Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Ако бях на мястото на твоето домочадие, нямаше да искам да се излекуваш  Mr. Green!

# 391
...Колкото до лечението, то е само едно: тръгване на работа  Mr. Green Rolling Eyes.
Предпочитам да си ходя "болна" hahaha Mr. Green.

Венче, що ли не се чувствам толкоз оценена у дома newsm78...

# 392
Мастерче, къде се загуби Hug?
Тука съм...'ма гледам да не досаждам в темичката...Нали съм ви гостенче....Как беше лафа...."Добре Дошъл,ама не забравяй,че си на гости" Mr. Green Joy

Хванала си бацил от рода Коледноготварски дългоседящудома скукарко  Joy Joy Joy
Joy  hahaha  hahaha
Дай Боже във всеки дом домакинята да бъде заразена с такъв бацил  Joy. Браво, Поли, чудесни са сладките  Hug!

Аааа,много ми хареса тоз бацил  hahaha hahaha hahaha

# 393
  • София
Пол, ако си направим размяна на семействата за една седмица, повярвай, ще се сетят твойте хора къде зимуват раците  hahaha!

# 394
  • София
Мастерче, не си права, ша знайш  Crossing Arms! Апелирам да "досаждаш" възможно най-често  Mr. Green!
Кажи сега, оправиха ли лаптопа и скъсваш ли му шортите?

# 395
Мастерче, че то всички сме гости тук Crazy. хич не се притеснявай да пишеш по всяко време Hug.
Я кажи какво показа разследването? От кое сирене да купуваме Laughing?

Венче, при кардинални промени съм сигурна и аз, че ще се усетят мойте хора, и все им се каня, ама явно съм мека Гана Thinking...

Мацки, изчезваме на доктор. Като се върна ще пиша.

Мастерче, казвай бързо за сиренето, че да мога да съчетая полезното с приятното днес.

# 396
Браво на Поли! Леле, такива красоти, кой ви оставя да се въртите толкова около масата? Дано и мен ме хване този бацил, че сега някакъв друг ме е тръшнал... гърлото така ме боли, че големия вчера не ме позна по телефона  hahaha Досега се наливах с чайчета след кафето, ама като се подам навън и пак гласа загъгва.
Стискаме палци за детето при доктора!  Peace

Я кажете вие по-добре някой лесен Щолен или коледен кекс, ако може да не се меси, че тези с месенето - голяма врътня. А и свеки ще е у нас за Бъдни вечер, а тя носи меденки, баклава, аз поне нещо като кекс да смотам. Иначе щрудела, ще си го правя, де - ама той си е постен - за Бъдни вечер.

# 397
Кажи сега, оправиха ли лаптопа и скъсваш ли му шортите?

Я кажи какво показа разследването? От кое сирене да купуваме Laughing?

Венче, при кардинални промени съм сигурна и аз, че ще се усетят мойте Мастерче, казвай бързо за сиренето, че да мога да съчетая полезното с приятното днес.

Благодаря момичета Hug Hug Hug

Лаптопа е супер...Разучавам си го полека лека....че е с най=новата версич на Уиндоус и ми е малко различен...
НЕТ още не съм си прекарала,че ще лудна...По цял ден съм пред компа и ако и вечер пак заседна  ooooh! Ама като гледам накъде вървят нещата май ще си прекарам най-накрая hahaha Joy

Сиренето,което е хубаво засега е Елена - вакуумирано! Не хрупа и е вкусно.Може да се изкисва(не се разпада)....Това съм констатирала досега...Ако ми попадне още някоя хубава марка ще ви кажа  Hug Hug Hug Hug Hug

# 398
На мен ми харесва сирене Милктрейд - по-безсолно или Добрич - насипни. Но и при двете забелязвам, че ако 3-4 пъти е много хубаво, на 5-тия път нещо не са го докарали.  newsm78 Питах една от продавачките и тя ми вика, зависи и от технолога на производството, някой не го оставят да узрее, някой слагат повече сол, други повече мая-сирище. Та нямат ли някакъв норматив за конкретното производство, кво е тва чудо?

Забърках една бърканица от останал натрошен хляб, сирене, кисело мляко и 2 яйца с малко олио. Майка правеше така на времето, като бърза вечеря. Ама си мирише на истинска баница и по края е препеченко Mr. Green

# 399
Полинкооо? Къде си? Ти и кой още обеща да стиска палци за да ни дадат 13 заплатка? Е, не сме получили все още, но пък казаха, че въпросът е върнат за преразглеждане и ... знаеш ли пък... колкото и да е зрънце надежда има. Преди направо беше категорично. Сега поне да поживеем в надежда. Това ще да е от палците. Ей, Полонко!  Hug  Hug

# 400
  • Пловдив
M_Nik, и аз купувам сирене Добрич насипно. Хубаво е. И едно друго в кутия по кг., ама не се сещам за името...

Стефи, стискам палци да ви дадат парички!

# 401
Полинкооо? Къде си? Ти и кой още обеща да стиска палци за да ни дадат 13 заплатка?
Стефче, как кой, бре? Аз, ествствено smile3521 Ще дадат, къде ще ходят Crossing Arms fingerscrossed
Уффф, малкият ми е с Т Rolling Eyes По-късно ще го водя на лекар... Излишно е да казвам колко ми е криво... А отгоре на всичкото сутринта му сложих една свещичка Нурофен и по-късно нещо ме накара да погледна листовката и се оказа, че срокът им на годност е изтекъл септември Tired Такъв рев му дръпнах... как може да съм толкова смотана Cry

# 402
Здравейте!
Аз да побутна малко темата ще ви почерпя със следобедно кафе:

# 403
Чочи, хубаво кафенце. Със сметана. На човек няма начин да не му се допие. Ма днес не се Фърлям на кафето, че без цигарка не ФърФи. Пък Високата порта е тука и пак се праим, че не пушим.  Laughing

Тедико, не се притеснявай за срока на годност. Майка ми беше медицинска сестра. От нея знам, че на лекарствата умишлено се слага по-кратък уж срок за годност на опаковката, за да се презастраховат производителите, че пациентът няма да изпие наистина лекарство с изтекъл срок. А истината била, че обикновено са с много, ама наистина много повече месеци годни. Просто един вид презастраховка. Не се тревожи.

# 404
Чочи, хубаво кафенце. Със сметана. На човек няма начин да не му се допие. Ма днес не се Фърлям на кафето, че без цигарка не ФърФи. Пък Високата порта е тука и пак се праим, че не пушим.  Laughing

Аз нещо пак съм оттървала  Embarassed-коя е Високата порта?
Иначе пред родата на мъжО и аз се правя,че не пуша  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт