Дамските чанти

• 186 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Дами, имам въпрос. Нормално ли е чанта от естествена кожа, за една година откакто е купена, но не е носена постоянно, да се изтърка на места (по джобовете, по ръбовете) до бяло и каква може да е причината? Скъпа е, засега няма да споменавам магазина, не им е за първи път. Държа да отбележа, че пазя чантите си, не ги оставям по земята, когато не ги нося ги съхранявам в платнените торби, в които са купени.
Аз имах една такава Фурла. Собственоръчно съм си я купувала от техен магазин, така че не се съмнявам в оригиналността й. Беше от по - евтина серия, доколкото разбрах с еко бои боядисвана. Имам и други чанти от марката, но този проблем не съм имала с тях. Явно зависи и от серията. Ако намеря снимка ще кача.

# 496
Дами, имам въпрос. Нормално ли е чанта от естествена кожа, за една година откакто е купена, но не е носена постоянно, да се изтърка на места (по джобовете, по ръбовете) до бяло и каква може да е причината? Скъпа е, засега няма да споменавам магазина, не им е за първи път. Държа да отбележа, че пазя чантите си, не ги оставям по земята, когато не ги нося ги съхранявам в платнените торби, в които са купени.
Аз имах една такава Фурла. Собственоръчно съм си я купувала от техен магазин, така че не се съмнявам в оригиналността й. Беше от по - евтина серия, доколкото разбрах с еко бои боядисвана. Имам и други чанти от марката, но този проблем не съм имала с тях. Явно зависи и от серията. Ако намеря снимка ще кача.
Да, може би има причина, но аз съм решена да изясня с търговеца какво се случва. Моята не е Фурла, но по цена се доближава Cry

# 497
  • София
подоен модел, бежов цвят. Избягвам да купувам чанти с много меки кожи, че ми се е случвало и да се оцветяват от дънките.

# 498
Избягвам да купувам чанти с много меки кожи, че ми се е случвало и да се оцветяват от дънките.

О, напълно съгласна съм за меките кожи. Бих допълнила и светли чанти от велур. Такова коленопреклонничество ти не можеш да си представиш...към вещ.

# 499
  • София

Не е нормално. На мен ми се случи с чанта от musette за 400 лв. 3 месеца носене и дръжките й нямат боя, нито ръбчетата, а нито по цял ден я разнасям, нито съм невнимателна. С чанти обикновени за 50 лв не ми се е случвало такова нещо, нито с портмонета. Явно боята е евтина.

# 500

Не е нормално. На мен ми се случи с чанта от musette за 400 лв. 3 месеца носене и дръжките й нямат боя, нито ръбчетата, а нито по цял ден я разнасям, нито съм невнимателна. С чанти обикновени за 50 лв не ми се е случвало такова нещо, нито с портмонета. Явно боята е евтина.
Ти предприе ли нещо?

# 501
Нормално е! Има различни кожи и някои от тях се изхабяват много лесно.

# 502
Нормално е! Има различни кожи и някои от тях се изхабяват много лесно.

Много ми е неприятно, защото чантата като чанта е много запазена и малко носена.

# 503
  • София
Нормално, ако е некачествено, kikamora. Върви го обяснявай на някой друг. Особено когато се продават от магазини с претенции, че стоката им е качествена.

Нищо не съм предприела, гаранцията мисля че е 30 дни.

# 504
Нормално, ако е некачествено, kikamora. Върви го обяснявай на някой друг. Особено когато се продават от магазини с претенции, че стоката им е качествена.

Нищо не съм предприела, гаранцията мисля че е 30 дни.

30 дни е търговската гаранция. Има законова гаранция и аз смятам да се позова/възползвам от нея.

# 505
  • София
А кой е магазина?

# 506

Ще ти пиша на лични, засега се въздържам да споделям тук тази информация.

# 507

Защо, какви са ти съображенията?

Виждала съм чанта на Вюитон закупена от Парижкия бутик със сертифкат в ужасяващо състояние след няма и едногодишно носене.

# 508

Защо, какви са ти съображенията?

Виждала съм чанта на Вюитон закупена от Парижкия бутик със сертифкат в ужасяващо състояние след няма и едногодишно носене.
За кое какви са ми съображенията? Не мисля, че преди да съм си предявила рекламацията е коректно да разнасям магазина по форумите.

# 509
  • София
И моята чанта Musette се изтърка по дръжките и ръбовете. Освен това е от дебела кожа и тежи дори и празна. Поне я купих при намаление с 30%,  че да не се ядосвам много.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 11:41 от Meмчо

Общи условия

Активация на акаунт