И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 855
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Ха здрасти  Hug

А при нас, нито вали, нито пече.

Дита в момента слушам Beat it  Wink

marusj какво изтегли? Тия дни гледах Дориан Грей . Ох, ама много хубав тоя младеж бе  Crazy  #Silly не мога да намеря картинка с "точа лиги" Grinning И филма не е лош  Peace  Изтрих името на актьора, че съм го объркала  Embarassed Добре, че нещо ме загложди и реших да проверя все пак. Че и тапет на компа мислех да го слагам  Grinning
А снощи дръпнах "Жената на пътешественика във времето". По описание добре звучи, ще го видим тая вечер.

Пускам ви снимки от коледното тържество. Ще се сетите ли кое е моето гардже  Wink
http://kastudiophotography.multiply.com/photos/album/1/I-va_grupa#photo=50

Аз, все още устоявам на машината за хляб  Mr. Green дано издържа тая седмица, че съм станала като кърначе в дънките. И по цял ден на работа, хич не си вдигам зад**** от стола.

И аз нямам кой знае какво да казвам. Отивам да ровя рецептата на Таш с живовляка, само се чудя по кои полянки да го търся  Rolling Eyes  До тогава ще се мъча да пробутам сока от черна ряпа.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 14:54 от Valenciq

# 601
Вале, яслата ви изглежда страхотно! Такива ли са хубави днешните ясли? Embarassed Mr. Green А като видях Влади с бибата и мечо и така ме напуши на смях. Спомних си разказа ти. Joy Да го нагушкаш този къдравелко! Heart Eyes
Добавям - и колко страхотно са облечени всички дечица. Все едно моден каталог. Sunglasses Flutter Grinning

# 602
  • Варна
Да, Дита и аз като я видях за първи път, останах очарована. Може би се бях настроила да видя нещо от наше време.  Grinning
Мисля, тази седмица да се разделим с къдриците на къдравелкото. Сега се ослушвам за детски фризьор  Flutter

И аз добавям  Grinning - ами то тови си е като абитурентски бал - ако не за коледното тържество и празника за мама, кога да ги гиздим  Mr. Green Иначе са все с анцузи, за улеснение на гледачите. Пък то и Влади са го оставили с долницата на анцунга, че гащите които бях оставила му падали  ooooh!

Последно добавям - актьора е Ben Barnes - сложих го за тапет - Ама е мноооого хубав бе #Silly

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 15:05 от Valenciq

# 603
Привет!
И тук няма сняг, но има голям студ  Laughing
Аз пък днес се хванах да махам коледната украса и елхата. Щях да я държа до Ивановден, такава била традицията, но се изнервих от постоянното висене върху тая елха  Crazy и пренасяне на играчки и сега на обяд я махнах. Всяка година мнооого ме мързи да събирам коледната украса и да прибирам всичкото джунджурия, та използвах вдъхновението за разчистване, което ме обзе  Crazy
Таш, не мога да не се възмутя и аз от шефа "шегобиец", но пък хубавото е че пак си на работа. Хайде, дано няма повече подобни шегички.
Дозата за възрастни, от тази отвара с живовляка, същата ли е? Ще си я запиша, че и на Калина, и на мен,  сливиците са ни слабо място и ще пробвам при нужда.
Весе, най-вероятно й се събира някакъв секрет на Стела и затова сутрин или в легнало положение, докато спи, го изхвърля.  
А антибиограма на гърлен и носен секрет правили ли сте? Много доктори са против, че уж винаги показвало нещо и не били достоверни резултатите, но моя опит е друг. Бяхме се побъркали с една подобна продължителна кашлица при каката, като беше и тя на тази възраст. Що доктори обиколихме, що капки капахме, антиалергични пи, килими и пердета махахме  Crazy, народна медицина и хомеопатия ли не опитвахме, чакахме да мине от самосебе си  Laughing...абе побъркаха ни. Накрая една педиатърка се сети да й пусне гърлен секрет, излезе някаква бактерия в гърлото и още след втория прием, на правилно подбран антибиотик, кашлицата спря  Close
Бързо да се оправя Стелка, а и на теб по-малко проблеми в работата!
Маруся, бързо оздравяване и на Митко!
Кате, нашите баби и двете ползват космодиск  Mr. Green и много го хвалят  Crazy Майка ми и на съседки го раздава, уж всички били доволни  Laughing Дано ти помогне и на теб!
Я кажете някоя рецепта за 750 грамов хляб  Laughing При мен само белия хляб /най-обикновен, без добавки/ се получава. Каквото друго пробвам и превтасва  Rolling Eyes
Вале, ах, какви сладурковци!  Grinning  А Влади ми прилича на Елица - с къдриците, със "запушената" уста, погледа...хахаха, същото изражение има и нашата калпазана  Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 15:27 от арабела

# 604
  • София
Хляб по стара рецепта: 750гр: 340мл вода, 1.1/2ч.л сол, 490гр, пшенично брашно, 40гр ръжено, 1/2ч.л суха мая.
Хляб за сандвичи: 750гр: 270гр вода, 1.1/2с.л олио, 1.1/2ч.л сол, 1.1/2с.л захар, 2с.л сухо мляко 500гр.пшенично брашно 1.1/2ч.л суха мая.
 Обаче не знам на какъв режим се месят, защото това са рецептите на свеки от пекарната.

