Хайд парк 3

• 31 806
  • 795
  •   1
Отговори
  • Враца
Другата стана огромна.

# 1
  • София
  bouquet Все още само ви чета...

# 2
  • София
Така... та сега като се поуспокоих, да си разкажа болката - значи миналия понеделник, като шиха в Пирогов сина ми, доктора каза, след седмица можете да махнете конците при Джи Пи То или тук, а като му пуснахме един 30-так, каза - не, задължително на 10-ти идвате тук при мен да махнем конците - аз съм цял ден тук. Та днес отива мъж ми със ситния в кабинета и оооооооо - изненада - доктора го няма, бил се сменил. Там друг доктор, който го гони и му казва, че не било тяхна работа да махат конците - да си намери, къде да ги махне. Мъж ми избесня и намери връзки, та същия този доктор след един час висене му махнал конците на детето, пък и напътствия дал, с какво да го мажем, пък и пари не взел. Нямам думи - да изгониш 5-годишно дете, без да му махнеш конците, да го караш да обикаля София в чудене, къде да го направи... или да го пратиш при Джи Пи То, което идея си нямам, дали въобще има поне един скалпел, какво остава да е и стерилен... Няма да се оправим, никога  Naughty

# 3
Мда, много ми е познато.

Аз обаче наистина ще спра с кърменето. За мен е истинско изтезание вече. От 10:30 ми виси на циците. Не издържам повече. Даже сега е в мен и не иска да заспива и това е.

Не мога да отида даже да се изпикая. Не съм яла, като го сложа в леглото и почва да мрънка.

# 4
Вава  Hug
Фокси, с право си бясна Shocked, добре поне че всичко е завършило както трябва
Кудку, една огромна прегръдка от мен, не че ще ти сатне по-леко Hug

# 5
  • София
Кудку, бебетата имат периоди на интензивен растеж, в които ядат почти постоянно - дори и да е на АМ, пак ще ти яде през час в такъв период, само дето ще трябва да приготвяш през час, да миеш, да стерилизираш, и пак същото време ще яде. Изтрай ден-два и ще се кротне. Имаш ли кантар, да го мериш, да виждаш, колко изпива, как си чувстваш гърдите - има ли кърма? Пиеш ли течности?
И се успокой - аз не можах да кърмя, понеже големия се разболя, пратихме го при баба му и от тревоги ми спря кърмата - за ден-два и изчезна, въпреки че аз мъчих бебето още няколко дни да го кърмя, а то отслабна с още 200-300 грама... следи го, дали спада на тегло.

# 6
Ми нямам кантар, не остана време да купим, пък няма как да тръгна да търся да купувам. Като дойде мъжО ще вземе. Пия лактогонен чай, изглежда да имам кърма, ама то суче 5 минути и заспива и така през половин час. И аз мисля, че е скок в растежа, дано не трае повече от няколко дни, защото е много изтощително. Като се прибави и това, че го научих да заспива на гърда и така успокояваме коликите, защото друго не ми дойде на ума, положението е почти нетърпимо.

# 7
аз все за слинга опявам, ама няма ли да ти е по-лесно бе кудку, поне ръцете ти ще са свободни......
съчувствам ти, на голем зор наистина ми звучи.......
като си помисля, че някои жени раждат по сума ти деца....... ooooh!явно са много железни. и мен подобно нещо би ме побъркало.

фокси, ако е на ам не е чак толкова страшно, защото поне моята изцокваше каквото има и откъртваше. по 5 пъти на денонощие. май.......забравям вече.......

сега е мимала нещо пак на млечна диета. пие по поне литър мляко на денонощие.......в някакъв странен период е.

# 8
  • София
 Mr. Green Кво беше тва за добрите и лошите майки и добрите и лошите деца - аз трябва да съм някаква супер добра майка, щото моята и на АМ не спеше, все върху мене беше от коликите и млякото го цоцаше по половин час - пак гушната в мен, все едно се кърмим, само дето и ръцете ми заети  Mr. Green

# 9
  • София
Кудку това висене на цицата не е от глад. Не би заспал ако е гладен. Просто му е приятно на малчо да е гушнат и с цица в устата. Ползва те за залъгалка  Mr. Green
Слинга е много добра идея. Ще е спокоен като е гушнат в теб и се "движи" заедно с теб. Също като преди да се роди  Simple Smile
На мен ми помагаше Гармастан. Но първите 6 месеца си беше болезнено и зърната бяха постоянно разранени. Ако даваш само едната гърда на хранене, зърната ще имат по-дълга почивка.

# 10
Ау, нова тема хайд. А, запис.

# 11
  • София
Туй със записите тук е забранено  Naughty Mr. Green

# 12
 newsm03 що така?

# 13
Съпругът и той хвана гадния вирус. Сега чакам и мен да ме тресне #Cussing out

# 14
Аз оцелях още една нощ и минавам да се обадя. Може да съм спала три часа, но си направих маникюр и чакам малката ламя да се събуди, да повиси на циците 3-4 часа и после да се лакирам. Айде до после.

Общи условия

Активация на акаунт