, ще се справиш не се съмнявам 
Зелено човече - Работата е да се разходиш по тъмно , за да видиш великото творение, което е по главната уличка"пешеходната зона"

Мислих даже да изпратя в БТВ, ама

Сега на въпросите ти:
- Магазинче за хубави и качествени (но скъпички
) обучвици има в "Къщата на Хърлечанов" (там се намират и магазините на Вивател и Германос) входа е от западната страна,ама има две стъпала, но те уверявам че са лесно преудолими За яслите - тук има много:
В ОДЗ - "Звънче", "Радост"- и 2 Къщички (те са само ясли) и се намират зад Милениума, а другата е зад Нулевия Блок, мисля, че няма да имаш проблем със записването на детенце,когато му дойде времето

Документи не е необходимо да се подават, кой знае колко рано, а още повече в първия работен ден от новата година

Дано да съм била полезна, а съм сигурна че и другите мами с повече инфо ще се включат
"Пешеходната зона" е това с нарисуваната река, нали?
за акушерките в отделението, но към мен Б. се държеше много студено и въпреки,че до последно твърдях,че ще раждам тук и бях говорила с него, ме подминаваше по коридорите, когато ходех на консултация.
.Почти като на село, нищо не може да остане скрито за дълго.
, добре дошла, няма само ние да сме придошли от някъде .
,ако Ви интересува да не става рекламка ми драснете на лс , ние се обличаме от там .