Коледа идва! - 3

  • 68 663
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Мнения: 569
ellyganova- благодаря!  bouquet  bouquet

Лабрексче Hug -насочи ме към рецепта за хубави мъфини , може и солени кап кейкс , които на теб ти харесват? И кога , най-рано могат да се направят? Мерси!

# 721
  • Мнения: 22 867

  bouquet
Благодаря!
Миналата година си бях разпечатала шаблон от темата, но сега не го откривам. Нищо и така ще се справя!

Шеки, погледни ТУК, не знам как си с руския, но за всеки случай - третия абзац, думичката чертежу е линк към шаблон, който можеш да си изпринтиш.

Dina767, въпрос на вкус е това хубави мъфини, но на мен ми харесват ябълковите с топинг на Танита, пудинговите (на доста хора се харесват), а от солените на Пети. Сега ще потърся и ще ти пусна линкове. Виж в темата за мъфините, на първа страница има доста рецепти, все нещо ще си избереш по свой вкус. Нож мисля, че не издържат много, т.е. хубаво е да ги направиш преди хапването. Не могат като меденките да стоят със седмици.

Дина, ето прегледай СПИСЪКА, няма начин да не си избереш.  bouquet

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 13:37 от labrex

# 722
  • Мнения: 483
Стахотни сте момичета! На мен вече започна да ми идва в повечко с тези сладки. Сега обаче ще направя Какаовите бисквити с фъстъчен пълнеж и исках да питам lightblue дали е доволна от Сладките с орехи и канела? Искам и малко бонбони да направя, а и нещо соленичко. Много обичаме соленки....... Май няма да успея с всичко  Tired

Да, от новоизпробваните сладки те са ми единия фаворит, а другия са звездите с капучино.Стават много лесно и са страшно вкусни.Препоръчвам ги.

# 723
  • дълбоко,дълбоко в прованса
  • Мнения: 190
Моля за помощ - шоколадовите бисквитки Трюфел - тестото ми е като кексово, преди да го сложа в хладилника.Да добавям ли още брашно?

# 724
  • Мнения: 175
Моля за помощ - шоколадовите бисквитки Трюфел - тестото ми е като кексово, преди да го сложа в хладилника.Да добавям ли още брашно?

Ами може, да - аз лично добавях... Трябва да е малко по-гъсто от кексово - трудно да се бърка с лъжица, иначе ще ти се разлеят при печенето

# 725
  • дълбоко,дълбоко в прованса
  • Мнения: 190
Душко, благодаря ти за спешния отговор.

# 726
  • Варна
  • Мнения: 976
Трюфелки


Малко ми се поразляха обаче. Тестото ми беше по гъсто от кексово и в хладилника го държах, но може би му дойде топличко в стаята докато ги оформях и нареждах в тавата за печене. Нищо де, няма да останат, вкусни са, въпреки че като за моя вкус търпят още захар  Mr. Green

# 727
  • Мнения: 539
Страшни сте! Така ме зарибихте и мен да пека сладки,страхотни красоти сътворявате,браво!Избрах си рецептите за меденките на Джемма,ваниловите кравайчета и какаови бисквити трюфел,но имам и някои въпроси,ако може да ми помогнете.
За какаовите бисквити ползвах натурален шоколад(тавата свърши дооста предколедно),но който е правил и с млечен,ще ми каже ли как са по-хубави,с кой шоколад ,да знам за втората партида.
За ванилените кравайчета,много са вкусни.Там спазих рецептата и станаха.
Но при меденките на Джема-трудно се справих с тестото,докато го размесвах все добавях брашно,и все ми лепнеше,накрая стана твърдичко и спрях да добавям брашно че да не го прецакам,после като разточвах пак ръсих брашно да не лепне.На ръка се меси,нали? А с какъв мармалад да ги слепя,имам домашен сливов но има парченца сливи вътре ,дали ще стане.
Ще се включа със снимки когато слепя  меденките.

# 728
  • Мнения: 165
Denito, аз също слепвах със сливов домашен, станаха много добре на вкус  Peace

# 729
  • Мнения: 305
Направих фъстъчените бисквитки. Станаха ми доста големички и трудно ги оформях. На вкус не са лоши.Май ще забъркам едни соленки, че се подсладихме прекалено. А и те седят дълго.

Да питам, кой прави постната питка за Бъдни вечер с мая?

# 730
  • Мнения: 1 798

От мен бонбони "Рафаело"

# 731
  • Плевен
  • Мнения: 974
Аз имам въпрос момичета , какаовите бисквити с капучино с какво ги слепвахте с бял шоколад или с белтъчна глазура? Искам мнения да споделите.

# 732
  • Мнения: 305
Аз имам въпрос момичета , какаовите бисквити с капучино с какво ги слепвахте с бял шоколад или с белтъчна глазура? Искам мнения да споделите.
Аз ги слепвах с белтъчна глазура. Много лесно стана.

# 733
  • Плевен
  • Мнения: 974
Благодаря за бързия отговор   bouquet

# 734
  • Мнения: 427
Момичета и аз влизам с въпросче относно глазурите Rolling EyesМисля да украсявам меденките с глазурата без белтъци ,ама като прочетох рецептата се зачудих 1 ч.л.прясно мляко не е ли малко за 1ч.ч. пудра захар? newsm78Утре ще ги захващам моите украси,че до сега чаках меденките да омекнат Laughing
Някой питаше за бройките ванилени кравайчета от доза-на мен от 2 дози ми излезнаха около 75-80бр.Предпочитам ги по-малки Peace

Общи условия

Активация на акаунт