И през Новата Година,за НоЕмВрИЙЧЕ весели игри,бели и смях ще има

• 28 870
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте приятелки  Grinning Hug и ,

Честита Нова Година на всички! Бъдете здрави и обичани и нека новата година ви донесе много незабравими мигове  Heart Eyes!

На патерица:
Честит имен ден на прекрасната Василия-да расте здраво и щастливо дете и да бъде гордостта на мама Heart Eyes!
Весе, Честит Имен ден и на теб! Много късмет и здраве за цялото ви семейство   bouquet!

Благодарим за пожеланията към моето момче  bouquet

Следпразнично всички са много поспаливи у нас-Васко и баща му станаха в 10.30, а Деян още спи. Направихме нещо като закуско-обяд преди малко. Изкарахме си страхотно тези дни. Новата година посрещнахме у приятели, събрахме се около 6 човека, само ние с деца, подариха играчки на Васко и той кротко си игра, Деян само гукаше и пееше, към 22 часа си заспаха, а мама и тате продължиха купона до 4 часа, много добре си изкарах. После се гушнахме при децата и спахме у гостито Laughing. На 01.01 отпрашихме към Кюстендил, бях измайсторила автентични сурвачки на двете ми сурвакарчета  Heart Eyes. На Васко всяка година правим сурвачка, ама явно чак сега почва да разбира, та беше доста учуден защо налага всички хора по гърба, а те отгоре на всичко му дават парички и подаръци  Laughing. Снощи се завърнахме и днес релаксираме.

Ей да оздравяват всички болни- Никича, Али, Милен, Роска и вие Hug.
Деска дай и-мейл и веднага пускам покана  Simple Smile, само че промоцията вече е малко по-различна - поканеният получава 50 безплатни снимки, а канещия 2 лири. Аз си купих и албуми от Кюстендил и съм ги наредила много са хубави и така се запалих още ще поръчам Simple Smile и календарите много ми харесват.
Юлче а съвета за скубенето на косата важи ли за лапане на ръце, че аз с това незнам как да се преборя, в прав текст обяснявам ама няма никакъв ефект.

Ох и друго исках да пиша ама забравих, без да съм пила тези дни все се чувствам като с махмурлук и съм една отнесена Crossing Arms

# 556
Ние днес се излюпихме рано - още към 7 и нещо. НО така е добре, да имам малко тренинг за утре, че ще ставам в 6.30  Rolling Eyes Забърках вече една манджа и заредих нов вид хляб в пекарната (голяма краста е хубавият топъл домашен хляб  Mr. Green ). А каква снежна буря е навън, направо не знам как ще пазаруваме довечера.

Лилчо, Дани също много си лапа ръцете (аи не само - лапа камъни, играчки, всичко дребно). От време на време махам ръцете и обяснявам - когато сме навън, че са му мръсни ръчичките и не трябва. А той напук ги връща веднага в устата и гледа хитро. Това още повече ме убеждава, че актьорът има нужда от публика и спирам да обръщам внимание. Само в две неща съм твърда - махам и хвърлям веднага дребни и опасни предмети и гледам доколкото може винаги да е с чисти ръце. При него лапането беше прекъснало и започна наново, когато му никнаха последните кътници, тогава започна и пак да се опитва да хапе. Сега виждам, че всички са избили и очаквам постепенно пак да спре да си лапа ръцете. Лапането на ръцете, ако не е смучене на пръсти и гризане на нокти, не е точно поради безпокойство, а е свързано с опознаването на света. Наскоро мернах някъде, че е свързано и с подобряване на артикулацията при говора, тоест е необходимо (може би като гимнастика на езика  Mr. Green ) за по-добро произнасяне на звуците.

# 557
Момичета, снощи бяхме на дискотека, много джин...ох... Crazy Mr. Green и Симона нещо неще да спи, та да видим...ай уил сървайв, йеееееееее.... Mr. Green Ама пък ми е супер свежо на духа Mr. Green

Целувам ви и ще пиша по-адекватно като се напсим. Flutter

# 558
Здравейте!Честита Нова 2010 година.Нека тя да ни донесе повече щастие,успехи и повече късмет.И най-важното здраве за нас и децата ни,защото всичко друго може да се постигне.
Аз отдавна не съм писала,ама все не ми остава време.Така и неможах да ви поопозная Confused.Ама нищо де...има време...
Ето малко снимки и от нас
Eто я Сиана,тука чакаме,че да идем при дядо Коледа,а тя от нетърпение беше готава и преградите да пригрезе,че да мине по-напред

Габриела

Ето ги при дядо Коледа

Сутринта на Коледа-отварят подаръците

А иначе на мен неразположенията вече ми минават.Сутрин от време на време ми се  гади и повръщам,но не е често.Болките в кръста не ми минават,ама трябва да се търпи,какво да се прави...Корема вече започна доста да ми личи,качила съм 4 кг,след като свалих горе-долу толкова и така...Сиана все още не разбира,че в коремчето на мама има бебе,но иначе ме гали по корема и вика бебе,бебе и така...
Чао засега и мнооого целувки от мен и русокосите ангелчета.

