Сладко буболече е мартенското ни човече

• 19 001
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
heli_heli, дано си права и да е период...щото не издържам...на мен ми се приспива преди нея. Tired

ansipl, нашия тати сваля детски песнички от замундата.  Peace

# 346
Здравейте. На мен последно време не ми остава много време за компа, ама си ви чета стриктно.
 Най напред да честитя много специалните поводи, за които малко закъснях ама по добре късно отколкото никога.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИС4Е. МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!   Не мога да пропусна да ти честитя имам лични мотиви  Heart Eyes

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ НАЙ ПРЕКРАСНИ СТЪПКИ НА НАШАТА ПЪРГАВЕЛКА ЛОРА ! Това малко ми навява тъга защото малките ни бебчета вече наистина са пораснали човечета.

СПЕЦИАЛНА ЧЕСТИТКА И НА МЪНИЧКАТА ВИКИ.ДЕСИ ДАНО МАЛКАТА СПРЕ С НОЩНОТО ФИАСКО ВЕЧЕ  Heart Eyes

А сега едно съобщение до всички мами в дупки, пещери и тем подобни депресийки. Аз бях по съъъщия начин. Решението е... записах се на Народни танци. Два пъти в седмицата по 2 часа вечер аз отивам а милото оправя децата. Няма да ви обяснявам какво освобождаване на стреса е. На който не му допадат народните танци запишете се на латино, ориент или каквото и да било. Но за да сте щастливи танцувайте милички  Hug Наистина помага. Даже в събота имаше банкет на всички самодейни групи по танци и песни от автентичен български фолклор. Е казвам ви нямаше такъв купон.
 Сега пък следващата събота майките от градината на баткото ще си правим коледно парти в една кръчма.

За обувките на Денди, преди съм купувала на баткото и бях много доволна.

И разбира се да не забравя.
ДОБРЕ ДОШЛА НА ВЕВЕ   bouquet  Hug ЗАЕДНО СЪС СЛАДКОТО СИ БЕБЧЕ !

П.П. Имаме си четвърто зъбче. Така и двата горни зъба са налице. На мама сладкото зайче!

# 347
Аз имам доста свалени детски песнички и приказки, давам безплано Joy Само пишета на скайпа elenakg

Хайде лека и мека от нас

# 348
  • Стара Загора
Привет на всички от Бургас. Умирам от студ - ибах тоз студен Бургас  cold
Днес не съм чела много много - видях само, че имаме нова мама. Добре дошла и от мен.
А пък Радо е просто страшен - мога да го изям дудьо мамин  Heart Eyes много се смях с клипчето. На едната снимка като джудженце все едно не е той а бебе от някоя корица на списание!

# 349
включвам се да поздравя и аз ВЕВЕ Hug
добре дошла, успях да разгледам всички снимки на Божидар / много хубаво име, баща ми се казва така/ - много е сладък и много буден, още от мъничък Laughing май ще споделяме доста общи неща Mr. Green

Нинче , гледах и Радо - ами той още малко по мацки ще тръгне - много хубаво пее, чудя се само ти как се удържаш да не прихнеш Grinning
А снимките от фотото си личи, че са професионални, много са хубави Peace много ме изкефи и семейната снимка - да сте все така усмихнати Hug

мечо пух, все забравям да те питам , оправиха ли ви количката. нали пиша рядко, та не мога за всичко да се сетя като тръгна да пиша Crazy и ми е много интересно как успя да го счупиш, аз все повтарям, че тази количка е много здрава, колко съм я товарила.... Party
Хайде ние да вечеряме и да лягаме  chef

# 350
ansipl, пробвайс този сайт: http://child.regalladesign.com/index.php?view=category&id=29 … ent&Itemid=37
Добре дошла на новата мартенска мама Бебе!
По повод сиренцето се сетих за един шеговит поздрав : http://www.vbox7.com/play:a5804ce3

# 351
  • София
Вили, честит юбилей на баща ти! С още много прекрасни внуци да го дарите!  Simple Smile
Добре дошла на новата мама!  Hug
Страхотен е Радо  Grinning Той ли е голям или креватчето е малко не разбрах  Laughing
Галина, много си права за танците. Само дето не знам дали някъде наоколо има, а на таткото не мога да разчитам за гледач, раб.му време не е нормално  Crazy  Tired
Нещо още мислех да пиша, но забравих какво четох.  Embarassed  ooooh!

