И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 850
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Кат рече наколенки  Laughing, днес една кака ми се обажда да потвърдя поръчката и ввика - само днес и само сега  hahaha космодиска е на примоция с наколенките на Др Ливайн и някаква магнитна лента..... ( наколенките излизали 50 лв - не знам иначе колко са )....Та изгодно звучи.

А иначе аз се бъзиках - просто аз съм кекава ( миризми не понасям, всичко ме боли), а относно мотиката - виждала съм я отблизко и то доста пъти.... Rolling Eyes. Днес една приятелка трябваше да си купи някаква топка за пилатес, та утре ще разказва. Може и да ми кареса...всичко дру Naughty

# 616
От утре съм с малечко у дома newsm44 ще ви навестявам Wink

# 617
Добро утро  Hug

Катюшче, виждам те  Sunglasses След малко ще вляза да си потърся кафенцето  Whistling

# 618
  • София
Ти хубаво ме виждаш, но Нинна реши, че не  е нужно точно сега да е включен комп  Rolling Eyes....
Тази нощ беше поредната неспяща, направо вече на нищо не прилича. Съмнява ме да е само от липсата на биба ( махнахме още преди НГ ). Тя се буди директно става и тръгва за някъде..мамо ла, тате ла, гуш, голеее, тааам - и започва едно приспиване на ръце ( С любов към свеки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ). Ту баща й, ту аз.

А Добро утро  Hug

# 619
Честит празник на всички, които днес имат повод да празнуват (не знам сред нас има ли такива  newsm78)

Майчета, стиснете по едни леки палци днес  Hug

# 620
  • София
Чстит празник на всички, които имат емен ден!

Аз също празнувам днес. Предлагам скромна, но калорична почерпка.

# 621
Честит празник БОГОЯВЛЕНИЕ!
Честит Имен ден!
Весел празник!

Хубав и усмихнат ден красавици Simple Smile

# 622
  • София
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

В неделя приемате ли от нередовните  Mr. Green Аз понеже отново/пак/все още не знам къде е пицата, Цеце ще ти звънна като тръгвам да ме ориентираш  Hug

Хубав ден, аз днес ще поработя  Wink

# 623
Честит празник, Бояна! Честит имен ден и на всички останали именници! Здраве и щастие!  bouquet  bouquet  bouquet

# 624
Честит празник!
Честит имен ден на Бояна и Дара на мама Мариана!

И нашето момиченце днес празнува. Преди малко като се събуди си я нагушкахме и тати получи поръчка "купи то та".

Хубав ден!

# 625
Чесито на всички именици! Да са здрави и късметлии!   bouquet

Креми, пицарията се намира на ъгъла на булевардите Вардар и Стамболийски. Казва се  newsm78 - срам след толкова посещения не се сещам как се казва  Embarassed  ooooh! С кола ли ще идваш?

Роси, два броя стиснати палци от мен  Peace

Днес от 19.15 ще ходя на водна аеробика. Ако не дойда в неделя значи съм хванала пневмония  Mr. Green

# 626
Tada  uraЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! Hug

Бе я ме светнете веднъж за винаги (по подобие на чорАпогащника  Mr. Green) защо "именник" е с двойно "н" при условие, че прилагателното е "имен" newsm78 newsm78 newsm78 Някакво изключение ли идва? Алоу, БФто, чакам. Wink

Аз отивам да атакувам Ларедута. smile3540

# 627
  • София

Бе я ме светнете веднъж за винаги (по подобие на чорАпогащника  Mr. Green) защо "именник" е с двойно "н" при условие, че прилагателното е "имен" newsm78 newsm78 newsm78 Някакво изключение ли идва? Алоу, БФто, чакам. Wink

Дита, в българския език няма прилатателно "имен", има "именен" - оттам и именници  Wink " Имен" е по-скоро разговорен вариант, който се е наложил, но не е точен граматически.  Използва се само в този случай /имен ден/, в друго словосъчетание едва ли ще го откриеш  и май в правописния речник минава за наречие  Peace

Ха, честито на всичките ни именници днес! Да са ни живи и здрави и името да им носи само късмет и успехи! Hug

Пъ-късно ще пиша, че имам нужда да полегна малко.

# 628

Дита, в българския език няма прилатателно "имен", има "именен" - оттам и именници  Wink " Имен" е по-скоро разговорен вариант, който се е наложил, но не е точен граматически.  Използва се само в този случай /имен ден/, в друго словосъчетание едва ли ще го откриеш  и май в правописния речник минава за наречие  Peace

Цеци -   bouquet лека почивка!

# 629
Дита, не помня точно как беше формулирано правилото, но в общи линии ако можеш да направиш в мъжки род да завършва на -нен, значи е двойно нн. Например: "старинен => старинно, старинна, старинни..."; "машинен => машинна, машинно, машинни.."; "електронен => електронна, електронно ..." и обратното: "умален => умалено, умалени ....". Не ставам аз за учител с тези лаишки обяснения  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт