112 пожелания за Коледа от Американските помощници на Санта Клаус!

• 38 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Тандур мерси за бързото включване.Ами заредихме я хубаво,ще звъннем на съпорт,добро предложение. Peace

Juturna, ЧРД много здраве  и много усмивки да ти се изпречат !  Simple Smile   bouquet   bouquet   bouquet

# 76
Има разлика в Уолмартите, определено  Peace

Прочетохте ли за козия грип  ooooh! Joy . Тея хора ни имат за пълни малоумници http://dnes.dir.bg/2009/12/11/news5533754.html

Joy баси смеха hahaha

# 77
  • САЩ
Бенс само безсолно масло ползвам и аз за сладки. Един път нямах и правих баклава със солено. Виках си колко ли сол ще има  Laughing Ееее, казвам ти сигурно един пръст сол се отдели отгоре. Е махнах горната кора и пак я изядохме ама от тогава знам  Grinning

# 78
Бенс, аз съм сигурна, че другите го правят от суеверие, видиш ли да не им се случи на тях, пък после мислят ти, респ. всички други, как ще се почувстват. Когато започнах да получавам подобни, препращах, но те си бяха с пожелания за нещо хубаво, после просто ми писна и спрях, така или иначе е глупост някаква.  Hug

# 79
Един път нямах и правих баклава със солено.

И аз съм го правила този номер. В моя защита, на маслото пишеше sweet cream butter и откъде да ми хрумне че суийт крийм бътър ще е солено hahaha, защото не е unsalted.

# 80
Chestit Rojden Den na Juturna!

Razbihte me sys sluchki na beladjiiski malki rychichki  Shocked - ako na men mi se sluchi kato na bens, shte hvyrlia topa  Whistling

az syshto tria tezi email prepratki, s poslednata preprashtanica beshe za dete, koeto bilo bolno ot ne znam kakvo si i vseki email contributes niakakvi stotinki za ozdraviavaneto mu. Kratka proverka v internet pokaza, che vyprosnoto dete se izlekuvalo 3 godini predi az da polucha emaila  Rolling Eyes

# 81
джу, честито!  bouquet много здраве и късмет!

# 82
Ютурна, да си жива и здрава и все така с добро настроение!

Правете проверки в snopes.com  и там ще разберете за историите със змиите в икейския басейн с топки или сел фоновете и пожари в бензиностанции. Независимо от кого чейн мейл трия, дори наскоро близка приятелка прати истинско писмо до детето! от дъщеря и без да и казвам нищо си го рециклирах. Надявам се, да не се сърди за глупости. Grinning

# 83
Честит празник, Juturna!

# 84
Честит Рожден Ден,Juturna!!

# 85
Кюбит, и който друг се интересува, сетих се за още един много забавен филм, който също гледах по Синемакс в Бг, с една от любимите ми актриси в последно време Леонор Уейтлинг - http://www.imdb.com/title/tt0395173/. Видях, че го има и в Нетфликс, просто с 2 ръце го препоръчвам, така не се бях смяла от години на филм, много е весел.

# 86
Джу, честит рожден ден. здраве и късмет.
Бенс, чета тук че пожар правите. Добре, че е само това. Преди 3 години съседите се подпалиха от една супа, бащата започнал да я приготва, но заспал, към 3 часа се чука на вратата - " излизайте, пожар, пожар", 2 часа бременна стоях на студа. Тяхната кухня беше  изгоряла

ей т'ва по филмите дето го дават за катастрофите, в последния момен единственото което виждат е светлина , е напълно реално. На 7 декември в 6.30 си правя аз ляв  завой няма никой и в един момент едни светлини, един клаксон, дори не ми остана време да мисля ,завивам и си викам сега и да ме удари ще е задницата на колата, едвам се разминах с този камион. Цял ден на работа бях на чай и валериан

# 87
МВК, много гадно, добре, 4е вси4ко е наред Hug Ти къде се загуби? Как е Пухкавел?

Мерси за отговорите за маслото. Айде, отивам да кулинарствам Laughing

# 88
МВК Hug

На нас пък ни разбиха колата,счупили прозореца и нищо не откраднаха.Само дето трябва предколедно да се  набутаме за стъкло .Офф!!!

# 89
офи, съжалявам, дано намерите някъде по-евтино. Ние сменяхме страни4но преди известно време около $150 беше. Ако е предното опитайте да намерите стъклото секънд хенд, доста по-евтино ще ви излезе.

Домашният дядо Коледа каза, 4е много съм слушала и щял да ми купи Кит4ън Ейд, та отивам първо на пазар. Все не мога да реша какъв цвят искам и отлагам тази планувана покупка сигурно ве4е две години.

Общи условия

Активация на акаунт