Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта, два реда за спорта  Mr. Green

ПП: много ми е скучно, ма и тема за разговор не идва  ooooh!!

# 601
Ама, Венче, казах два реда, а ти си написала три Thinking newsm78
 hahaha Joy

# 602
  • София
Ми постарах се, бре! Дадох всичко от себе си  hahaha!

# 603
Нещо мъдрувате.........нИдеИте така мари моми убави................ ще намерите тема, сигурна съм   bouquet
Аз пък ще одя да си полегам, че утре е само един ден дето трябва да свърша 150неща  Mr. Green, ама нал' съм мултифункционална ще се справя  bowuu
Лека и спокойна нощ  Heart Eyes Hug

# 604
Лека, Норче, Hug!
Венче, верно ти е скучно, душа Rolling Eyes. Личи си. Мъж няма ли край тебе?
Аз съм сама. Децата налягаха, мъжо е на работа и аз кълва тук у форумо.

# 605
  • София
Уф, прибра се от работа късно, към осем... Доста бачкане имат и много малко почивка му се събира за последните два месеца, та гледам да го оставя да се наспи. А той е толкова уморен, че заспива в момента, в който види нещо подобно на възглавница  Mr. Green.

# 606
Ехооооооо,
Жива съм, цял ден сама с детето, не мога да се добера до компа. Аха да седна и малкото ме задърпа "мамеееееее, ела, ела". За вечеря сготвих баница  Embarassed  прибрах мъжа от банкета (техния е ранен от 12 до 18ч.) и само се чудя къде да полегна. Снощи се прибрах в 2 и станах сутринта в 7 ooooh!, дали не ми се спи, а?

Ей, Поли, Жу и аз искам тия лесни сладки.

Пол, нейде към 23 ще те разпитвам за меденките, дал ще мога да ги направя на 24 ти и да ги ядем на 25 или трябва да седят известно време. Поли, след резците избиват кътниците, много добре си вади зъбите детето и в правилния ред. И аз така случайно открих 17 ия зъб на мойта щерка, сега чакам с нетърпение 18 ия. После 19 ия и 20 ия и да свършват, че ми взе душицата с тия зъби.

Така ми се иска да кажа на всички по  нещо, но жужи ме дърпа за ръкавите и все иска нещо и ме хващат лудите.

Кам,  оздравявайте бързо.

# 607
Джуджи, за меденките: може да ги правиш тогава. Ще ги точиш по-дебеличко, и няма да ги печеш много, да остават мекички Peace.
За зъбите, викаш ОК. Сигурно е така. Щом така ги вади. И добре, че досега зор не сме видяли и дано и занапред да е така Praynig.
Ти много си окъсняла снощи Laughing. Аз в 12 бях у дома. И добре, че се прибрах, да сложа Ник да спи, че сигурно можеше да откара и цяла нощ да ме чака ooooh!. Ти що не лягаш да поспиваш денем с малката? Аз гледам да го правя, че иначе кога почивка?

# 608
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ето ме и мене  Hug бяхме на гости в Лясковец , та сега се връщаме! Благодаря за топлото , дружно лъвско посрещане  Hug
polin_a наистина много рядко пиша в Търновската тема! Ноооооооо....виж къде се намират хубавите хора  Flutter
Какво да кажа за мене...лъвица на 44 годинки, вряла и кипяла...ама все има какво да ме учуди в тоз живот  ooooh! Един развод...две деца-момчета....втори брак ......едно осиновено момиче вече в 11кл...още едно пръкнало се момче ....при второто бракуване...абсолютно царствена ситуация  Mr. Green с Лъв разбира се    Съпругът ми стана свещеник, но имаме и работилница за ремонт на авторадиатори и брони,пластмаси всякакви  Flutter разбира се аз съм шефа...а другият лъв -работника  bowuu Малкият ни син е в първи клас, тръгна да играе народни танци,аз самата докато незабременях с първото си дете играех народни танци във Варна!  ooooh! и у дома този  cartoon network  се гледа нон стоп ! Станах студентка на "стари " години-сега завършвам задочно теология в Търновският университет, на времето "милото "съпружеско тяло недаваше да има по-умни от него и неможах да продължа ученето след реалната гимназия..продължих само в семейната академия Crossing Arms Обичам да готвя по-завъртяни неща, хобита-цветарство,билки,гоблени,нетрадиционната медицина,харесвам книгите на Лиана Антонова и от сорта! Покрай ДБМ открих , че мога да се занимавам с декупаж и да творя разни други красоти. Във всеки един от нас е скрит по един неоткрит талант...че и не само един  Hug
   chef Днес една позната от форума ме упъти към някои сладки в готварският форум...коледни..правила ги и са сполучливи, та утре след изпита ще се пробвам с едните и ще споделя
  hayasy много културни тез дневни банкети...аз ще ходя на нощен...на 26-ти ..че съм се записала да играя народни танци за големи-непрофесионалисти-събираме се бивши танцьори и такива дето сега се учат да играят, всеки петък за двачаса разпускаме с удоволствие...та банкета ще е с тези хора. При моите килца дето съм навъртяла...това раздвижване е много ценно. Реших да следвам системата минус 60 ,май е най- нормална и никак драстична за отслабване!
    какво ли още да напиша.... компа все още е в мое владение-децата сядат  Mr. Greenако ги пусна ooooh! за сега

