CHANTE CLAIRE

• 6 340
  • 11
  •   1
Отговори
Някой ползвал ли е перилните и почистващи препарати на тази италианска фирма? Можете ли да ми кажете къде в България мога да ги намеря? Благодаря Simple Smile

# 1
Не провери ли първо в Гугъл?

newsm78 newsm78 newsm78Да не е реклама някаква?

Имат сайт,отвори си го.Освен това пише , че са френски.

# 2
  • Helsinki / Sofia
За първи път ги чувам. Защо се интересуваш от тях? newsm78

# 3
Едва ли се интересува.
Опит за реклама навярно.

# 4
  • Helsinki / Sofia
Дам, вероятно си права  Thinking

# 5
Естествено, че се интересувам, щом питам. Видях, че има дистрибутор в България, обаче не мога да разбера къде се продават. Бях си купила от Италия и останах много доволна. Благодаря ви все пак

# 6
  • кв.Изток
Някой май обърка темите Laughing

# 7
  • Paris, France
Лелееееее, верно съм изкукуригала. Отговорът ми беше за друга тема, тази:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452777.0

Извинявам се на автора на темата и читателите за отклонението. Ще го редактирам след малко като първо ще ида да видя да не съм писала за сапуна в другата тема.

Сега по темата - Ползувала съм течния препарат и омекотителя на CHANTE CLAIRE и бях много доволна. Изпира и омекотява идеално. Мирише на марсилски сапун, при това много силно. Омекотителя даже го смесвах с друг, защото прането миришеше на насапунисано и не изплакнато. Мирише абсолютно като сапуните с които баба, Бог да я прости, переше, тези големите с един петел на тях. Мирис на портокалови цветчета и гераниол (масло от индрише). Като пера с него, миризмата доминира и задушава дори и силни омекотители с друга миризма. Ако не обичате мирис на сапун и предпочитате модерните плодово-цветни нотки този препарат не е за вас с риск да ви задуши или да ви се догади. Аз го нанасях по петната и така действа направо на целта. после пускам в пералня. Сега пера с друг течен, пак с мирис на сапун, но 2 пъти по евтин - 5 евра за 45-50 пранета. Тук течния за пране струва 6 евра за 25 пранета, омекотителя около 2-3 евра. Долу горе като Персил по цена и качество.

Още веднъж се извинявам за грешката и ще редактирам след малко Laughing

# 8
  Naughty az izpolzvam chante clair ot niakolko godini.oste go niama6e na na6ia pazar.mislia 4e malko smesi informaziata za tiax.i az ne xaresvam mirisa na doma6en sapun, no te imat pone 4 razli4ni aromata.polzvax Muskio bianco i mnogo mi xaresa.poslednia pat vidiax nov vid Bioattivo i sega pera s nego.vatre ima obezmaslitel i izpira daje i petna idealno.a da ne govorim za aromata mu.mnogo e svej i moderen, ne miri6e na doma6en sapun izobsto.az si gi kupuvam ot billa

# 9
  • Стара Загора
Във форум БГ Мамма се пише задължително на кирилица...!

# 10
бих казала че са много добри продукти и не много скъпи.ползвам  обезмаслителя, течните перилни препарати, много концентриран и икономичен е и препарата им за чинии, за вълнени дрехи имат специален - на него пише  Lana e cashmere, а моя приятелка има малко дете и си взе Bebe пак тяхно производство.Казва, че е доволна как изпира.

# 11
  • Helsinki / Sofia
А от къде ги купувате, защото признавам си - не съм ги виждала..

Общи условия

Активация на акаунт