Да си поговорим за секси мъже!

• 42 225
  • 485
  •   1
Отговори
# 15
Темата е за секси мъже от екрана или аз не съм схванала нещо?

# 16
Темата е за секси мъже от екрана или аз не съм схванала нещо?

За всички секси мъже- от екрана, от реалния живот...
Може да подкрепяме примерите със снимки, но аз лично не мога да пусна на някой мъж, който познавам- и само на звездите ще пускам!  Laughing

# 17
Ей тез http://www.celebritywonder.com/mp/2009_The_Fast_and_the_Furious_ … furious_4_012.jpg  и  двамата страшно ми харесват точно в този филм.

# 18
Ий тез http://www.celebritywonder.com/mp/2009_The_Fast_and_the_Furious_ … furious_4_012.jpg  и  двамата страшно ми харесват точно в този филм.
Секси, ама не се показват!  Laughing

Сега открих за себе си, че не ме привличат слаби мъже! Нямам предвид стройни, а тип метеросексуален  Thinking

# 19
Ий тез http://www.celebritywonder.com/mp/2009_The_Fast_and_the_Furious_ … furious_4_012.jpg  и  двамата страшно ми харесват точно в този филм.

Сега открих за себе си, че не ме привличат слаби мъже! Нямам предвид стройни, а тип метеросексуален  Thinking

Та тия са откровени педалчета, бре Лили.  Rolling Eyes 

# 20
  • UK
Секси мъжът е висок, хармонично оформен и има нисък, плътен глас и красиви ръце, които хем са големи, хем пипат нежно. Има чувство за хумор, не е дребнав, спонтанен е, не те пита всичко дали "може", а същевременно е изключително внимателен към теб и чувствата ти. Носи боксерки, понякога не се бръсне с дни, но винаги е изкъпан,. Разбира от мода по-малко от мен, но знае какво е стил и елегантност и никога не ги бърка с вулгарност и евтин кич. Никога не е изморен и е винаги на твоя страна. Освен това най-добре да е с къса тъмна рошава коса (но това е само опция).

# 21
Секси мъж за мен означава - умен, с тънко чувство за хумор, приятно миришещ, силен, нежен и кавалер.  Crazy

# 22

Та тия са откровени педалчета, бре Лили.  Rolling Eyes 

Минзи, право куме в очи  Joy И ето този младеж не е от моите... Очаквам да ми заговори с пискав глас! А гласът е много важен...

# 23

Минзи, право куме в очи  Joy И ето този младеж не е от моите... Очаквам да ми заговори с пискав глас! А гласът е много важен...

Да, гласът, това е ключа при мен.  Важно е и какво точно казва гласът, де  Wink  Другото са подробности.

# 24

Важно е и какво точно казва гласът, де  Wink  Другото са подробности.

Буди ли майчински чувства в мен, го изпращам с червен картон!  Naughty
Някой беше писал за самочувствието! Има връзка... На мъж, който сам не се счита за способен на нещо, аз ли да му градя самочувствие?!

# 25

Tози ми е секси.
Погледа и ръцете гледам аз.Да е висок, тъмнокос,( нищо, че този на снимката е русоляв) поддържан господин.
Самочувствието е мнооого важно!

# 26
Ръцете(да не е с тънки пръсти),задължително с къса коса,хубав парфюм и не на последно място да не е слаб.О и непременно секси поглед Peace

# 27
Секси мъж за мен означава - умен, с тънко чувство за хумор, приятно миришещ, силен, нежен и кавалер.  Crazy

Същото и за мен. Освен това задължително да не е прекалено нахакан. От мъже с огромно самочувствие , пък било то и с покритие ми се  Sick.
Относно външния вид , задължително нежни и по скоро слаби. Яки и груби пичове  Stop.

# 28
 щедър, интелигентен, потентен и с чувство за хумор.
често намирам за секси мъже, които не са никак красиви, но имат едно подкосяващо краката излъчване...

# 29
Този прилича на мъжа ми .Харесвам тъмни мъже с искрена усмивка.
Oded Fehr...

Общи условия

Активация на акаунт