112 пожелания за Коледа от Американските помощници на Санта Клаус!

• 38 167
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Да ви се оплача, разбили са ми колата и са ми откраднали GPS-a

# 121
Да ви се оплача, разбили са ми колата и са ми откраднали GPS-a

Съжалявам много, мила. Дано не е голяма загуба за вас.  Sad

# 122
Добре дошла в клуба,Титина.Ние сега стоим без стъкло заради тъпото разбиване,а навън вали ли,вали....На нас както писах преди нищо не ни липсва-не мога да ги разбра за какво точно са разбивали,освен да си направят кефа.

# 123
GPS+ страничното стъкло. Цена на GPS  около 400, за стъклото нямам идея. Може да има липсващи още неща, но в момента чакам полицията. Ако се размърдат могат да засекат къде е GPS.Хубаво поне , че всички карти са в къщи. А и трябваше да съм на летището да прибирам съпруга ми

# 124
Е, Весела ни Коледа,к'во да ти кажа.....Тъпаци! #Cussing out

# 125
  • usa
Поредния въпрос от мен - идеи за подарък за 13 годишно момиче?

пропуснала си най-важното - колко ти е близко момичето и колко пари си склонна да похарчиш?

Билети за концерт на Хана Монтана Laughing или нещо друго,което я вълнува в момента.

извинявай, но билети за концерт на хана монтана по-скоро ще обидят тринадесетгодишна девойка отколкото ще я зарадват, поне тези тринадесетгодишни около мен Simple Smile.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 01:56 от миз

# 126
Миз, стига ги вози тези деца, появи се малко и тук Simple Smile Момичето не ми е супер близко, $20-25 е рейнджа, обича гимнастика (!?) не съм сигурна, че това ни помага в избора.

Съжалявам за колите Титина и Офи...

# 127

извинявай, но билети за концерт на хана монтана по-скоро ще обидят тринадесетгодишна девойка отколкото ще я зарадват, поне тези тринадесетгодишни около мен Simple Smile.

Миз,ни най- малка представа си нямам за какъв диапазон е  Хането-само предположих.Моите племеннички тинейджърки слушат Металика и тям подобни.На миналата Коледа ,някой вече спомена,мисля, че беше Пикси за гифт кард,много се зарадваха на Американ Експрес Гифт Кард.Едната ходила да си купува капучино в Star buck's  и си умирала от кеф да плаща поръчка от 3-4 долара с карта и да се подписва директорски на receipt-a(боже,не мога да се сетя как се казва това на български-касова бележка newsm78),другата си купила книги.

Не знам за други тинейджъри , но племенничките ми обичат Аберкромби и Холистер.Ако им се избере нещо от тези магазини  знам ,че ще им допадне.Явно е куул да имаш дрехи с тези надписи Laughing.

Биз,мерси Laughing.

# 128
Титина, ужасно е. Нищо никога не оставям в колата, освен боклука от детето.
Веднъж в Бостън се разхождахме до Стейт Капитъл и Парка и видяхме от колите паркирани с митърсите със стотинки на 3-4 бяха разбити страничните прозорци. Май имаше някакво меропирятие в парка. Много гадно, дано намерят ДжиПиЕс-са ви и да няма други щети Hug

Зависи от колата за стъклото, нашата е хонда и писах май вчера цената беше $150 (това в Аризона).

Пикси, от линка ти без да ми казват не бих купила никоя от играчките Laughing

МВК, надявам се нещата да се наредят при вас и скоро да е по-спокойно Hug

Хана Монтата е за 9-10 годишните или поне на толкова са моите племенници, които са фенки.

Аберкромби, Холистър, Америкън Игъл наистина са хит сред тинейджърите.

Ходихме в парка за коледно снимане на детето, но сред коко(катерици), ку4ета и другите деца, въобще не ни и забелязваше за 99% от времето, камо ли да изпълнява дирекшънс Tired

# 129
Здравейте мами! Весели празници и поздрави от България. Ако някой се интересува, този уикенд във Fort Lauderdale, FL има Световно първенство по салса, съпругът ми е там, има общо 3 български двойки на състезанието. Ето сайта им. http://worldsalsachampionships.com/

# 130
Биз, ако има айпод/айтач й вземи гифт карта от айтюнс.

# 131
Чакам днес да ми се обадят от застраховката за стъклото ( то си е тяхна грижа), а и не съм сигурна дали GPS има включена опцията за проследяване. Е снабдих полицията със серииния му номер.

Тези полицаи много бавни. 3 часа ме моткаха.

# 132
  • Boston, MA
Аз съм сменяла предно стъкло за около $150, само че не през дилър, където ще ви обрулят, а през една от фирмите за стъкла (при нас има Giant Glass и подобни).

# 133
Забравих да кажа, 4е и ние не сме използвали дилър за стъклото.

Изтрих линка, който иска на лс Peace

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 05:54 от benson10

# 134
Титина, много неприятно!  И моят ДжПС го откраднаха от колата преди няколко месеца, но слава Богу, без да разбиват нищо. Аз го държа в glove compartment и не го използвам всеки ден, така че не бях сигурна дори кога и къде точно е откраднат (мисля, че са видели дръжката която си стоеше на стъклото). Възпитани крадци--"clean job."    Подозирам, че изчезна на летището където колата беше оставена на long-term паркинг.  

Общи условия

Активация на акаунт