Да си поговорим за секси мъже!

• 42 212
  • 485
  •   1
Отговори
# 120
Плува с гащи, защото Дискавъри не е само за каки, а за цялото семейство...  Mr. Green макар че помня един епизод, в който беше заголил и дупе, а важните части ги бяха цензурирали  Joy

Наистина не е хубав, но има нещо в това момче  Simple Smile

# 121
Ето го превъплъщението на секса:

# 122
  • София, Младост 2
На днешната серия плуваше дибидюс, ма пак бяха замъглили съществените неща Mr. Green

Нямам против да оцелявам с него някъде, където има по-свестни неща за ядене от гадни личинки - и където е нужно да се топлим в един спален чувал hahaha

Аз не го намирам за красив - въобще даже. Влече ме чисто физически и не бих му устояла в подходяща ситуация - нали това беше определението за секси Laughing

# 123
Влече ме чисто физически и не бих му устояла в подходяща ситуация - нали това беше определението за секси Laughing
Мда  Mr. Green

Добре- диви мъжкари в джунглата, но какво ще кажете за хигиената? Нали и тя е важна.. Или не?

# 124
На днешната серия плуваше дибидюс, ма пак бяха замъглили съществените неща Mr. Green

Язък!  Laughing

# 125

Добре- диви мъжкари в джунглата, но какво ще кажете за хигиената? Нали и тя е важна.. Или не?

Хм, само да ми падне Джерард...нека да е в джунглата..

# 126
Oded Fehr...
Ако тези очи ме погледнат и тези устни потрепнат... никой ластик няма да издържи!

# 127
  • София, Младост 2
С цяло море на разположение... няма да ме притеснява хигиената Mr. Green

Не че бих му отказала и в имението му в Англия hahaha (макар че сега се чувствам леко неудобно, защото човекът си има жена и малко дете)

Не ме изкушава дивото и тази обстановка - а самият тип мъж. Той е точно това, което описах по-нагоре, че ме влече - милитърито си личи от километри, привлекателна физика и загатнато чувствен Peace Тази голяма уста - просто изкушава да си помисли човек как ще е да го ухапеш по долната устна hahaha

# 128
Тази голяма уста - просто изкушава да си помисли човек как ще е да го ухапеш по долната устна hahaha

Абе, дайте да го видя този красавец, че срам не срам си признавам, не го знам! А вие такива сладости разказвате, че ще ходя и аз за по-здрав ластик  Joy

# 129
  • София, Младост 2
Не е красавец и сигурно ще си разочарована (и ще се чудиш какво му харесваме), защото хич не е обичайно признавания за привлекателен тип мъже - ето го:
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00490/SNF21WOMBG-280_490938a.jpg

# 130
Не е красавец и сигурно ще си разочарована (и ще се чудиш какво му харесваме), защото хич не е обичайно признавания за привлекателен тип мъже - ето го:
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00490/SNF21WOMBG-280_490938a.jpg

Е, лицето не е кой знае какво... Къде мога да видя дупето?  newsm78

# 131
  • София, Младост 2
Тук и други работи се виждат Laughing
http://pinklatexblog.com/wp-content/uploads/bear-grylls-nude.jpg

# 132
# 133

Ъ  #Crazy #Crazy #Crazy

Това е гадно,ако първото ми виждане на мъж е в такава поза,едва ли ще го пожелая  hahaha

# 134

Joy Цветенце ли иска да откъсне???

Общи условия

Активация на акаунт