Дамските чанти

• 186 858
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Магазини на Musette има в мола на Стамболийски и в "Сердика". Този модел например е много удобен - имам две разновидности; малко по-различни са, защото са от предишни колекции, но горе-долу с тази форма; кожата е много хубава:

http://musette.ro/eu/geanta-arnela-pm-16163.html

Но следващия път, като реша да си купувам чанта, ще е от този сайт, който си дала, искам да разнообразя. В интерес на истината, преди месеци се оглеждах за сайтове, където се продава Майкъл Корс, но на нищо смислено не попадах - или не бях сигурна в оригиналността, или бяха неизгодни като цена - и пак към Musette се насочих. А сега като гледам в този сайт колко големи намаления има... Но следващия път. Simple Smile

# 556
bubanka, въобще не ме интересува. Laughing

разбира се, съвсем не желая да налагам моя вкус - просто си говорим  Wink

# 557
Здравейте, някой вчера беше публикувал този сайт https://bellagio-style.com/category/boti.php , но не откривам поста сега. Разгледах го и много ми харесаха някои модели, не само за чанти, но и за обувки. Някой поръчвал ли е и имал ли е опит с марката, за да каже дали е останал доволен. От друга страна артикулите ми се струват малко? Simple Smile

# 558
Магазини на Musette има в мола на Стамболийски и в "Сердика". Този модел например е много удобен - имам две разновидности; малко по-различни са, защото са от предишни колекции, но горе-долу с тази форма; кожата е много хубава:

http://musette.ro/eu/geanta-arnela-pm-16163.html

Но следващия път, като реша да си купувам чанта, ще е от този сайт, който си дала, искам да разнообразя. В интерес на истината, преди месеци се оглеждах за сайтове, където се продава Майкъл Корс, но на нищо смислено не попадах - или не бях сигурна в оригиналността, или бяха неизгодни като цена - и пак към Musette се насочих. А сега като гледам в този сайт колко големи намаления има... Но следващия път. Simple Smile

Разгледах сайта имат интересни модели, но не са моите чанти Simple Smile. Иначе и аз съм любителка на чантите тип торба.

# 559
  • София
Здравейте, някой вчера беше публикувал този сайт https://bellagio-style.com/category/boti.php , но не откривам поста сега. Разгледах го и много ми харесаха някои модели, не само за чанти, но и за обувки. Някой поръчвал ли е и имал ли е опит с марката, за да каже дали е останал доволен. От друга страна артикулите ми се струват малко? Simple Smile

Не съм поръчвала от този сайт, но същите чанти на същите цени има в gotti.bg. От там съм поръчвала боти за мен и съпруга ми и бяха много любезни и отзивчиви.

# 560
Имате предвид на същата марка ли? Защото и цените ми се виждат прекалено достъпни за ест. Кожа? Като качество добри ли бяха? Simple Smile
Благодаря за отговора.

# 561
  • София
Чантите са абсолютно същите, вижда се по цените и снимките. Аз съм поръчвала само боти - естествена кожа. Доволна съм от моделите и изработката. Дори имаше допълнителна отстъпка от 10% ако купуш чанта и обувки, но не съм се възползвала. Наложи се да връщам едни обувки, защото ми бяха големи и нямах никакъв проблем.

# 562
Благодаря за отговора, не съм разглеждала посочения от Вас сайт по-горе, защото съм от телефона. Имах предвид базовите цени, че ми се виждат ниски за ест. Кожа. Може би ще поръчам нещо за проба.

# 563

Искам нещо такова.  Grinning

# 564
bubanka, въобще не ме интересува. Laughing

разбира се, съвсем не желая да налагам моя вкус - просто си говорим  Wink

Да де!  Heart Eyes

Аз и напоследък повече взех да нося платнени чанти.
По-леки са, хвърлям като се захабят, може за всеки тоалет да си имаш чанта.
Тази получих наскоро:
Скрит текст:

# 565
  • FRANCE

и аз Simple Smile Тази от къде е?

# 566
  • Бургас / София
Аз си търся хубава раница. Някои с мнение по въпроса? Моята от Парфоис се скъса ...

# 567
  • София
Аз си търся хубава раница. Някои с мнение по въпроса? Моята от Парфоис се скъса ...

Не знам каква си търсиш, но ако ти трябва за да си носиш в нея всичко ти препоръчвам Samsonite. Имат фирмен магазин малко преди ИКЕА в София.
Аз се родих с раница. Имат по няколко размера от всяка серия. Моята хем е малък размер, хем побира безброй неща - аз разнасял папки, книги, таблет/лаптоп, шише с вода. И са страшно удобни на рамената.

# 568
Момичета,можете ли да ми препоръчате бг сайт,от който да намеря чанта модел Stella McCartney Falabella.Открих 2-3 ,но цените им за реплики са неприемливи за мен.(200,300 лв.)

Предварително Ви благодаря!  bouquet

# 569
Не мисля че можеш да намериш на по- добра цена. В амазон имаше преди време, но сега гледам че е останала само една, но цената пак е по- висока от очакванията ти.
http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T7T6UXTG5FZ … ef=qd_all_eb_1_48

Общи условия

Активация на акаунт