Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предложиха външните министри на Европейския съюз относно статута на Йерусалим?
Кога се пали първата свещ на Ханука?
Какви дейности се организират в детската градина за празника Ханука?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предложиха външните министри на Европейския съюз относно статута на Йерусалим?
Външните министри на Европейския съюз предложиха Йерусалим да стане столица и на еврейската, и на бъдещата палестинска държава. Те призоваха Израел да се съгласи с преговори за статута на свещения град. Това предложение е част от усилията за постигане на мир чрез преговори, които да решат статута на Йерусалим като бъдеща столица на две държави.
-
Кога се пали първата свещ на Ханука?
-
Какви дейности се организират в детската градина за празника Ханука?
-
Какво представлява Ханука?
-
Какви са традициите по време на Ханука?

Аз пък в чест на съпруга , който от вчера е при мен, направих хумус (за втори път ми е и се получи много добре
), а днес експериментирах със суши и оризови спагети със скариди.

Ще бъде хубаво да споделиш рецептата с нас.
Но хората извозват сняг от една планина до местата където ще бъдат игрите с хеликоптери. Града е нагизден, уж направих снимки да Ви покажа не са излезли добре ще направя други.
. Нали са ми любимци - ще ги постна тука :
)
.
Много праници, много нЯщо !

Дори съм отслабнала с 4 килограма за около месец.Не съм на някаква диета .Само свинското спрях.А от останалото ям по-малко.Но не страдам.Някак си ми е леко,то какво беше това тъпкане като звяр.
и
Сигурно след Ванкувър, като си идвате в Израел или в България, всичко ви се струва малко
):
Аз имам впечатления от предни години от няколко градини, но, сигурно съм ви споделяла, най-много ме впечатли една телавивска градина, в която говорили с децата, че има различни семейства и какви могат да бъдат разликите... Децата от малки се учат на толерантност така