Радостта за мен е най-голяма,аз през ЮЛИ ще съм мама/2010г./

• 26 258
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, момичета Hug

По един фреш за отскок

Като писах снощи забравих да благодаря за прекрасното оформление на началната страничка. Страхотна е Hug  bouquet

Желая ви прекрасен ден Heart Eyes

# 211
Добро утро момичета  Hug
Бабъл мерси за фреша  Laughing киселичко екстра , макар че сега пия чай  с мед и лимон че гърлото още ме наболва пък и носа ми се запуши , и аз съм будна от 5ч. и няма заспиване , тъкмо се унесох и звънна часовника да става малкия за училище  Confused и аз съм по добре с гаденето доста по леко и поносимо е вече  Grinning
Хайде лек ден от мен , че трябва да поработя малко  Peace

# 212
И аз съм ЗА среща!
Може на тортичка, може на пица и сокче Simple Smile Ще го измислим  Peace
Кой каза, че след 11та седмица минавало гаденето? Е, аз след 2 дни влизам в 12 седмица и пак ми се гади, та гади, а и си повръщам по 2 пъти на ден редовно. И хем ми се хапват разни неща от време на време, хем като хапна, ми става трижди по-гадно. Няма оправия.
С предната бременност не знаех какво е да ти стане лошо, а сега голяма мъка  Tired

# 213
Здравейте сладурки, най - накрая намерих лабораторията Simple Smile Момичета и мен ме е ударила лудата. Направо аз на мога да се понасям, но това е.... хормони. Ади за оризовите ядки и аз много ги обичам, обаче още преди години с приятели когато си говорихме ми казаха, че са затворили фабриката. Как се казваха вече съм забравила. Нещо от сорта ,,какино тане,, ли , нещо такова. Ако някой знае нещо да пише. Кашони ще си купя Simple Smile

# 214
  • София
И аз съм ЗА среща:) Ще се радвам да се запознаем след празниците!
Евридика, дано ти разкара скоро това гадене, ужасно неприятно е! При мен тази седмица е малко по-добре положението, но все още не е напълно преминало. И аз предния път не знаех що е то гадене, какво е това чудо сега не знам!
Абе бебчовците да са добре, другото ще го изтърпим и забравим Hug
Иначе съня и при мен е тотално сбъркан напоследък! Тази вечер се събудих в 23:45 напълно наспала се, все едно десет часа съм спала! Чистих, работих на компютъра, гладих... И така до към 4 часа. После поспах до към седем и сега ужасно ми се спи!

# 215
Някоя от вас ще ходи ли на БХС в Майчин Дом в София.Чудех се трябва ли да си запазвам час,защото д-р Евтимова от Токуда ме праща там и мисля че ми каза без час,да не се бъркам нещо.Трябвало ехография и кравно изследване.

# 216
Добро утро и от мен, и аз съм будна от рано - днес 4:35 и мрънках сума ти време, та мъжа ми накрая казва "Ако не беше бременна щях да те питам дали критическата не те е треснала вече, то хормоните  явно не прощават!" И после ми гали корема, а аз не знам накъде да се обърна вече Wink
Ихааа, гледам от 5 минути мъжа ми тича - ту навън, ту вътре - а той - подпалил без да иска компоста отзад (един голям пластмасов съд зад къщата за събиране на отпадъци от обелки, заленчуци и плодове - после за тор за градината) - е, вече нямаме, ама сме опушили квартала. Тича с едни шишета, просто картинка - и нищо не казва, та като станах и аз поне по-бързо го загаси огъня, защото и аз тичах да нося шишета с вода. Ужасно хем смешно, хем жалко ... Ако не беше видял щеше да стане беля бая по-трагична. Здраве да е само, бебето пожарникар ще става! Ай, ай ... А Пластмасата изгоряла и стопена мирише ужасно и ще си седя затворена до обед...у, каква сутрин само!

# 217
Здравейте и от мен! Tiramisy аз ще ходя на БХС в петък в Майчин дом.Обадих се по телефона не се записваш предварително.Отиваш там и ти взимат кръв.Не е на гладно, т.е. можеш да си хапнеш.Аз ще си направя ехографското изследване при тях и после ще ми вземат  кръв.Това е успех на всички мами, които ще правят изследвания! Simple Smile

# 218
Здравейте мами!
Като чета,май всички(повечето...)  ни тресат яко хормоните.И аз съм станала една кривотия-само крещя и се блещя .Мойте като ме видят и все едно..... Twisted Evil Гледат да не се навъртат около   preggo     Laughing
Ама това е положението.И аз със първата си бременност нямах никакви проблеми-разбрах в 12 седмица  че съм бременна     Grinning  и тези първите месеци ги пропуснах,та си бях супер безгрижна и  намах такива емоц. проблеми Wink .
Но пък нали трябва да се опита от всичко в този живот--после  как ще даваме съвети на дъщерите си?!?
 Wink
Веси,това с акушерка по домовете звучи чудно!Еййй, де да беше и при нас така....Ще чакаме да разкажеш!
И дано вече наистина спрем с това  Sick че вече ....Време е да се наслаждаваме на  предсоящите месеци от бременеенето! А идват и такива хубави празници!
Хайде момичета,останете си със здраве!  Желая ви хубав ден и стоите на топличка!

# 219
Благодаря ти много за чудесната информацията Deizi 24

# 220
Момичета, аз за среща предлагам следните дати:

09.01.2010
16.01.2010
23.01.2010

И трите дати са в събота. Ако някой има друго предложение - хайде да оформим няколко дати и после да помолим Пумата да пусне анкета да видим за коя дата ще са съгласни най-много момичета! А после ще чакаме предложения за някоя хубава сладкарница   chefю

Дейзи, благодаря и аз за инфото, тъкмо се канех и аз да звъня в МД! Simple Smile

# 221
Не е честно, аз с първата бременност повръщах и сега пак!!! Така се надявах вторият път да е по различно, но уви ...  Sad

Мерси за инфото, че кръв за БХС не се дава на гладно, че се чудех как ще издъжа до 10:30 без да хапна нищо !!!

# 222
Мерси за отговорите момичета. Утре съм готова да намеря лаб. Buggy а самата лаборатория знаеш ли как се казва

"Микробиолаб" се казва и се намира зад пицария "Джепето". Извинявай за късното включване, но чак сега влизам.

Джасра, за сега и трите дати са ми удобни, но наистина е най-удачно да се пусне анкета  Hug

# 223
 Hug специално се обадих да питам може ли да сме се нахранили щото аз съм от мамите дето не търпят глад! Дано всички се похвалим с добри резултати! Peace

# 224
Аз първо се възползвах от фреша на Бабъл....  Crazy цитрусите много добре ми влияят, пък после пуснах анкетката.
Хайде решавайте се, че по-хубаво от форумска среща няма!
Бобииии, какви са тези приключения  #Crazy Събра ми погледа!
при мен е скука,аз съм си с гадене, ама поносимо, надявам се всички сте ок!

Айде рапорт даден!

Общи условия

Активация на акаунт