Дамските чанти

• 186 913
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Чантата ми пристигна на петия ден. Ужасно ми харесва. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ставам най-големия фен на чанти Axel. Heart Eyes

# 481
  • ...на безопасно
Поръчвай си Акселите от минипри на символични за марката цени.
Има тема във форума.

# 482
Ами да ама ги няма, един ден открих случайно този сайт и имаше страшно много чанти на аксел. На другия ден сутринта влизам и ...няма нито една чанта. Проверявах още няколко пъти и все няма.
Ще попитам в темата за миниприкс дали редовно има техни неща. Wink

# 483
Къде мога да намеря големи ежедневни чанти, такива като онези за пазаруване, с етно мотиви в комбинация с кожа, от този тип?

# 484
Амазон Wink

# 485
И там рових, но не намирам, може би нещо не успявам да си задам търсачката...

# 486
# 487
И аз съм от вчера с нова придобивка. В голяма чуденка бях между тези двете, но в крайна сметка взех червената. Абе луда работа - тръгнах за сини обувки и чанта, купих си червени обувки и чанта, а всъщност ми трябваха черни  Joy Joy Joy Joy

Страхотна е червената чанта! Би ли ми казала размери, какво точно червено е /по-тъмно, по-светло от това на снимката/ и цена.

# 488
http://www.bergdorfgoodman.com/Givenchy-Antigona-Mini-Leather-Sa … ?eVar4=RR_OOS_PDP
Това ми е новата придобивка, много й се радвам. Супер удобна и много свежарска за лятото. Heart Eyes

Останаха ми очите в нея! Какво бижу!

Нося такъв цвят чанта в комбинация с ярко тъмносин шал (royal blue) и флорални Конвърси в жълто-синьо-червено. Да де, носих през лятото.

Записвам се при вас за инспирация.

# 489
И аз съм от вчера с нова придобивка. В голяма чуденка бях между тези двете, но в крайна сметка взех червената. Абе луда работа - тръгнах за сини обувки и чанта, купих си червени обувки и чанта, а всъщност ми трябваха черни  Joy Joy Joy Joy

Страхотна е червената чанта! Би ли ми казала размери, какво точно червено е /по-тъмно, по-светло от това на снимката/ и цена.

Размера е 30 см на 30 см. Това е големия размер - има я и в по-малък, но според мен е мъничък. Зависи ти какви предпочиташ. Големият размер е 540 лв, а малкия е 480 лв, но според мен за 60 лв. разлика не си заслужава да се вземе по-малката. Но, както вече казах - всичко е до предпочитание  Peace

# 490
Благодаря ти, не съм по големите чанти, но 30/30 е добре, ще ходя да я видя на живо, а ти със здраве да си я ползваш!

# 491
Благодаря ти, не съм по големите чанти, но 30/30 е добре, ще ходя да я видя на живо, а ти със здраве да си я ползваш!

Мерси, мерси - чакаме да се похвалиш с новата придобивка  Peace

# 492
Дами, имам въпрос. Нормално ли е чанта от естествена кожа, за една година откакто е купена, но не е носена постоянно, да се изтърка на места (по джобовете, по ръбовете) до бяло и каква може да е причината? Скъпа е, засега няма да споменавам магазина, не им е за първи път. Държа да отбележа, че пазя чантите си, не ги оставям по земята, когато не ги нося ги съхранявам в платнените торби, в които са купени.

# 493
Според мен - абсурд.
Това дори с изкуствена кожа не ми се е случвало, а с естествена съвсем.
И нямам претенции да съм особено внимателна, слагам ги както дойде.

# 494
Според мен - абсурд.
Това дори с изкуствена кожа не ми се е случвало, а с естествена съвсем.
И нямам претенции да съм особено внимателна, слагам ги както дойде.

Решила съм да правя рекламация. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт