Бижутата, които сме си купили.

• 14 822
  • 85
  •   1
Отговори
  • USA, Steak State
Предварително се извинявам, ако има такава тема- аз не открих.
Предлагам тази тема да е подобна на темите за козметика и придобивки в гардероба.
Имам лошата мания да си купувам бижута / и тук не говорим само за благородни метали/. Ще ми е приятно да споделяме новите си покупки и да си помагаме взаимно при избора на такива.

Нещо, което вече съм показвала в друга тема

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 18:34 от TheBlackWidow

# 1
  • Варна
Е добре ..отдъхнах си ,че не съм само аз с тази мания Crazyобаче моята клони към златната бижутерия.Последната ми придобивка е пръстен с аквамарин Crazy..<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1732/322418142195283297312605 … RMxSwQsVM8Q6x.JPG">photo_1</a>

# 2
  • USA, Steak State
Малко е блуткав снимката, но си личи, че е сладурски камъка. Simple Smile

# 3
  • София
За начало това:
След Коледа още  Wink

# 4
  • USA, Steak State
От какъв материал е?
Много е семпло... Би стояло със всякакво облекло.

http://s524.photobucket.com/albums/cc328/OkovanaNejnost/Jeweller … rent=DSC_0006.jpg
Разгледайте и другите, които са след тази снимка

# 5
  • София
Сребро е  Peace Имам подобно колие и много симпатичен комплект става, макар че пръстена е нов, а колиенцето е отпреди 2 години  Flutter

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 23:09 от The Baroness

# 6
  • USA, Steak State

# 7
http://www.podarak-biju.com/index.php?main_page=product_info& … ;products_id=1407

ето го и моя нов сребърен пръстен  Hug ще бъде последван и от гривна за Коледа

# 8
  • USA, Steak State
happy_aneta

Много е хубав, явно половинката ти има вкус.  Crazy

# 9
малко неуместен коментар Simple Smile защо трябва някой да ми го купува ?

# 10
# 11
  • USA, Steak State
малко неуместен коментар Simple Smile защо трябва някой да ми го купува ?

Беше шега. Всички знаем, че супер малко мъже имат вкус. Пошегувах се, беше ясно, че ти си си го купила.

# 12
Аз да кажа,че страшно много ми харесват пръстените,които TheBlackWidow си е избрала.
Имах един целия в маниста в бяло,розово и лилаво,рошав и много откроим,но загубих някои от манистата и така...Но са много сладурски такъв обемен тип Simple Smile

# 13
  • USA, Steak State
Благодаря, аз съм си маниачка Sad Почвам сама да не се понасям, но аксесоарите са си нещо, което се набива на очи и могат да променят и най простата дреха в нещо елегантно.

Всичко показано тук е много красиво и супер се радвам да разглеждам.

На такива висящи обеци много съм се чудила, но незнам как биха стояли на лицето ми.

# 14
Да,аксесоарите наистина са много важни и внасят допълнителен финес и чар.Аз също съм маничка на тема бижута.
За обеците,попринцип все висящи си взимам,но формата на лицето наистина е от значение.Аз съм с овална,а обеците,колкото са по-дълги,толкова повече удължават лицето.На мен много ми отиват.За висящите трябва най много да се внимава не с тези,които падат надолу,а с халките,особено големите(грамадните)На кръгло лице не отиват,както и на бузесто,защото дават страничен обем и по този начин лицето изглежда още по-широко.

Общи условия

Активация на акаунт