И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 865
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте сладурани   bouquet

Нищо не се сещам да напиша, затова си трая  Mr. Green Опитах се за стотен път да си поръчам нещо от ларедута, ама нямам нерви, бавно зарежда сайта, тъкмо си харесам нещо и се оказва, че няма размер... Явно ще си пазарувам от булгаристан  ooooh!

Казвайте наистина дали ще се събираме в неделя, че аз трябва да си осигуря помощ от далеч  Crazy

Еличке, стиснати палци за момичето, дано всичко с родилката и бебчето да е ок  Praynig

Таш, кофти работодатели има доста, я си трайкай сега по време на кризата, че в твоя сектор не е много добре в момента. Като минат черните облаци се поогледай  Wink Но шефчето ти има доста странно чувство за хумор  Crossing Arms

Машина за хляб и ние имаме и принципно съм доволна. След първоначалната еуфория, когато я използвахме през ден, вече се вади не по-често от един път на седмица  Wink Напоследък основно се използва за тесто за пица  Mr. Green

Успех на всички кандидатстващи за градини, надали ще е лесно, поне дано да е успешно  Peace Praynig

Лека нощ  Hug

# 586
Добро утро!
Бих ви сервирала кафе,ама това е работа на Катюша Wink
Изчетох ви снощи набързо,ама никакво време за писане нямах,вчера откачих от работа,накрая за една глупост за награда ме караха да пиша обяснения(пак!),че ще ме и глобят,само дето не знам с какво още Confused Таш не е само твоя "шегаджия",има и други идиоти Cry И аз мисля,че не се е шегувал преди,ама явно е размислил,че губи опитни хора като кадри и затова така действа сега Thinking Тая рецепта с жиловлека ще се постарая да я запомня,много си категорична в неговия чудодеен успех,та и мен заинтригува.Най-важното е,че Али е добре Hug
Маруся как сте днеска,ох,съчувствам ти,съвсем наскоро минах през тоя малък ад и като чуя за Т чак се изприщвам Tired Какво са изписали на Митко?

Момичета отивам да взема един душ и заминавам на работа,направо ми се реве и хич не ми се ходи,аман от простаци ви казвам! Ако не ми е жал,че нямаше да си виждам детето 6 мес. досега да бях другаде,ама и тая свърши! Така се чувствам в капан някой път...ни работа подхващам,ни друго,защото все заради детето,ама времето си лети Confused

Деска какво си се закъхърила отсега с тая градина? До есента Моната ще е голямо момиче вече и даже ще и е интересно и ще и хареса,ама моля ти се всички минахме по тоя път Mr. Green И аз си поплаквам някой път тайно.но в крайна сметка да не я пращам в концентрационен лагер я Laughing Споко! Hug
Ивчето пък от сума време не е ходила на ясла.сега пак почваме с начале дето се вика,мисля вдругиден да я пратя поне за ден,иначе общо взето вече няма кой да я гледа,мащехата ми я гледаше тия дни,та и днес,ама от утре не знам какво праЙм,а тъкмо свършихме с АБ...И тя милата се примирява,какво да прави,само дето ме гледа от време на време обвинително,че я подмятам насам-натам и съм все на работа,ама така се получава,кофти или не.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 08:12 от sladurka

# 587
  • София
Чакайте да си издам стоката  Mr. Green. Тая нощ за пореден път ни разказа играта. Това дете нещо му става. Баща й я носи поне 5 пъти по час тая нощ. Аз вече не мога. Поръчах си вчера космодиск - срам не срам тва е. Вече гръб не ми остана.

ПИЦА ЗА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛИЦА  Peace ЗА!
Маруся, тичайй верно за живовляк, и аз съм чувала че помага.

Хайде лека седмица и от нас.

# 588
Добро утро и от нас!

Катюш,къде си с кафенцето?

При нас нищо ново.От вчера съм с кръвно 50/90,та се разхождам вкъщи като пияна и се наливам с кола и кафе.И аз като Кремито ви чета,но не се сещам какво да напиша.То и няма какво да се оплача или похваля.

Маруся,нашата педиатърка ми е казвала да давам по веднъж на ден хексалгин,но когато Ангел беше с инфекциозна мононуклиоза и поддържаше висока темп. 10дена,която не се повлияваше от нищо,хематоложката каза,че мога да давам хексалгин 3 пъти дневно по 10-15 капки,но не повече от 3 дена.
Таш,и аз като другите момичета се възмущавам от шефа ти,моята шефка си има много минуси,не е "цвете за мирисане",ама чак такива шеги не ми е поднасяла.
Сладур,я,по-ведро,не се сдухвай.То верно ти е тежко,но децата усещат напрежението.Ивче ще се адаптира отново на ДЯ,а за теб късмет!

Докато пиша и Катюш сервирала кафето! Мерси,Катюша!

Хубав ден,слънчево настроение,здрави дечица!

# 589
Катюша,сега видях какво си написала.мъжо и свекър ми имат космодиск,но въобще не им помага,дори мъжо каза ,че е шарлатанщина.Той е доволен от ортопедичен колан на "Тусон".

# 590
Ееййййй, най-накрая!  Thinking
От вчерашният ми пост до днес сутринта не мога да заредя форума. Избеснях, така исках да пиша, пиша. днес ще ви го върна тъпкано.
 Hug Mr. Green
Вчера си починах както аз си знам, 2 филмчета, изчистих си, подредих и се мотах из нас като ударен самолет, то не е хубаво така да се мързелува.
Взех Ники и си играхме следобед в нас, много ме слуша и като си дойде баща му разправя за гълъба, който беше на терасата ни няколко часа./бял със сиви отенъци/ Simple Smile
Маруска - дано днес сте добре, задължително взимай живовляка от Таш и слушай много и изпълнявай!
Angin HEEL - 3 Х по 1 табл., но може и на всеки час по 1 табл. при по- тежки случаи.
Tonsillotren - профилактика 2 х 1; при остро възпаление- деца до 8 табл. дневно, възрастни до 12 табл. дневно.

КОМПРЕС -  При остра ангина, пневмония и др. възпаления, най- бърз ефект се получава с изварен компрес. Купува се извара от магазина или към 1 л прясно мляко се добавят 2- 3 супени лъж. оцет или лимонов сок или 1- 2 чаени лъж. лимонтузу и т.н. Млякото се загрява и се пресича. Ако киселината не е достатъчна, се добавя още до доброто пресичане. Млякото се прецежда и се поставя в тензух. Дебелина на слоя около 1 см. Компресът се поставя върху гърлото, покрива се с найлон и се закрепва с шал или друг подобен плат. Внимава се компресът да е плътен, защото иначе ще охлажда. Силата му е 8 часа.

NB!!! ПРОФИЛАКТИКА - 1 чаена лъж. морска сол на чаша вода +
(ако има, ако няма и без)20 капки настойка от арника или невен (Calendula); Сутрин и вечер- гаргара и когато е здрава!!!

Таш - и на мен адски ми лиспвахте, далеч бях от всякаква комуникация, а за нет да не говорим Simple Smile Бъди спокойна моля те, всичко ще се нареди при теб.

Пица за Елица - и аз съм ЗА , за неделя!

Катюш - това дете как я мисли тази работа. За космодиска има много противоречиви мнения, абе дано ти помогне.

Ели - късмет и стиснати палци от мен за майчето.  Peace

Не се сещам нищо друг, до после Simple Smile

# 591
  • Хасково
Честита Нова Година на всички малки и големи момичета и момченца!!! Да е спорна и добра! Да сме здрави и щастливи!

Нямам никакво време даже да ви чета, на работата е малък ад, в къщи също Tired Стела е с някаква странна кашлица, която се проявява само сутрин след ставане и по време на обедния сън newsm78... Не е на ясла, гледат се вкъщи със свеки и така... Като се прибера от работа в дома ми все едно бомба е паднала Shocked Поне има готова манджа Mr. Green

Благодаря за пожеланията за именния ми ден!  bouquet Страхотни сте!!!

Сега ще ви почета докато дойде шефа или нета не се изгуби, и може пак да пиша
целувки и лек ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 592
  • София
Eхоооо, затрупа ли ви снегът? Тука в Лозенец е страшна картинка, почти недостъпно е за автомобили  Crazy Направо не знам как ще се добера до в къщи, поръчах такси, ама диспечерката въобще не се ангажира с някаква прогноза  Confused
Лошото е, че всичкият този сняг утре ще започне да се топи и  ще стане грозна картинка.....

Бягам че таксито идвааааааааа

# 593
привет момичета.как сме?затрупа ни пак и до магазина не мога да отида.чакам драго да излезе в обедна почивка и да ми напазарува.митко е малко-по-добре.температурата спадна до 37.5.хапна малко на закуска.сега спи подпрял се на леглото прав.странен начин си е избрал.
сварих живовляк но не го пие с желание.сега гледа детски,аз се подготвям да правя кексчета и да гладя.после ще си сваля кои филм и ще се излежавам с митко до вечеря.

кате баба ползва космодиск и каза че върши работа.целувки за нини!