# 352
Докато не е минал 14-ти да ви почерпя-моето татенце днес има рожден ден,става на 55!

Нинче, Радо е невероятен,а и вие с тати де,снимките са направо прекрасни.

Мънки,така ще да е-ще се мъча да свиквам ... Laughing

heli_heli, пробва ли да му дадеш домашно приготвено пюренце?  Митето не е отказвал де/само едно броколи в началото/,но днес напримернаправих пилешка манджичка със зеленчуци за баткото и таткото с малко подправки и Митето си омете цялата чинийка.пу-пу! Утре съм решила да го водя на консултация да видим колко е порастнал. То аз го усещам де,но друго си е да знам и точни цифри  Laughing
И последно да го похваля: от две седмицинямаме наакан памперс!Не иска на гърнето,но си показва съвсем съзнателно и се издържаме.
Улях се  Crazy
Лека нощ!

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 00:00 от mama_bebcho

# 353
Ето ме и мен, по вашите нощи.
Добре дошла на новата мама Hug
Нинче страшен този Радо, да го нацелуваш от мен.
Аз не пиша тия дни че хич не съм приятна компания.
Дез пропуснала съм че и вие ще се местите, дано всичко се нареди.
Тони  Hug
22 ние винаги сме лошите Crazy
Ние имахме гости в неделя, уж трябваше да се зарадвам, ама като си тръгнаха още повече се здухах. Поне и баяха на Яна, та знам че  не е урочасана ами са си зъби. Днес и на цито ходих и така.

А пак се включих в един конкурс, моля пуснете по един глас. http://www.hippbabyclub.co.uk/competition_home.php?cac_id=51&offset=175
Лека нощ Hug

# 354
  • Варна
Изкам да благодаря на всички за пожеланията за зъбчето  Heart Eyes  Hug
Честит рожден ден и на двамата татковци на нашите мами   bouquet
Добре дошла на новата мама  Hug Виждам че пише Варна, а във Варна ли си?

И да споделя, че варненки бързои се организирахме и до края, а може би до средата на седмицата ще има и коледно парти на варненските мартенчета  Party Новата мама ако иска да се включи добре дошла си , разбира се  Hug

Радо, е наистина много готин и голям мъж вече  Hug

Днес бяхме на манту и Вики се държа като истински герой - не плака изобщо което се случва за първи път в живота и, а може би вече стиска зъби и мълчи hahaha Е после ми стана супер тъжно де, в колата я видях че и трепери долната устичка и очите и са пълни със сълзи, но не плака милата, преглътна го...  Sad  Много гадно, все едно се е примирила с това че все я водя да я тормозят.....както и да е. Почнах и украсат да си правя вкъщи, но нещо нямам муза, за разлика от Вики която изяде няколко украси и накъса няколко гирлянда, но здраве да е, от сега натам ще е така  Hug
И накрая едно голямо гуш на всички в депресии и дупки и аз съм в нещо такова, но съм в очакване на партито и знам че ще супер  Hug

# 355
  • Варна

Аз почетох доста от книжките на NG.
Това за Нешанъл Джеографиг ли иде реч  Grinning Я дай повече инфо за тези книжки. На мен нещо точно такива ми трябва, което ти описваш за тях.  

Ами това е една тяхна поредица - "Тайните на фотографията". Моята се казва "Как се правят хубавите снимки" или нещо подобно. Обяснено е доста какво е скорост, бленда, основи на композицията, видове техника ... абе основните неща. От същата поредица са и разни по-насочени: портрети, пейзажи, на път, не помня другите, те се преповтарят доста, предполагам. Има и на Скот Келби заглавия - за фотография и Фотошоп.

Nagaina, и Ния беше започнала така да хапе и си мислех същите неща, но засега нямаме проблем, даже спря. Може би я е дразнело.

Момичета, храненето на Ния е пълен безпорядък. Сутрин кърмене 7-8, второ към 9- 9.30, после попара към 10, ако не е заспала или 11 след кратка дрямка. Дотук ОК. След това обаче край с режим, ред и т.н. Днес например попарата отиде към 11. Поспа, поигра си и към 14.30 пробвах с зеленчуково-месно пюре. Отказа ми го. Излязохме и се прибрахме към 18.30, когато си го изяде, даже не й стигна, защото пък беше изгладняла.  Т.е. от 11 яде чак в 18.30! Едно ядене заминава на кино. И това се случва редовно. Реално трето твърдо хранене имаме инцидентно. Или си яде обедното, или друго, но обедното е на боклука.  Мога да я накарам да яде, ако и предложа кърма.  Гърда никога не отказва, но не знам колко ще се нахрани, а и ако предлагам, ще си остане само на кърма.Обаче трябва да се върна на работа, а и сигурно почти веднага ще ме запокитят командировка поне няколко дни. И тогава сигурно ще е края на кърменето ми. Т.е. не можем да я караме на кърма до безкрай. Най-лошото е, че като не предлагам и гърда, тя не показва да е гладна. Особено ако сме навън и й е интересно, хич няма и да се сети за ядене. Докато накрая се присети и нададе истеричен рев и иска да яде по много. Раншко е за ядене рядко и по много, да тръгне на работа, пък тогава.  ooooh!
Някакви идеи как да поддържам някаква по-нормална честота на хранене?

О, нова варненка, добре дошла Simple Smile

# 356
    Добро утро!
  Ние сме будни от 6 часа, а на мен ми се спии... Кали всяка сутрин се буди в 6, 7 най-късно . Но това е предполагам, защото вечер към 7-8 вече е заспала. Баща й от известно време не е на работа, та сутрин се редуваме кой да става да я гледа и другият през това време да може да се наспи.
  За нощните будения направо не ми се говори - буди се около 1000 пъти на нощ и само на гърда се успокоява. Тази нощ пробвах да й пробутам шише с вода - е няма такъв рев. Хубавото е, че като я сложа да суче почти веднага заспива, някой път я кърмя и в просъница и даже на сутринта не си спомням. Mr. Green
 Да се похваля, че опитите ни за пълзене стават все по-успешни. Вече си шава из хола, навира се под масите, под столовете. Сега се придвижва лъм елхата Mr. Green Още обаче не се изправя и не  прави крачки. Мисля си, че ще проходи към годинка, самата аз съм проходила към годинка и един месец, но пък съм била доста дебело бебе.
 Ставайки въпрос за грамчета - вчера я мерихме, пак е качила няма и 100 грама за 3 седмици - едва достигна 8 килограма. Манекенка е решила да става. Mr. Green Но пък иначе е жизнена, играе си и затова не се притеснявам толкова.
 И последно - браво на варненските мами за бързата организация, ще чакаме снимки и от тех!

# 357
  • София
 Да са пуфаля- имаме си озъбен темерунге-е-е-ел! newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
 Вчера така и не си отвори устата, за да напипам зъбче ли е или йок, но днес вече го пипнах. И като едно пораснало озъбено човече, както си му е реда, за да го отпразнува по мъжки, опика ни спалнята. Laughing Laughing Нали се сещате за оная песен:
 Най-обичам зимно време да пикая по снега
 туй от опит аз го зная, стават чудни колелца...
 Grinning Grinning

# 358
  • София
Здравейте и от нас. Тук вчера беше -1 градус на разходката ни,а днес вали сняг. Даже е понатрупало и продължава да вали  #Crazy Пък в лудницата аз не успях да си купя зимни обувки (миналата зима ми се скъсаха и ги хвърлих), та съм само с едни маратончици в момента  smile3538 smile3538 smile3538

Бухта, и мойто диваненце почти не яде. Само хвърлям, хвърлям, хвърлям... То аз повече се притеснявам за хемоглобина и т.н., че нали трябваше до януари да е на "силна храна" - месо, яйда и т.н., а той просто не ще  ooooh!

Мънки, честит зъб  Hug

# 359
 Хей, маймунке, честито ви зъбче! Зеленко, и вас скоро ви чакаме да се озъбите! Laughing За храната, споко, все някога ще прояде , не може цял живот да е само на кърма, вярвам, че нещата с хемоглобина ще се оправят! Hug

Общи условия

Активация на акаунт