Хайд парк 3

• 31 806
  • 795
  •   1
Отговори
# 15
Да не развалям хубавото настроение в темата за "новото при мен" ще се оплача тук. След седем безпроблемни месеца и моят мъник се разболя. Снощи едва заспа ,точно се унесе и се събужда от невъзможност да диша. Днес сутринта очите му червени и текат едни сълзи, кашлица и хрипове. За сега няма температура и все още има сили да се усмихва.
Ужасно ми е притеснено, защото съм на работа. Пратих го с баща му на лекар и чакам сега новини.  Cry Shocked

# 16
Дано се оправи бързо, ама пък ако никак не се разболява, как ще се научиш да действаш в такива ситуации   Hug. Първите разболявания са гадни, но после се свиква.

Ганката, страшно изказване в Нашите деца, в темата за приемната грижа, много ми хареса    bouquet

# 17
  • София
Сега отивам в нашите деца да чета, преди това да пожелая на болните да оздравяват. Ние от днес сме на детска, та скоро ще се включим в този списък  Mr. Green.

Кудку, на теб - да поспиш малко - ако ситния спи в момента, ти защо не спиш, а ровчиш по форумите? Ама свиквай, де, то сега се започва - аз например от недоспиване вчера заспах на спалнята, докато си играех с децата. Както си играех съм изключила и по едно време усещам, че някой ме тресе - а те ме бутат - ставай, мамо  Mr. Green.

Мда, Ганката,  Hug, освен отва ме разрева - не знам, дали защото днес е специален ден за детето ми и съм малко емоционална или защото ми стана мило  Hug

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 11:48 от Фоксче

# 18
шапокляк, бързо да се оправя малкият  Hug това са най-ужасните моменти, добре че минават......

кудку, считам че може да дадеш на детето пълно партизанско име. Пръци Цицовисов  Joy
докато се обърнеш ще минат тези времена и ще ти е мъчно за тях.........невероятно е, но е факт. затвори си малко от бебешката миризма в бутилчица........

аз пък спрях алекс от градина. засега е по 3 пъти на седмица на плуване, днес отиваме на пробен курс по танци.
ще видя докога ще ми пазят мястото и от догодина ще видя за друга градина.

# 19
Поспах, ядохме, сега хълцаме, а партизанското име е направо трепач. Като се нахълца, се надявам да заспи.

Аз отивам да се лакирам.

# 20
абе много глупост имало по белия свят
имам предвид темата "нашите деца"
отивам си, че запалих моторетката

# 21
То по-добре изобщо да не четеш това което пише тази мама,пък камо ли да и отговаряш.Тяхните деца са си техни и имат права пък нашите са си ничии и кой ни е крив като сме ги взели че и искаме равни права с техните деца.Ако седна да и пиша няма да се стърпя да не я обидя.Та затова тука... smile3514 tantrum Rage

# 22
Фоксче, твоят с крушката пак е номер едно в класациите. Досега разглеждаха картинки... Кудку е на второ място Mr. Green На Мата дупето само го гледаааха, гледаахааа и не го включиха в класациите.
Искам да убия тоя дето е измислил зъбената фея . Единия няма паднал зъб и се размятат едни зъби на заем и всеки ден се водят дъшги и широки дебати за зъбите назаем и за феи... И като се гарнира това с коледни песни на три гласа /единия дядо Коледа се повреди/ - отивам да живея при Кудку. Тя ще ме разбира.
Мате, направо са жестоки снимките, а за хубавелката нямам думи. Страхотна е!
Кудку, щом и за лак имаш време не си за окайване. Ще оцелееш. Mr. Green

# 23
пашокито, няма наши и ваши. всички деца са обща задача. докато не разберем това, няма да има оправия. ти, аз и много хора са го разбрали, но има една огромна част, която не го разбира. и ако утре нашето счупи главата на нейното,  или пък ничието по някакъв начин накърни личното и пространство, защото има дефицити и емоционални проблеми в следствие на престоя в институция, виновните ще сме единствено ние, другите и държавата, а тя ще е жертвата...........
колективната отговорност не е на почит в нашата мила държава.

да докладвам за танците. пълен дизастър. нйенте. кат каза йок и това е.............и там имаше учителка. явно това е причината.
на оная патка, дет каза да излезем и да оставим детето само първия ден в градината мисля да и набия канчето. там беше грешката и сега ужасно ме е яд. предадох си детето и го изоставих.........щото не си следвам инстинктите, а се доверявам на една патка.
сега ще се дундуркаме до догодина и не е ясно дали отново ще ми има доверие. направо ме е яд та пушек се вдига. да му се невидяло и социализацията.........

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 18:21 от matakosmata

# 24
Само да се отчета, че още не съм се лакирала. Остава за утре.

# 25
  • София
Напишкахме се - големия, преди да видим дядо коледа, тръгнахме си, сега сме нещастни. Е, нямаше как да го оставя целия напикан, морък и т.н. да чака Дядо Коледа. А цяла седмица репетирахме... това е живота

# 26
Ето това му пусни за компенсация, с Дивчо досега сме го разглеждали цели десет минути, което си е направо постижение
http://www.claus.com/toyworkshop/flashmachine.php

# 27
  • Вън от пространство и време
Напишкахме се - големия, преди да видим дядо коледа, тръгнахме си, сега сме нещастни. Е, нямаше как да го оставя целия напикан, морък и т.н. да чака Дядо Коледа. А цяла седмица репетирахме... това е живота

spoko

# 28
Напишкахме се - големия, преди да видим дядо коледа, тръгнахме си, сега сме нещастни. ....

Фокси, фокси Wink, защо и двама та се напишкахте, нали само големия ooooh!
Ох ,обърка ме. Ама ти не си виновна, четох току-що писанията в оная тема Crazy
Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали  ooooh!

# 29
Ох, сега пък и кози грип имало, ще им се не видят и гриповете. Ама кой им ги измисля тези имена, беее, да не е някой служител в зоологическа градина.

Общи условия

Активация на акаунт