Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за ваксиниране на детето ми срещу хепатит А, ако има проблеми с диарията?
Как мога да проверя дали съм ваксиниран срещу морбили и какво трябва да направя, ако не съм сигурен?
Защо се прилагат три дози Pentaxim през първата година?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за ваксиниране на детето ми срещу хепатит А, ако има проблеми с диарията?
-
Как мога да проверя дали съм ваксиниран срещу морбили и какво трябва да направя, ако не съм сигурен?
-
Защо се прилагат три дози Pentaxim през първата година?
-
Какво представлява подуването или уплътнението на мястото на инжектиране след ваксинация?
-
Какви са разликите между ваксините Prevenar и Synflorix?

Според разни атавистично мислещи персони като вас пак да се връщаме назад.., така ли?
Нещата са си точно толкова узрели, колкото трябва, за да се светнат хората, че без тяхното изрично съгласие никой не може да ги подлага на каквито и да били санитарно-профилактични или здравни мерки! Още повече, когато те носят риск за живота и здравето.
,но този път демократично.