Да си поговорим за секси мъже!

• 42 207
  • 485
  •   1
Отговори
Моля дами,
споделете какво ви привлича най-много в един мъж и защо?
Кое създава разликата между хубав и секси?

Разбира се, в темата могат да се включат и господа!

Тази тема не е като темата за мъже, които харесваме, но и тук може да подкрепите отговорите си със снимков материал.
Не забравяйте, че във Форума четат и непълнолетни  Wink

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 16:09 от Лили - Лу

# 1

1. Висок мъж с широк гръб и големи, силни ръце.  Не знам защо. Сигурно е нещо свързано с необходимостта жената да бъде закриляна или нещо такова. Crazy
2. Секси мъж е хубав мъж, които е небрежно хубав. Не е с перфектен панталон и риза или излъскани обувки, а просто си е хубав, ако ще сега да се събужда с махмурлук. Дали ме разбрахте?  newsm78

# 2

1. Висок мъж с широк гръб и големи, силни ръце.  Не знам защо. Сигурно е нещо свързано с необходимостта жената да бъде закриляна или нещо такова. Crazy
2. Секси мъж е хубав мъж, които е небрежно хубав. Не е с перфектен панталон и риза или излъскани обувки, а просто си е хубав, ако ще сега да се събужда с махмурлук. Дали ме разбрахте?  newsm78

Имаш предвид с правилни черти на лицето ли? Кое всъщност прави един мъж хубав?

# 3
В първия момент: ако от комбинацията очи-поглед-устни ми трепне- секси:)

# 4
Има голяма разлика между хубав и секси мъж. При хубавият просто констатираш хубостта му, без задни мисли така да се каже Mr. Green
 При този, който е секси, работата е съвсем различна Laughing Той може и изобщо да не е хубав, но за сметка на това да е ужасно секси Crazy
Например за мен Брад Пит е много хубав, но изобщо не е секси. А пък Жерард Бътлър е много секси, но далеч не е толкова хубав.

Мен лично най-много ме привличат ръцете в един мъж. Освен това да е висок и да има тъмни очи.

# 5
Започнат ли да ми падат гащите, значи е секси/затова обувам само с много здрави ластици Laughing Laughing Laughing/, ако ми мине ток през гърба докато ме докосва...работата става опасна.

Не знам какво точно ме привлича, не мога да кажа конкретно очите или ръцете, може би е съчетание от всичко в един мъж и най-вече да е мъж с гламно М, че аман вече от мухльовци!

# 6

Имам предвид височината, силните ръце и широкият гръб. В лицето трябва да има чар, не държа на правилните черти. Не можеш да обясниш с какво някой е чаровен. Напр. Джони Деп (колкото и да е изтъркано) е много хубав, а е и много секси. Мики Рурк изобщо не е хубав, а е ужасно секси. Брад Пит нито е хубав, нито е секси.  Crazy

# 7
Хммм, секси мъж....
обикновено установявам това почти веднага....като секси мъжът не означава, че е трябва задължително и да е хубав мъж. )
Може да ме впечатли държание, поглед и говор....като и трите трябва да излъчват самочувствие, без да се натрапват. )
Някой мъже просто излъчват секс....)

# 8
Височина,миризма,красив портфейл,стил и език.

# 9
Например за мен Брад Пит е много хубав, но изобщо не е секси. А пък Жерард Бътлър е много секси, но далеч не е толкова хубав.

Именно! Аз намирам мъже с правилни черти на лицето за хубави, но изобщо не ме привличат...
Ето този тип мъже намирам за секси.. Very секси!   Blush

# 10
Кога се започва със снимките на полуголи педали с нега в погледа  Simple Smile Не е ли време?

# 11
трябва да излъчват самочувствие, без да се натрапват. )
Май самочувствието играе важна роля.  newsm78
Освен това Лошите момчета са секси.  Crazy

# 12

Именно! Аз намирам мъже с правилни черти на лицето за хубави, но изобщо не ме привличат...

олеле Лили-Лу, да не сме близначки Laughing кой е на втората снимка? напълно изчерпва понятието секси за мен

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 16:24 от sylvi

# 13

Мики Рурк изобщо не е хубав, а е ужасно секси.  Crazy
Мики Рурк е емблематичен - много секси, а ако го разгледаш внимателно, нищо хубаво няма в лицето му.

# 14

олеле Лили-Лу, да не сме близначки Laughing кой е този? напълно изчерпва понятието секси за мен

Mads Mikkelsen и Oded Fehr...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт