Конче-люлка или Детска кухня?

• 3 933
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
По принцип не чек толкова голяма за кончето,защото ние го имаме от 5-6 месечен,но започна да се държи хубаво чак ,когато беше на 1,5 г.

# 16
Според мен за конче-люлка е голяма.. А за детска кухня е малка - за нея изчакайте догодина  Peace (личен опит) ..

# 17
  • София
Моята дъщеря е на 2г. и 8м. За рожденият ден ни подариха кухня, с която вече 8 месеца играе почти всеки ден. Конче имахме за първият рожден ден, ползваше си го и него доста, но вече не му обръща никакво внимание. Сега имаме гумена крава за скачане, много добра играчка. Зависи си от детето, но и според мен сте големи вече за конче.
 Peace

# 18
  • Варна
И аз да кажа, че за конче е голяма и ще и е интересно за кратко време. Свекърва ми и купи кухня. Обича да се занимава с джунджурии, да готви е не постоянно, но все пак. Инъче аз съм и купила пиано на стойка с микрофон. Умира да се качва на "сцена" и да пее. Като стана на 2г. и бяхме взели само микрофони със стойка.Имаме също така барабан, китара , а от интернет и поръчах някакво гумирано килимче върху което се пише със специален маркер.

# 19
Ние ще купуваме кухня.  Thinking и аз съм със същите терзания, надявам се повечко дасе заиграва с нея.
И ние така PeaceГотвим на бебетата Laughing

# 20
  • София
Купихме тази
http://www.mama-bay.com/item.php?id=437#
ще споделя колко си играе с нея само след няколко дни  Mr. Green

pampipili Вие какво купихте?

# 21
И кончето и кухнята ги имаме от една година и неспира да играе и с двете ,колко батерии сменихме  ooooh!,според мен и двете са добър подарък ,просто за различни празници може да ги подарите.

Общи условия

Активация на акаунт