Родилен белег

• 13 970
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • Видин
Има отзад на врата, а аз не помня да съм се пипала там  Crazy
Баща ми също има там...

# 16
Има хора с белези с идеална форма на черешка,смокиня или круша ,майките им като бременни са си откъснали по един плод от дървото на тротоара и-готово.

# 17
Аз имам един белег,който прилича на слива,майка ми си откраднала  сливи от една крайпътна градина,поне така твърдеше.А брат ми има на корема белег подобен роза,откъснала си розичка от площада и я скрила под шлифера. ooooh!Та хич не ми се вярва,но май има някава връзка.
Моите деца нямат белези.Но бях доста спокойна и нямах никакви провинения. Wink

# 18
За белези няма,но има бенка на ръката...където имаме и двамата с мъжа ми на едно и също място. Laughing

# 19
Дъщеря ми има петна на тила и кръста. Нямат определена форма. Не съм се плашила, не съм крала и никога нищо не ми се прияде през цялата бременност.

# 20
Дъщеря ми има кафеникаво кръгло петънце на лявата подбедрица.Нито съм се стряскала,нито са хвърляли нещо по мене или пък съм откраднала нещо си.Така че това с петната за мене са си бабини бръщолевици.

# 21
Аз имам белег на крака си , по скоро на целия си крак , незнам от какво е майка ми не е разказвала никакви истории.много е неприятно , чувстваш се различен , особенно че белега е по - голям.незнам бебето дали ще има , но предпочитам да ми се появи още един на мен , но не и на него.

# 22
  • На тиха улица
Мен щеше да ме разкъса един помияр, как не пометнах от страх не знам, заболя ме остро корема по време на случката, аз се свих от болка и инстинктивно си прикрих корема с ръце, но детето няма петно  Praynig ...

# 23
Малкият ми син има две кафяви петна на крачето,но не ги оприличавам на нищо.Нямам идея от какво се получават тези белези,но нито съм откраднала,нито съм се уплашила от нещо,а и никой друг от рода ни няма белег.

# 24
  • София
Аз имах травма на гърба, от която няколко години ми стоя белег. На същото място детето има петно.
Peace и ние сме така!

# 25
Синът ми има родилен белег на едната бузка-много е симпатичен. По-скоро е като голяма бенка. Не го оприличавам на нищо,а и не вярвам на такива истории. Плашила съм се от много неща,а и що плодове съм обрала по пътя...Никой от семейството ми няма подобен.

# 26
Това с уплахата и пипането са пълни глупости, разбира се  Wink
И майка ми, и аз, и сестра ми, и сина ми имаме родилни белези на различни места. Не съм се плашила и пипала изобщо  Grinning

# 27
  • В подножието на планината
  Бях се уплашила по време на бременността си , но синът ми няма родилни белези.

# 28
Синът ми няма родилни белези ,аз също.
Но брат ми има голям родилен белег на крака .
Когото майка ми била бременна и се прияло череши и си набрала от дървото на съседите. Уплашила се и се хванала за крака,там където е белега на брат ми.

# 29
  • Добрич
На мен ми бяха казали ако си открадна нещо или ако се изплаша,да се пипам само по косата и аз така правех,и,слава Богу,бебо няма петна (само бенка на дупето Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт