Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте на всички   bouquet

Къде сте, бе, лъвици?
И аз това се чудих, много слабо тук..... Crossing Arms Да не сте още по банкети???
M_Nik благодаря ,че прати снимки. Лелеееее имаш си голям син. МОята дъщеря и тя е една върлина, на 8г пък носи37номер обувки , тежи 38 кг и е около 150 висока , ако ни затрябва мъж след години ще ви се обадя, ако твоя е свободен  Joy

Дидка  добре дошла   bouquet Пиши за теб нещо!!!

# 571
Аз правих сладки, ама то не е нищо ново Mr. Green.

# 572
Ко праЙти? Че ми липсвате, ама на нямам време ......... Hug

# 573
Ко праЙти? Че ми липсвате, ама на нямам време ......... Hug

Що бре Rolling Eyes? Ти ко прайш? Няма с кого човек един Бейлис да удари тука ooooh!.

# 574
Аз се върнах около 15ч от работа , пуснаха ни пообяд, ама ние решихме ( колежките) да побришем по магазините. Така, че се прибрах в 15 и после на козметик бях. До сега блаженно си лежах на дивана и ми беше едно спокойно и спящо............чудо.........бях сама, но всеки момент очаквам фуртуните да дойдат  Whistling
Варя тиква.......... Mr. Green

# 575
  • София
Здравейте!
Цял ден имах проблеми с интернета  Crazy! Зареждаха ми се страниците само до половината  Mr. Green, такова чудо не беше ми се случвало  ooooh!! Сега, ако успея да публикувам, значи са го оправили  Joy.

# 576
  • София
Камче, помниш ли преди десетина дни се чудехме за един филм дали го бива или не? Ти го гледа и каза, че става за събота вечер. До тук добре, ма аз не помня кой беше филма, ти да се сещаш случайно  newsm78?

# 577
Здравейте!
Цял ден имах проблеми с интернета  Crazy! Зареждаха ми се страниците само до половината  Mr. Green, такова чудо не беше ми се случвало  ooooh!! Сега, ако успея да публикувам, значи са го оправили  Joy.
и аз го имах предните 2 дни този проблем и все по едно и също време...........

[ Няма с кого човек един Бейлис да удари тука ooooh!.
Ако предложиш нешо по - ТЪЙ ще пия с теб Белиса ми е мн лекичък .......аз ше пия Бушмилс  Mr. Green

ААААА сега се сетих тиквата дето я варя е от ОНАЗИ тиква дето беше от Хелоуин  Mr. Green имам още 2-3пакета в камерата  hahaha bowuu

# 578
Норче, кво си разкрасява, душа Mr. Green?
Бях забравила, че днес е работен ден Rolling Eyes. Аз поработих де Crazy, както обикновено Mr. Green.
Венче, имам новина за теб. Успяла си да публикуваш Mr. Green.

# 579
Пол веждочки си боядисвам и правя защото са ми рехавички и като има боя съм по така  Simple Smile и мустаци махнах  Mr. Green

# 580
Никога не съм си боядисвала веждите Rolling Eyes. Едно време се мацахме с моливи там Mr. Green.
Мустаки не махам Naughty. Имам некви незабележими косми, дето ако ги махна, ще станат яко видни и ще трябва да ги обработвам тогаз Mr. Green.

# 581
  • София
Браво, оправили са ми го!
Бейлиса е вкусотийка, но понякога много ми сладни... е, сигурно щото преди това съм мушнала един шоколад  Mr. Green! Ама веднъж пих един Бушмилс и за първи път алкохол ми беше вкусен  Flutter, иначе все пия колкото да не е без хич!

За косми ли ше си говориме  Mr. Green? Аз първо тука се поФалих, като ходих на кола маска за първи път  reverance

# 582
Мустаки не махам Naughty. Имам некви незабележими косми, дето ако ги махна, ще станат яко видни и ще трябва да ги обработвам тогаз Mr. Green.

Абе да ти кажа честно всеки път козметичката ме пита; Кой мустаци да махам бре, а а аз и казвам да ги маха и да не пита. Аз по принцип съм си "плешивичка" нямам и по ръцете и по краката..........но мустака ми е просто хрумване и сега се чувствам по - добре, нали знаеш на психологина основа ше да е..........др. се е като знаеш , че го нямаш  Mr. Green

# 583
Не ми се говори за космарлаци Crazy.

Тук заваля дъжд+сняг Shocked. Егати комбинацията Rolling Eyes. И като свие след малко студа ooooh!...

# 584
Кво правите ,гугутки златни?
Голямо писане,голямо чудо..........трудоемко е  Flutter Laughing

M_Nik ,да са ти живи и здрави юнаците, аааа  и ви завидях, Blush като ви видях на снежеца.Няма и няма в Пл-в  Crossing ArmsНие сме някаква друга Б-я  Crossing ArmsИ на Чоч снега видях,и на Рея............и Пол........абе всички имате!Не е честно,изпратете малко и насам.
Пол,снимчица нещо......... Rolling EyesНа банкет беше все пак...........после ще те светна какви мързеливи сладки направих аз днес.
Рея,пиленце ай да ти е честито махането на мустака,ти с юношеската мода вървиш  Joy,виж на Ник синковеца и той си го махнал.
Вени,много се смях с теб,и се чудя защо не му изсвири с уста на оня-- каква е мелодията на алармата ти  Joy Joy Joy
Де го  Стефче,Каменце,Тедико,Теса..........?  33uu

Общи условия

Активация на акаунт