# 559
Само в Пловдив май няма сняг!Започвам да ви завиждам!При нас само духа,сутринта валя слаб дъжд и това е!А Ангел с нетърпение чака снега и все повтаря,че ще бутаме баща му в снега и ще го замерваме със снежни топки!

Празниците прекарахме добре,Ангел се сдоби с ново зъбче,а мъжо с грип.Сега съм в очакване и Ангел да прихване,накрая и аз ще го изкарам,та ще си го мъкнем поне месец.Колко черногледо го описах!
На мен малко ми поомръзна от празници,ядене,пиене, гости.То като започнахме от на Ангел РД,после ИД,после моя РД,годишнина от годеж,след това Коледните и НГ празници,ами все по маси сме.Искам малко почивка! Laughing

Бързо оздравяване на болните дечица!
(Цеце,казвай какъв е този чудодеен крем,че напоследък започнах да си забелязвам бръчките.Аз много козметика не ползвам,но ме заинтригува)

# 560
  • София
Бакси, това е вълшебният крем!  Laughing Аз в допълнение имам и този за около очите  Wink Бе аз на шега малко го казах, но бабата наистина била много сбръчкана и като я видели след 1 месец не могли да я познаят  Shocked 

# 561
Моничка, големи са сладурани малките принцеси  Heart Eyes Успявааш ли да им откажеш нещо?  Wink

Да оздравяват болните човеци  Peace

Катюшка, тъкмо няма да ходиш на работа  Mr. Green

Лека и успешна първа работна седмица  Hug

# 562
  • София
Ели, ти представяш ли си, че на 30.12 в 11 ч на обяд бяхме в НСРЗ то. Даниела ни гледаше като полезно изкопаемо  Laughing. Ние пък и нагли - Касата работи ли? . А тя - да , ама до 23 дек  hahaha. Та сега утре трябва да внеса едни парички за пререгистрация....пък то и колегата го няма, та сигурно ще остане за вторник  Rolling Eyes .
Ти нищоо не каза, добре ли сте вече?????

# 563
Симона все пак заспа следобед и къртихме  3 часа, та вече съм свежарка. Ние утре атакуваме детските градини. Вие? Simple Smile Ще подавам документи в една квартална, надеждите са ми за нея. Леле, като знам как ще се търкулне това време и хоп ще стане 1 септември и дъщеря ми ще е "учениче". Ще се съдера от рев...Таш, не се смей! Naughty Виждам те! Naughty Mr. Green Laughing

# 564
Дита, хвърли ме в паника сега....с тея детски градини  Laughing Ама тук ще подаваме от 1 март документите, сега януари само за ясли Peace Успех на вас в кандидатстването Hug Hug Hug

# 565
  • София
Да пожелая успешна година за всички работещи мами, както и на тези, които ще започват работа или ще търсят нова  Hug Нали няма да се учудите, ако ви кажа, че направоооооо...... не ми се започва на мене  Tired Нещо не можах да си почина аз по тия празници, даже напротив. Но поне си изкарахме добре и си бях с детенцето по цял ден  Heart Eyes Ей я сега прережда до мене една кутия със свещи, а аз пиша сценарий Laughing Реших да си довърша и ще я натискам тогава, че иначе ще заспя с нея и отиде работата на кино....

Моничка, чудни момиченца имаш, пак да кажа  Heart Eyes И дядо Коледа-та много истински изглежда  Laughing И един съвет  - избягвай да пускаш толкова много, и то големи снимки директно в твоя пост, по-добре пускай линк към албумче, че така се пълни една страница само със снимки. А и твоите са с по-голям размер от максимално допустимите  /600х600/ и модераторите са в правото си да ги изтрият Peace

Хайде лека ви нощ и успешна нова седмица  Hug

# 566
Пожелавам на всички щастлива и успешна година! Да донесе много здраве, късмет и сбъднати желания на вас и на хората, които обичате!

Да питам за детските градини.... кога започва пускането на молби, документи или каквото е там. Чудя се утре дали да не отида до близката ЦДГ, точно на отсрещния тротоар?
Дита, успех утре с градините  Simple Smile

Андреа преди малко заспа... от известно време преди 12 не ще да ляга това дете, а и е пълна с енергия... до последно скача, дивее, мести си кошарата... Сутрин съответно откарва до 11- 11:30ч., и аз също де Embarassed Викам си щом можем да си го позволим ОК, че като тръгне на градина  Praynig щем не щем ще ставаме рано рано. Нооо ми се иска все пак да променим режима, знам че от мен зависи, ама не ми се занимава... гледам да ми е по-лесно и си мисля понпкога "абе и аз съм една майка..."