# 605
Хммм, разписахте се вие, а , когато нямам време да чета, а Laughing

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 18:38 от ROSSALINDA

# 606
Ами аз успях да прочета  Laughing
Но това с "мамкането" и мен ме изкарва извън нерви понякога. Ама възможно ли едновременно на единия  страшно да му се дояде, а на другия да му се доака в една и съща секунда и то когато съм в тоалетната?

# 607
Simple Smile Сняг не ами сняг вали. Терасата е покрита, едва се прибрах с количката на връщане от яслата.
Боксувахме, в подлеза едва не пребих детето, аз дърпам нагоре количката, снега ме подхлъзна надолу, аауууу гадост.
В къщи си е друго, гледаш от прозореца и се кефиш на снега.
Роси - защо си изтри поста, добре че го прочетох Simple Smile хахха
Стига с тези вашши хлебопекарни и рецепти, гадини. Никакви такива уреди не ми трябват в нас, аз и без това съм дебела Sad
Хайде за сега толкова, гледах го този филм Вале за жената на пътешственик във времето, интересен е, днес и синоптичката гледах и консултант по раздели Simple Smile
Хайде чао

# 608
Юле, моите поне с*** по едно и също време  Crazy Което всъщност пак не е по-добра алтернатива  ooooh!

Хайде стига с този сняг, деееееее  Crossing Arms И ние искаме такъв  Laughing

# 609
  • София
Къде трябва да отидем, за да заявим, че имаме право на облекчение от данъка,като младо семейство с ипотечен кредит? И ние младо семейство ли сме - почти 4 години?

# 610
Кой данък? Вероятно, където го плащате - в същата служба трябва да пуснете и заявление. 

# 611
  • София
Данъка на заплатата, но Коце има съмнения, че май нямаме право, защото един чужд имот се води на негово име.

# 612
Скреч, младо семейство сте ако сте до 35 годишни. Попълвате данъчна декларация, вадите 100 000 документа от банката и общината и сте готови. Май наистина ще е проблем ако Коце има и друг имот на негово име  newsm78 Най-добре попитай в НАП  Peace И аз помолих един колега за съдействие с такава данъчна декларация, но се сетих, че той нашия кредит май не се води "ипотечен", а "потребителски с гаранция жилище"  Thinking

Имате специални поздрави от Сончето. Тя ще се опита да дойде в неделя. Честити новата година на всички и ви пожелава само хубави работи Heart Eyes

Вале, сладур и половина. А яслата и лелките са много симпатични  Hug

Юлче, hahaha Как е на работа?

Катюшка, добре, че не сме действащи агрономи, че ако ни връчат и по една мотика съвсем ще я втасаш с кръста  Laughing Хо-хо, шегичка на твой гръб, но всъщност ти съчувствам за болежките и ти пожелавам скоро да се оправиш  Praynig А някакъв спорт няма ли да помогне - водна аеробика, каланетика и т.н. или по-скоро ще влоши нещата  newsm78

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 613
  • София
Хаха, ти нищо не каза- представи си ме пръскаща краставици ОП  Mr. Green с/у брашнеста мана.............. аз ще умра от миризмата на първата секунда ( ако не от ПРЗ то, то от копаещия персонал  hahaha шегичка ), за мотика.....не съм чувала скоро агроном да копае  Wink ....... (  черната сила му е ма`ката )  Whistling

# 614
 Crossing Arms Кате, била съм свидетел и на двете неща, жива съм  Crossing Arms
smile3534 Ох, и аз като някоя стара баба, да ти съчувствам, бидейки в същото положение  Hug
Не знам вече и аз за този космодиск, а и за наколенките вече колко човека ме съветеват  Thinking Ще взема да опитам на есен  newsm78
А ти вземи, както казва Медхен, та се залови за някой спорт - най-добре водна гимнастика без много натоварване, йога, а може и пилатес - върши чудеса, особено за кръста  Peace Аз , за мое огромно съжаление, откакто получих последното възпаление в коленете, не съм ходила  Confused и вече започвам да усещам промяната  Confused Ама то или ще съм болна, или за болен ще се грижа,..така се навързаха нещата  Rolling Eyes

Лека...

П.п: Цеце, вземи се разпиши, че взех да се притеснявам - успешно ли се прибра  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт