Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Пък Стефка е едно дребно гадже с дълга черна коса Laughing.

Вярно, вярно  smile3521 Малко станахме като в детската градина. Mr. Green

# 136
Аз пък не се сещам за Теди как  изглежда newsm78.

# 137
Забравих и Жу. С леко червеникава коса, светло зелени очи. Също грива кат за двама.

М Ник, четеш ли? Че за теб е сводката.  Joy Аз съм черно. И хич не съм пораснало. Като Хаяси. Тя затова си е слогнала такъв ник. Наскоро ни разясни. Иначе е с тъмна коса. И има хубави пердета. А ся да видим пак ли обърках нещо. Наскоро ги слагА.
А Полинко не 'бича пердетата - сичко само щори. А Матерче е музикант. Ама готвенето май пО ú иде отръки. Ако ще стоиш на диета - незаненим съветник.

Тедико е нашата  Катрин Зита Джоунс. Щот арбайти на терминал. Тедико, абе тоя сняг по колите дето е на последните ти снимки ГА валя в София? Или са миналогодишни снимки?

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 14:27 от stefka.k

# 138
Пък да ви кажа, направо съм в ужас. Оставихме дребното на свеки за 2 часа да пазарим, а то що рев изревало 2 часа нон стоп. ooooh! Чак хълцаше като отидох да го взема. И сега се чудя и се мая как ще и го оставя 15 дена. Направо незнам какво да правя? Tired

# 139
Ааааааа, мойте пердета едните са нови, ама другите навъртяха 1 година и кусур. Стеф, нищо не си объркала душа.

А по въпроса за колит и гастрит баш сега есен и пролет се обострят. Ориза наистина много надува. ВнимаФай какво ядеш.

А ние си отиваме с мъжа и забравих вече какво щях да пиша.

Кам, не се коси ще свикне дребното, оставяй го по-често, за да свиква.

Чао, приятен уикенд.

# 140
Стефче, бичкам пердета, ама като сменихме дограмата, и решихме да сложим вътрешни щори, с тенденция да ни пазят от слънцето. Да, ама не. Не пазят повече от едни пердета. И се наложи да слагаме и външни щори Whistling. Даже си имах много хубави пердета, и ми беше жал като ги махнах, ама кво да се прави. Някой ден може да им намерим място. Прибрани са и чакат ред.
Камче, то верно сте решили почивка да е, пък и да си празнувате като хората, ама аз лично без мойте не мърдам никъде. Не мога Rolling Eyes.

# 141
  • София
Яяя, какви хубави описания сте направили, браво  Hug!
Ками, направо не зная какво да те посъветвам, но си представям колко ти е мъчно! Ако всеки ден го оставяте по малко при баба дали няма да посвикне? Моя хубавец и чао не се обърна да ми каже одеве, лепна се за дядо си и ме отсвири без проблем  Confused.

# 142
Оф, незнам. Ще се оправим някак си, ама ще ми е мъчно. Може би ще трябва да ходя всеки ден у свеки да свиква.  Laughing
Полинко и на мен ще ми е мъчно, ама от 6 години никъде не съм ходила за празниците. Мисля, че вече ми е време, ами нали и аз съм човек. Crazy
Венче той и моя големия хич не ме отразява, много е свикнал с баба си и дядо си, ама дребното само с мен.... Пък и ние баткото с нас ще го взимаме.

# 143
  • София
Може би ще трябва да ходя всеки ден у свеки да свиква.  Laughing
Кой да свиква  Joy? Свеки, ти или детето  Mr. Green, бъзикам се  Hug!
И сега да не вземеш да се вкиснеш! Ще ти е мъчно, но пък заминавате далеч, а дребосъчко е мъничък за такова пътуване сякаш  newsm78. Кога заминавате?

# 144
Може би ще трябва да ходя всеки ден у свеки да свиква.  Laughing
Кой да свиква  Joy? Свеки, ти или детето  Mr. Green, бъзикам се  Hug!
И сега да не вземеш да се вкиснеш! Ще ти е мъчно, но пък заминавате далеч, а дребосъчко е мъничък за такова пътуване сякаш  newsm78. Кога заминавате?

Свеки разбира се. Трябва антифони да и купувам.  hahaha hahaha hahaha
Ами да малък, пък сега уж най удачно. Догодина може би ще съм почнала работа и по сложно става. Ще тръгваме на 22.12

# 145
Каменче, ами какво е "антифони"?

# 146
Каменче, ами каво е "антифони"?

Предпазители за уши  hahaha

# 147
Всичко разбрах и си взимам бележки, че не мога ви запомня, ама вие предполагам в действие пак шъ съ представяте.

А навънка голям студ стана, май го познаха този път.

Малкия също не ще да стои при свеки, все пита за мене. Ама той е оставал 5 пъти за по 2-3 часа и затова. Сега като тръгна на градина, сякаш е по-склонен да стои с някой, различен от мен, преди бяхме залепени като гербови марки.  Simple Smile
Големия син никога не е имал проблем с нови хора, даже на градина като тръгна - ни рева, ни ме търси, а като отидох да го взема на обяд първия ден, вика: Искам с децата, ела по-късно!

# 148
Ооох, много искам такава кола  Flutter

# 149
Ехеееее, здравейте сладурки! Grinning
Ей мА нА!
Стефи, отговарям ти душко на запитванията... Терминалът вече си бачка и при ниска видимост, щото му правиха нова писта, която върши работа и при 1 степен на видимост. Тъй... снегът е от тая година, първият сняг в Софето, снимах го за Рея, че искаше да види.  А ти да вземеш да се оправяш, как ще ядеш капамата на Коледа Crazy От твойте снимки съм се наканила да правя и аз за празника Flutter
Ани, добре дошла! Аз съм почти, като Катето Зита. Само съм маааалко по-ниска и мааааалко по-пуФкава Mr. Green Стефчето ме е оприличила на нея, а аз пък се надувам Crazy
Ренииииии, с теб сме, мила! Всички изпити ще вземеш, а детенце ще се оправи бързо! Да го нацелуваш малкия синеочко! Много  Hug Hug Hug Чакаме новини Praynig fingerscrossed
Ками, не е лошо като идея. Невка свикват и двамата. Малееее, вече броиш дните сигурно Party Завиждам ти благородно, да знаеш! После искаме снимки, нал знаеш Wink
Страхотни украси, момичета! Напълнихте ми очичките!
Вени, да сА опраяш, ей! Казваш, че дечко и чао не ти казал... По телефона ще ти каже, душко не се кОси, моят така прави Laughing А дребното вместо да тича да ме види, като се прибирам от работа, изобщо не ме отразява Twisted Evil Доглежда си рекламите, като хипнотизиран през това време се опитвам да привлека вниманието му играейки танца на лудата майка и едва тогава ми се усмихва и идва да го гушна ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт