И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 868
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Привет и от нас!

Нека новата 2010 година да донесе на всички ни здраве преди всичко, радости, любов, благоденствие и сбъднати мечти! Нека да има повече детски смях и сълзи от радост в очите ни!

Ние си изкарахме чудесно празничните дни. Майка ми беше поканила Дядо Коледа в къщи заради Дари и племенничките, ама ние закъсняхме за срещата покрай ангажиментите на тати. Но пък после той се реваншира като се превъплати в ролята на добрия старец.
Аз нямам това търпение да оставям подаръци под елхата, всичко се разопаковаше в момента, в който пристигнеше, дори няколко дни преди празника. И така като дойдеше някой непознат за Дари гост, тя го наричаше „Дадо Коледа” с грейнали очички. През цялото време стоеше в къщи с „шапчи коледа” и не разрешаваше да й се маха. На маса, сладки приказки и игри съвсем променихме режима на детето, по-рано от 2 часа през нощта не сме лягали. На другия ден спане до обяд и така през цялото време.
Успяхме между празниците да гледаме „Аватар”, аз не останах особено очарована. Малко в повечко ми дойдоха ефектите, а и стоенето на стола почти три часа, като се има в прадвид, че не съм от хората, които обичат да гледат филми.
За посрещане на Нова година бяхме в ресторант с Дари. С този тренинг да стои до късно, изкара вечерта в игри и танци на дансинга до 3 часа. Накрая вече почти само тя се вихреше на дансинга под овациите на присъстващите. А каква радост беше на фойерверките, и нашият тати се беше постарал подобаващо. По едно време пуснаха на дансинга хартийки като сняг, а нали си обича много снега, като се зарови и затъркаля по земята, едва я увардих. Голяма купонджийка се оказа.
След празника прескочихме и до морето, поразходихме се из нашето градче, а и времето беше чудесно. Сега ще се опитваме да влезем пак в стария режим и старите навици.
Сетих се за пеперудата – Дари я нарича „уда”. Има навика на по-дългите думи да изпуска първите няколко букви. Така магазинът е наречен „гъзин”.
Аз си имам подарък масажираща възглавница и в последно време сме като срастнали се с нея. В момента Дари се е изпънала върху нея и си гледа Мече Пух. Но ще трябва да я слагам да спи, че да влиза в новия режим.

Хубав ден!

# 571
  • София
Здравейте, милички  Hug
Започвате да се завръщате, добре сте си дошли, пак ще се напълни темичката  Grinning /Галакси, ама страшно ми липсваш, такива дълги отсъствия повече-не  smile3534/

Аз да ви се похваля/оплача от шефа: чухме се сега /той още е на почивка/ и ме пита защо не съм на работа и каза, че се е шегувал, на работа сме си, та като ми дойде настроението, може и да отида  Mr. Green.Е*аси шегите, сега кой е виновен за последните ми 3-4 кг  Wink.Ще стане малко като лъжливото овчарче, но ще разбера със сигурност в другия понеделник, като се видим "на живо".

Маруся, ако ти се опитва моя метод с ангината, ето го /повярвай, подходих много скептично и невярващо, Александър през 2 месеца се разболява, а сега след първия прием му спадна температурата, а след втория започна да си яде и лудува/:кипват се 100 гр вода и се пускат 3 листенца живовляк /не сушен, има го навсякъде, при повечко обикаляне, ще намериш/, кипи 1 минута, сваля се от котлона и се отставя да изстине с листенцата.После се пие и това е дозата за един ден.
Аз след малко ще го водя при педката, за да го види все пак, но съм сигурна, че е здрав  Peace

Диди, страхотно сте си изкарали, направо си ви представих от разказа ти  Laughing.Али също казва само края на думата и супер се нервира, ако не му разбираме  Joy.Иначе толкова се разприказва напоследък, че чак ни изненадва, сякаш учи по 50 думи на ден.

Дитко, как ще се смея-на леля ученичката, с двете панделки и голямата чанта  Hug Joy Joy Joy /то и аз съм голяма ревла, де, мале, мале, какво ще правим в първи клас  Joy Joy Joy/

Цеце, така ни зариби с тоя крем, нали се сещаш каква поръчка ги очаква сега   newsm47

# 572
Хоп-троп   love001

Ташче, ама голям шегаджия тоя вашия шеф, няма що. smile3516 Най-хубавото в цялата история са свалените килца, ама ако бях аз що нерви още щях да изпотроша,аааамаха...дължи ви по един спа уикенд на цялата фирма. Naughty

маруска, бързо да оздравява Митето! Hug

Диди, браво на малката купонджийка.  Heart Eyes

Аз пуснах молбата за градината. При нас започва подаването от днес, явно всяка община е различна. Ренка, вие къде ще бъдете? Като видях половината квартални мами с дечица набори подаваха, така че Моната ще се чуства като в местния пясъчник. Laughing

Гале, разгледах снимките, както винаги много весели.  ura

Айде пак почна да подскача тъпия прозорец. Пускам.

# 573
  • София
Таш, тоя твоят шеф голям задник ще излезе, ще ме извиняваш. Да ви каже баш преди празниците, че ви разкарва, пък сега се шегувал, разбираш ли  newsm78 Егати шегата, да не сме 1-ви април? Според мен междувременно е размислил и е пуснал в действие някакъв план Б. Аз да съм на теб, както си пуснала разузнаването, ако ми се отвори възможност за нова работа и добро заплащане, ще му бия шута веднага на тоя, да не казвам какъв Crossing Arms Развял си оная работа по островите, а вие тука се чудите какво да правите и накъде да вземете, хич не ми говори повече за него  Naughty И, Дита, килата са нагоре, а не надолу, щото Ташчето си е лекувала депресията със тортички Mr. Green

Айде изказах се, да ми мине яда, отивам да спяяяяяяяяяяяя!..........

# 574
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Честита Ви Новата 2010 година! Весела и Щастлива да е!

Честит имен ден  на Васето и Васко и мама Веси! на патерици -

Оядох се и си отспах тия дни. Докато отворя очи сутрин, си мислех кога да лягам на обяд  Mr. Green
Посрещнахме Нова година по домашному, само че гостувахме, без Влади, че не ми искаше да го пренасям спящ през нощите. А той си изкарал до към 2,30 с баба и дядо.
На мъжо подарих едно хеликоптерче с дистанционно управление - е, няма такава игра  ooooh! На 01.01. се събуждам от разни възгласи и гледам в двора строени мъжо, детенца, 2 броя дядовци и баба ми - и всичко вперило поглед в хеликоптерчето и съвети дава  Laughing От тогава всяка свободна минута нон-стоп се бръмчи с него.
А аз имам хлебопекарна. Присъединявам се към статистиката за най-купуван коледен подарък  Mr. Green Вече почнах да разучавам рецептите. Юлче, ти изпробва ли вече твоята  Wink

Тази нощ и Влади взе да кашлюка, но го пуснах все пак на ясла. Не ми се ходеше при педиатърката, че кой знае какво гъмжило ще е, след толкова почивни дни.

Дита, успех н кандидатстването. Нас на лотария ще ни разиграват. Това успяха да измислят местното управление  ooooh!

Еее, Таш, добре ти с хубави новини ти тръгва новата година  Wink

# 575
Здравейте,

И аз се присетих покрай вас да вляза в исодг, та забелязвам, че май мога да добавя ЦДГ,т.е.активни са ми бутоните и май имам опция, но не съм пробвала, че нали искам ОДЗ (кой ли ме пита какво искам де  Crazy), а то може винаги да си е било така незнам newsm78. Еличке кажи можем ли сега да кандидатстваме за ЦДГ да готвя стратегията.

Ditta успех с кандидатстването Hug
Таш и на мен ще ми е кеф да си намериш някоя чудна добре платена работа и да им биеш шута. Извинявай май сте близки с шефа ама и аз се дразня на такива бизнесмени дето им е супер важна екскурзийката и колата ама нямат план за близката половин година за фирмата #Cussing out.
Моничка прекрасни са ти куклите, научихте ли вече пола на третото детенце Simple Smile?
Маруся да оздравява Митето бързо Hug
Диди браво на сладката купонджийка Simple Smile.
Юлче   bouquet.

# 576
още сме с 40 градуса.колко пъти за 24 4аса мога да дам хексалгин?

# 577
Маруся, можеш да дадеш отново. Виж листовката. Там пишеше спрямо кг. на детето колко капки трябва да дадеш, както и мисля, че беше до 4 пъти дневно. Митето, Hug Heart Eyes по-бързо да оздравява!
Таш, ти работиш при най-безотговорния и най-безочлив шеф! Хубавото е в този случай, че си все още на работа и си заформила женствени фоорми, което е много романтично и сладко! Heart Eyes Лошото според мен е, че този финт с освобождаването ще го направи отново и най-лошото е, че отново няма да му мигне окото или трепне сърцето! Сложи му някой път габърче на стола Naughty, какво пък....

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 16:23 от totonto

# 578
Днес цял ден не мога да вляза във форума от работа  ooooh!

Момичета, стискайте палци моля ви.  Praynig Сестрата на моята кумица май ще роди тази вечер в осмия месец.  Confused В Майчин Дом е. Вчера отиде с изтичащи води, а тия дебили нещастни й казали, че е изстинала и това е урина  ooooh! Абе дано всичко е наред  Rolling Eyes

Лилчо, до колкото съм в час сега си кандидатстваме, а класиранията ще са май месец. Да не говорим, че може да сменят критерийте отново, абе спрях да се ядосвам, че нещо ми се обръща  #2gunfire Оглеждам се за частна градина вече. Ще ти звънна утре  Wink
Иде ми да хвана гората вече, ако не платиш на лекар раждаш в осмия месец, ако не намериш на кой да платиш в Общината плащаш частна градина - що не им таковам ма.... и не отида да си сипя едно Бейлисче.  Thinking

Маруся, дано се оправи юначето по-бързо.  Peace То аз се ядосвам за това и онова, но май трябва да се радвам, че сме здрави и да си гледаме живота  Crazy

# 579
Здравейте милички.
Честита Нова Година. Здраве и радост!
Ех, как е хубаво темичката отново да е пълна. Ние посрещнахме Новата Година в Пловдив с приятели. Средна хубост, но поне се откъснахме от ежедневието вкъщи. Дара я оставихме вкъщи със свекърите. Вчера като си я видях направо не можах да си я нагушкам. Толкова пораснала ми се видя за няколко дни. Вече започна да сглобява и изречения от две думи.
И понеже в Пловдива не ни се понрави много, се възползвахме от поканата на Лучи и гостувахме у тях два дни. Беше много весело и уютно. Ядохме, пихме, наприказвахме се, наспахме се (най-вече Ангел). Направо думи нямам за хубавото време, което прекарахме заедно. Тонката е станал още по-голям мъж. И един басов глас вади, а пакостите са си неспирна серия  Joy.
Таш, аз от позизията на работодател бих казала, че такава постъпка е меко казано идиотска. Не може да се подиграваш така на хляба на служителите си. Нали на тези хора разчиташ да те подкрепят да изкараш и своя собствен. И аз мисля, че е е говорил сериозно преди празниците, а сега е размислил нещо, изплашил се е и се чуди как да замаже ситуацията. Ти тази седмица в отпуска ли си? Хайде да спретнем някое кафенце. Как е Алекс?
Еличке, чакай да те гушна докато си на линия  Hug.

# 580
Ами и аз искам на кафенце с вас пък Crossing Arms Хайде да се уговорим нещо за събота или неделя - среща на кръглата маса на познатото място?

Валенсия, моята хлебопекарна откак съм я купила не е мирясала, понякога и по 2 хляба съм правила на ден. Много вкусно! Аз си слагам разни семенца вътре, пълнозърнесто брашно, пробвах и една рецепта с мляко и мога спокойно да кажа, че по-добър хляб не съм яла. Сега в София ще й дадем малко почивка, че ние всъщност един хляб го ядем една седмица.

# 581
Еми хайде де, не е ли време за пица?Неделя на познатото място по същото време?

# 582
  • София
За пицата съм първааа  newsm44, кой даде тая умна идея, хайде, от миналата година не сме се събирали  Mr. Green

За ангината:Преди 2 часа се върнахме от лекарката, каза, че сливиците са абсолютно чисти и чак не може да повярва /винаги в това положение стигаме до антибиотик/  Laughing, много се радвам, дано съм открила лека за детенцето ми  Peace
Маруся, пробвай  Hug.Как сте?Как е Митачето?

За работата: в момента за мен е идеален вариант, като поразгледах обявите, направо си се притесних.Отношенията ни с шефа са доста противоречиви, аз съм ви писала, ту се харесваме, ту се дразним един от друг.До преди да изляза по майчинство бяхме много близки, след това нещата се промениха, сигурно и аз съм виновна и той, не знам.Сега не искам да се оправдавам, няма значение, а и спирам по тоя въпрос, да не се окаже, че днес се е шегувал и след седмица да говоря друго  Mr. Green
Тотонто, страшно ме развесели  Hug

Марианка, така ви завиждам за срещата с Лучи, тя как е малката ни хубавица.Утре ще и звънна, че само се каня тия дни, а денят си минава Heart Eyes

Медхен, стискам палци за кумицата, всичко ще е наред /въпреки, че друго щеше да е водолейче, де  smile3534/.Наздраве, пийни си бейлисчето и говори с Алекс да гледа Лена за пицата  Grinning

# 583
  • от Луната
Медхен, дано всичко  е наред с кумицата и бебето Praynig
Гледам за хлебопекарни си говорите. Мен сигурно вече ще ме гонят от къщи заедно с моята  Mr. Green. Всички почнахме да се търкаляме   261uu  261uu  261uu. Аз правя едно хлебче малко измислено от мен, с мляко и яйце, но вкуса е просто невероятен. И понеже съвсем ще се освиним съвсем го правя с малко бяло и повечко типово брашно Crazy.
Днес си купихме секция и се надявам до края на месеца да се пренесем

# 584
значи в неделя сме на пица така ли?хайде казвайте от сега да си запазя няколко свободни часа с вас!
митко е малко по-добре.сваля температурата!таш ще послушам твоя съвет за живовляка.радвам се че малкия ти е добре.искам да ви кажа че от днес започнахме да даваме лекарствата с лъжичка и много по лесно ги приема митко.бай за сега отивам да мия чинии.утре ще ви нагледам пак.

Общи условия

Активация на акаунт