува. Laughing
Когато чантата е с две дръжки и я отворя се вижда всичко, което ми е неоходимо.
Два пъти купувам от тези високите и ми е кошмар да ги използвам. Бъркаш вътре и не виждаш нищо. Аз затова и чанти тип торби не купувам, въпреки че ми харесват като визия.

# 550
  • София
има няколко цвята велурени торби от този тип:

но са меки и не търпят сериозна тежест
ако ти трябва чанта тип "всичко + хляб и две кисели млека", избери нещо по-сериозно и здраво

Ох, Бубанка, защо ме зариби с тия велурени торби.
Много обичам.
Въобще не ме притесняват дълбоките "шопъри".

# 551
С код bag2017 имате 30 паунда намаление и примерно тази чанта може да се вземе на изгодна цена.
http://www.fashionette.co.uk/michael-kors-jet-set-item-md-tz-sna … te-leather-cinder

Благодаря, че сподели за този сайт; има добри намаления и си набелязах модели.
Аз от години си купувам само чанти на Musette: харесват ми на вид, качествени са, избирам по-големи за ежедневието и са страшно удобни, защото ми побират книги, таблети, цели папки с писания; и лаптоп вмъквам даже. Гледам да се успокоя с това, че са по-евтини примерно от Фурла. Обаче пак са към 300-400 лв. Последно купих една в бордо, уж доста намалена - и пак над 300 лв. излезе. Но са голяма красота.

Може все пак да разнообразя с някоя чанта от този сайт.

# 552
Цамбур.
Търся си червена чанта от естествена кожа тип торба като розовата, велурена. Flutter

# 553
  • Варна
Цамбур.
Търся си червена чанта от естествена кожа тип торба като розовата, велурена. Flutter

Във vera.bg я има и в червен вариант  Peace

# 554

Благодаря, че сподели за този сайт; има добри намаления и си набелязах модели.
Аз от години си купувам само чанти на Musette: харесват ми на вид, качествени са, избирам по-големи за ежедневието и са страшно удобни, защото ми побират книги, таблети, цели папки с писания; и лаптоп вмъквам даже. Гледам да се успокоя с това, че са по-евтини примерно от Фурла. Обаче пак са към 300-400 лв. Последно купих една в бордо, уж доста намалена - и пак над 300 лв. излезе. Но са голяма красота.

Може все пак да разнообразя с някоя чанта от този сайт.
Не знам кои са Мусете, но ще ги погледна.
Аз вече си поръчах две чанти от сайта Wink.

Общи условия

Активация на акаунт