Жената Лъв - 13-та част!

• 17 509
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Чочи, хубаво кафенце. Със сметана. На човек няма начин да не му се допие. Ма днес не се Фърлям на кафето, че без цигарка не ФърФи. Пък Високата порта е тука и пак се праим, че не пушим.  Laughing

Аз нещо пак съм оттървала  Embarassed-коя е Високата порта?
Иначе пред родата на мъжО и аз се правя,че не пуша  Embarassed
JoyНачалството от Софето е.ОнБашията !

# 406
Аз нещо пак съм оттървала  Embarassed-коя е Високата порта?
Иначе пред родата на мъжО и аз се правя,че не пуша  Embarassed

Не, бе Чочи, нищо не си изтървала. Просто щото имаме много йерархии във фирмата. Та на местно ниво, та на софийско ниво, та на едно друго, та накрая на ниво в чужбина. И си имаме тук винаги един изпълнителен директор чужденец. Обикновено седи в София, ама поне по веднъж седмично идва да нагледа и пловдивския гълабарник. И кат дойде се правим, че не пушим. Щото на другия етаж (пак към нашата фирма, но отделно дружество) така пушили, пушили той като идва и един ден... нашият направо им забранил да пушат на етажа. Сега кесат на стълбището при един пепелник. Па ние си пушим иначе в стаите. Ма кат дойде се правим, че няма такова нещо щото да не ни сполети участта на горните и да се наредим и ние на пепеларЯ на стълбите.  Laughing

Точно Онбашията, Жу. О, ще взема да му викам вече така. Но не му отива много пустото. Той е младичък. Едно таковка с очилца, с ризка и пуловерче отгоре. Типично е франсе. И носи вталени ризки. Flutter

# 407
Стеф, Wink да не  е с  оная другата ориентация?

Ма за  кво те питам  newsm78   Laughing

Отивам на род. среща  Confused
Представяте ли си днес едно хайванче ударило мойто и му цепнал джуката  Laughing
А нашия отвърнал на удара и го смлатил  Shocked Мойто рахитичното, дето с напикани гащи е 25 кила.И има забележка.
Сега ще видим как ще го подреди госпожата  Rolling Eyes

# 408
Жу, раздай ти правосъдие ако госпожата рекне да го дава много "разбираща".
Не знам да е ... такова. На ориентацията де. Но не вярвам. Не изглежда така. Просто е по-изискан човекът. Е, не е женен. Ама... той сигурно щот много работи.

# 409
Стефи,Жу,мерсаж за обясненията  Peace Hug
Стефи,в нашата фирма си има точно определени места и почивки за пушене.Ама в монтажния цех са много пикливи и през час ходят до тоалетната  да пушат Joy Joy Joy
Жу,според мен е по-добре,че е отвърнал на удара-няма да се остави в калта детето,я  Naughty!

# 410
  • София
А нашия отвърнал на удара и го смлатил  Shocked Мойто рахитичното, дето с напикани гащи е 25 кила.

Оф, бе, Жу, умрЕх от смях  Joy  Joy  Joy! Мойто нали и то е 23 кила, та си представих цветно картинката  Joy! Кат казах мойто, одеве го взех от у-ще... абсолютна свиня, целия в кал  ooooh!! Ама извинително и оправдателно ме гледа и казва: "Ми кво пък, паднах в плитката част на локвата!"  Joy!

# 411
Ле-ле, ма сте и вие  Joy
То моя малкия имаше днес кал на качулката чак и го питам: Защо ти е кална главата? а то: Ами аз като се наведох и се подпрях на главата си!  hahaha И неговата горна устна е цепната и има коричка кръв, че "бил се подпрял на масата".

# 412
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Уморихте ме с тия деца бей.....Лелеее какви са маймунчовци..Че пък и веднага зне какво да отговори hahaha hahaha hahaha hahaha

# 413
И мойта щерка днес "паднала" Mr. Green. Ама щото хлъзгаво. И даже не успяла да се оцапа Rolling Eyes. Станала и се изтупала Crazy. И добре, че била раницата. Паднала на нея и не се ударила много hahaha. Тъй че вие с малките "мъже" ич не ми се Фалете Crossing Arms. И момичетата правят таквиз работи Mr. Green. Ама някак си.....по-елегантно Flutter. Joy
Иначе ние ходихме на кожен днес. Изписа един куп гелове, кремове, капки ooooh!...Сега ще трябва да връщам лентата и да си спомням от кое, кога, по колко беше Rolling Eyes newsm78. Каза, че ще се оправи бързо и иска да ни види пак след 2-3 седмици. Обнадеждена съм Laughing.
Стефче, чи аз продължавам да ти стискам палци bowuu. Още повече сега като има светлинка в тунела Hug.
Мастерче, прочетох за Елена-та, но нямаше вакуумирано. Взех някакви други+козе.
Сега малко ше си почивам, че се чувствам доста изморена Tired.
Пишете де, искам да си бъбрим.