Ние празниците ги изкарахме вкъщи 3-мата (като изключим свекървата на Бъдни Вечер...). Аз 3 дни не бях си подавала носа навън и вчера вече ме хвана депресията, но днес от сутринта излязах,после имахме гости вкъщи и вече съм ОК, заредена с нови сили да посрещна новата година и с вяра че ще бъде по-успешна  Grinning

Цеце, гледах снимки на Васето.... станала е изискана малка госпожица  Heart Eyes
Моничка, момичетата са истински принцеси.
Гале, видях че си се завърнала... което ме кара да те поканя на кафе  Party
Лилчоооо  Hug
и много  Hug Hug Hug за всички останали

Малко хаотичен пост,но имайки предвид часа, ще ме разберете  Hug

# 567
Здравейте, здравейте, ееее - голям майтап с тази бабичка дето кремът я подмладил. Цеце, аз свърша ли с този скинкод се мятам на този крем Laughing Моничка, прекрасни са ти щерките - като принцеси! В албумът не съм влизала - май има много нови снимки там... Grinning
Ей, сега се връщам да видя какво сте писали за градините, че живо ме интересува! Бай, до скоро!!!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скреч, при мен на Коледа също мина с руска манджа, ама слава богу само пелмени беше приготвила моята свеки и разбира се без първи первий канал hahaha Хич не ги обичам тези пелмени, но за руския борш, само че без толкова много сметана съм фен! Laughing Щом не се е наложило да играем частушки, да не се оплакваме! Joy
Роси, всичко има при мен, ама като влезна да чета и замисля нещо да споделя с вас, все ми се иска да не ви натъжавам...., нали и вие си имате разни проблеми, та с моите ли да ви занимавам! Naughty
Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 10:48 от totonto

# 568
Добро утро мацки,

ЗА МНОГО ГОДИНИ от нашето мило семейство!

КАте - завърнахме, завърнахме се, а за кафе, свиркай бе Simple Smile ДГ за Софийско се подават само чрез системата, която отключва профилите на децата за кандидатстване чак март или април беше  newsm78, до колкото съм запозната не може да се подава молба в градината. Дано не греша, а ако е така поправете ме да се затичвам и аз Simple Smile
Моничка, децата са много щастливи в ръцете на този досущ истински дядо Мраз, не съм виждала толкова добро имитиране на добрия дядка.

Празниците: Много размотаване при всички роднини, много ядене, маси, вина, сладкиши, преяждане и миене на много чинии, чистене и т.н., много.!!! Simple Smile
Бъдни вечшр прекарахме в свекърва ми, Коледа на вилата с нашите и НГ на вилата всички.
Ники беше болен, много кашляше, много продължително, какви ли не илачи варихме, пихме смучещи бонки/хомеопатични и на лекар бяхме, сиропчета пихме и т.н, сега сме уж добре и сме на ясла от днес. Майка ми и Николай и те с еразболяха, лекувах 3 човека на куп, луднах. Вчера с усмивка тръгнах от Ст.З и с удоволствие отворих вратата на апартамента тук Simple Smile Друго си е тук и сме си сами и ми е много готино.
Ще имам да ви чета днес, да наваксам да сверя часовника си и да съм в час.
Целувки и до скоро, хайде баййй.
Много красиви снимки разгледах във ФБ, страхотно е. Празника навсякъде  е бил уникално преживяване.

# 569
привет мацки.снощи не ви писах че митко ни вкара отново в екшън.с 40 градуса температура е и с ангина.като изпратих драго за работа и като му ревнах едно хубаво.после извадих един шоколад изядох половината и се успокоих.кофти ми е 4е малкия така постоянно боледува,а и заради работата.моя приятелка ме препоръча,имам 3 месеца изпитателен срок като втория ве4е тече,а работата толкова ми харесва ,че искам да остана,но ако не покажа добри резултати ще е много гадно и ще трябва да напусна.звъняхме днес и на бабите да се по редуват малко тази седмица да гледат митко било то и на половин ден,но нали са работещи дами няма да могат.важното е митко да е здрав,пък работата ако трябва ще я сменя.детето е на първо място.
ние празниците ги изкарахме по лекари и в къщи.на 31 прекарахме 4 часа пред кабинета на уши,нос и гърло в исул.на нова година митко се радва много на зарята сурвака няколко човека стоя до 2:30 и беше много щастлив.
оф пак е 40 градуса оставям ви

Общи условия

Активация на акаунт