гале много хубави снимки гледах.май хич не ти се е прибирало в софийско.мерси за съветите.много са ми полезни.
едно е вие да ми казвате какво мога да направя друго е бабите.направо ми скъсаха нервите да звънят на всеки 30 минути да питат митко как е и да ми дават цени наставления.какво да му купя,какво да му готвя,как  да му говоря,как се мери температура,как се сваля температура.кои са най-добрите лекари........ауууууу ненненененененнне.бях на ръба на нервна криза.свекърва ми уж нямаше да идва няколко дни да не пренася бацили от офиса си,но в 7 цъфна у нас.било и нервно.не могла да работи.побърка ме .накрая се нацупи като и казах 4е както тя не обича да и казвам какво да прави с митко като е при нея аз също не харесвам да ми се дават ненужни съвети как да гледам собственото си дете.

бабксиса как е днес кръвното?

оставям вече да изгладя и да лягам.че има супер книжка за 4етене.

# 594
Сняг се сипе на парцали .....

Сестрата на кумицата ми за сега е добре. Успели са да бият три от четирите инжекции за дробовете на бебето. Сега стискаме палци да успеят да бият и четвъртата преди да тръгне бебчо. Казали са й, че ще оставят бебето около месец в болницата, защото ще е мъничък (около 2 кг.). Само да се роди здравичък  Praynig Благодаря ви са стиснатите палци  Hug

Гледам се заформя ПИЦА ЗА ЕЛИЦА В НЕДЕЛЯ ОТ 14 часа? Ще се радвам да ви видя  Sunglasses

Лилчо, понеже вчера бях яхнала метлата и нищо не ти обясних  Embarassed Сега може да кандидатстваме за ОДЗ и ако има свободни места правят текущи класирания и приемат деца, кандидатстването за ЦДГ за набор 2007 още не е активно. Някъде февруари-март ще го активират и първите класирания ще са май месец. Това е ако нещата си останат по миналогодишния регламент. Ако общинари променят нещо ще е в движение. Аз профилактично следя темата и ако разбера нещо обещавам да ти кажа веднага.
Междувременно започнах да се оглеждам за частни градини с транспорт. Обаче както и да го въртя пак ще трябва някой да е вкъщи когато докарват детето и да го гледа когато е болно. А и переспективата Лена да се вози в някой необезопасен бус цяла зима ме ужасява. Абе струва ми се, че сме в пълна безисходица, но гледам да не го мисля, че ще полудея  Crazy

# 595
Цитат
Моничка прекрасни са ти куклите, научихте ли вече пола на третото детенце Smile?
Мерси.А относно пола,да,вече за втори път ни казват,че ще имаме трето момиченце.Но аз все пак се надявам на момченце.Ще отида и на 3 или 4Д ехограф,но след още 2-3 седмици,за да разберем със сигурност.
Благодаря на всички за милите думи Hug

# 596
Ало! Какъв сняг, бе, тука слънцето напира. Grinning Два дена ходим само до магазина с Момонка и ако не се постопли да се пошматкаме подобаващо ще почвам да ви мрънкам. Crossing Arms Mr. Green ХУбаво, че довечера съм на часове, че изтрещех.

Кате, и Симона тази нощ не спа спокойно, взехме я при нас и то бяха крака по баща й, ръце по мен, мята одеала, рита... Grinning

Сладур
, Ивето бързо ще си спомни яслата.  Heart Eyes Благодаря за окуражителните думи за ДГ, деда знам и аз какво съм се закъхърила от сега, верно има почти година, дечицата ни ще са почти на 3, човечета големи, всичко ще е наред. Heart Eyes

Ташчо, аууу щом са нагоре килата значи не спа уикенд, а спа седмица. Naughty Grinning Hug

Доктор Галя, ама вие ме шашнахте с рецепти. ooooh! Hug

Милото купило една жестока книга за Майкъл. Една журнлатиска разказва безпристрастно за последния съдебен процес и защо Майкъл е невинен и ми е супер интересно  и адски мъчно, че така медиите и лешоядните журналисти го съсъипаха... SadОтивам да чета.

# 597
дита а дали мога от нета да сваля филма за майкъл?не успех да отида да го гледам.

# 598
дита а дали мога от нета да сваля филма за майкъл?не успех да отида да го гледам.

Хммм...можеш мисля, но на лошо качество. Сега на 24.01 излиза ДВДто и препдолагам ще се появят по-добри копия на филма. Simple Smile

# 599
свалям 2 филма и се зареждам  пред тв-то.вънка нека си вали ние нали сме вътре.

Общи условия

Активация на акаунт