# 609
  • София
И аз спях с детето, докато бях по майчинство. Много ми беше сладко, сигурно защото съм била уморена.
Дидка, добре дошла при нас и от мен  Hug! Сестра ми ти е адашка и се сетих, аз похвалих ли ви се, че тя е по-добре и влезе още преди седмица в заветния седми месец!? Е, матката си е скъсена, миомните възли си стоят, но положението е сравнително спокойно. Онзи ден е била при доц. Марков на БХС, бебката даже се е обърнала нормално и не е седалищно разположена. На 4-D са я видяли със зет ми, имала косичка  Heart Eyes.

# 610
Венче, чудесни новини Hug! Айде, не остана Heart Eyes.
Дидка, много богата биография, но аз още от Търновската тема го забелязах Laughing. Много ми стана интересно как стана осиновяването. Ти се занимаваше нещо с помагане на деца в нужда, ако се не лъжа. И току отправяше молби за помощ на някое дете или майка, но май нямаше особено желаещи да помагат Rolling Eyes.
Както и да е. Отдавна не пиша и не чета там.
Значи си имаме една истинска многодетна майка сред нас Hug. Айде дано повлечеш крак и се сдобием с нов бебок в темичката Laughing.

# 611
  • София
Дидка, и аз да питам нещо, колко са големи дечицата ти? За девойката разбрах, че е 11 клас, ми мъжорляците  Mr. Green? Надявам се, че нямаш нищо против любопитството на прайда  Blush.

# 612
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дано се множат децата тука като пиленцата
polin_a осиновяването стана спонтанно, винаги съм искала да си осиновя дете,като се намерихме с мъжът ми и се оказа, че и той винаги е искал да си осинови детенце, поне едно да бъде изкарано от системата и му се даде шанс. Тогава не се занивах с домовете , с благотворителност и т.н. Процедурите бяха по-лесни,ходихме в дома във Варна, имаше едно детенце но то било с епилепсия а ние се канехме да се местим в Горна,никакви познати тука лекари и въобще за мене беще абсолютно чуждо и непознато място, мъжът ми също си беше загубил с годините познаствата и не ни се рискуваше с такова детенце..заради самото детнеце.Тогава ни казаха за друго момиченце с готови документи за осиновяване и така стана...беше на 5г и половина с ръст и размери на 3 годишно дете , както и с умения на 3 год. След месец и малко още ще навърши 18г, рисува прекрасно, само дето ината и е в по-вече...ама то много хубости на едно място немогат...Приликата ни беше много голяма с нея, чак се пуснаха слухове , че то неможело да нее наше, явно сме били любовници с мъжът ми докато сме били семейни , забременяла съм , родила съм и съм го оставила в дома  Joy и сега като сме се развели и събрали вече сме си я взели  #Crazy
Вени*** 24г, 23г, и изтърсака е на почти 8г

# 613
  • София
Диди, голямо семейство! Да сте живи и здрави  Hug! Даже и семейна легенда значи си имате с историята около приликата  Mr. Green! Ей тва хората можем да сме големи кретени понякога  ooooh!!

# 614
Добро утро!
Къде сте,бре?
Кафенце.....?

Общи условия

Активация на акаунт