# 414
  • София
То моя малкия имаше днес кал на качулката чак и го питам: Защо ти е кална главата? а то: Ами аз като се наведох и се подпрях на главата си!  hahaha И неговата горна устна е цепната и има коричка кръв, че "бил се подпрял на масата".
hahaha  hahaha  hahaha
Поли, приятно ми е да чуя, че и момичетата правят така  Mr. Green! Като гледам отстрани приятелки с момиченца, все си мислех, че отглеждам прасе, а не дете  ooooh!!
На малкия давай лекарствата и ще се оправи  Hug! Мисля, че ти споменавах за моя Марти. Имаше същата диагноза, но с подходящо лечение и с времето нещата се оправиха и сега всичко е ОК. Много му помагаше едно кремче Линола фет, на вас какво са ви изписали?
Стеф, забравих одеве да напиша, че ще стискам палци още по-усилено за 13-та заплата при вас  Wink!

# 415
Кво да пиша? Яд ме е... Купих пилешки горен бут на цена 9,60/кг - към 600 гр. опаковката. Две плешки с идеята да ядат всички пиле с картофки. И понеже бутчета и крила никой неще, да не храня кучетата пред блока. Да, ама не.  Shocked Изпекох си чинно плешчиците, както се полага и тръгвам да сервирам, махам кожичката отгоре - а то отдолу 1 см мръвчица и кокали за трима - пълна чиния. Едвам събрах да нахраня децата с мръвка, а ние с мъжо си ядохме картофките със салатка... Друг път или цяло пиле или филе  Naughty

И аз търсих вакуумирана Елена - да я пробвам, ама нямаше.

Права си, Поли за момичетата, приятелката ми има 2 момичета. Ходиме из планината и като се прибираме, моите момчета целите в кал, с мокри крака (влизали в реката) и зелени колена, носят ми гущер и 2 огромни бръмбара. А девойките пристигат - с венчета на главите от горски цветя и букет за майка си, със сплетени руси къдрици, измили си обувките в реката от калта и стъпвали по камъните. А иначе ходили заедно из гората...  Party
За думата "подпирам" я ползваме от скоро и затова все се подпираме...

# 416
Венче, не е прасе със сигурност Naughty. Таквоз хубаво мишле Wink. Всички са така. Просто исках да ви успокоя, че поне още няколко годинки тъй ще е Mr. Green.
Сега ще пиша какво ни изписаха:
Елоком за мазане на проблемните участъци, включително за лицето, защото има зачервяване и там.
Фенистил капки.
Атодерм гел за къпане. Лекарката каза, че ставало да му мия и косата, но се опасявам, че ще люти на очите Thinking.
Липикар за мазане след баня.

Венче, искрено се надявам, че и при нас ще мине бързо и няма да е хронично Praynig.

Някой иска ли да го черпя с Бейлис Mr. Green?

Миленка ме изпревари Crazy. Ще глобявам Money Money Money.

Не всички момичета са така, неееее Crazy...Ноооо...Моето не се пази особено, но не е и най-зле. Засега Rolling Eyes.

# 417
  • София
Поли, Елоком-а и Фенистил-а ги знам  Peace, ще се оправи детето, ще видиш!
А аз днес правих пилешки крилца, омазани с майонеза и после изтъркаляни в галета, пекох и картофи във фолио, направих и от мойто сосче с майонезата и киселите краставички... Абе пипна ме и мен бацила с готвенето  Mr. Green.
Миленски, аз пък така се ядосвах скоро на едни сърчица. Ако знаеш колко вода бяха замръзили в опаковката  ooooh!. Платих за килограм, но съм сигурна, че 300 гр. си бяха вода  Crazy.

# 418
Аз така веднъж една риба колко я пусувах #2gunfire. Ама ква файда? Чудя се на Миленка на бутчетата Thinking. Ми то нали се вижда колко е месото? Да не е било някое супер рахитично пиле? Пък с едър кокал hahaha.
Миленче, погледни откъм добрата страна. Яли сте разделно - само картофи. Знаеш ли колко е зле влияещо на фигурата месо с картофи Shocked? Не ти требе Crossing Arms.
Венче, надявам се Hug.

Где са другите Лъвички Thinking? Някои не съм ги "виждала" от мноооого време Confused.

# 419
То аз за мене нямам грижа, предпочитам постничкото, даже и месото вътре ми беше в повече. Те не бяха бутчета, а по-скоро плешката или гръбчето на пилето, ама то аз си представях че там месо има и от бутчето, а то само кожа и мъъничко месце.
Аз самата никога не съм била примерно и чисто момиче, тъй че децата не падат по-долу от майка си. Помня, че обожавах да правя кюфтета от кал и да замерям децата  Mr. Green А и момчетата в класа път ми правеха, че и стърчах една глава над тях, ама си ги и побийвах наред...
Ами това си е стандартното, което изписват Елоком и Финестил, особено като не знаят причината. Пожелавам ви да минава бързо и да не ви стига повече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт