Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 920
  • 738
  •   2
Отговори
# 30
Blue_eyes, успех с кормуването днес Hug, ще се справиш не се съмнявам Peace
Зелено човече - Работата е да се разходиш по тъмно , за да видиш великото творение, което е по главната уличка"пешеходната зона" Mr. Green, е нема друга такава украса Crazy
Мислих даже да изпратя в БТВ, ама  ooooh!
Сега на въпросите ти:
 - Магазинче за хубави и качествени (но скъпички Naughty) обучвици има в "Къщата на Хърлечанов" (там се намират и магазините на Вивател и Германос) входа е от западната страна,ама има две стъпала, но те уверявам че са лесно преудолими Laughing, също така малко по -  нагоре от Училище "Кирил и Методий" има още едно магазинче за обувки (пак са добри, български)
За яслите - тук има много:
В ОДЗ - "Звънче", "Радост"- и 2 Къщички (те са само ясли) и се намират зад Милениума, а другата е зад Нулевия Блок, мисля, че няма да имаш проблем със записването на детенце,когато му дойде времето Peace
Документи не е необходимо да се подават, кой знае колко рано, а още повече в първия работен ден от новата година Peace
Дано да съм била полезна, а съм сигурна че и другите мами с повече инфо ще се включат Hug

# 31
Няма нужда да подаваш още от сега документи, места има и записването не е проблем.Моето момиче е в яслата на ОДЗ Мир и съм много доволна.Баткото ни също е отгледан в тази градина(дадох го на 1 г.)Градината е след основен ремонт, санирана и със сменена дограма.Леличките  на Мими са страхотни, грижат се много добре за тях, а пък какъв репертоар от песнички имаме не е истина просто.Единственото което бих те посъветвала за там е, че е по-добре да е в долната група на яслата(1 етаж), имам наблюдения и над двете групи и в долната се занимават повече с дечицата.

# 32
  • София
Много благодаря за бързите отговори - успокоихте ме!

За магазините се ориентирах, лятото бяхме отседнали в къща ЗОРА и ми е познато, но Нулевия блок и Милениума са ми тъмна Индия  Embarassed Embarassed Embarassed

За украсата, то рано се стъмва, може днес да посрещнем тати и да гледаме какво има за гледане Simple Smile "Пешеходната зона" е това с нарисуваната река, нали?

# 33
Добър ден вече станало,успахме се с бебо. Честит сняг и да се задържи по празниците.
Лейди блу, успех с начинанието и аз имах едни амбиции и проекти ......, но засега-нищо.
Сини очи,   bouquetза акушерките в отделението, но към мен Б. се държеше много студено и въпреки,че до последно твърдях,че ще раждам тук и бях говорила с него, ме подминаваше по коридорите, когато ходех на консултация.
Зелено човече, дай инфо за кърмаческите принадлежности, аз още кърмя.
За яслите-сега е добре, но като гледам колко деца има .....
Лек ден,че трябва да ходим на контр.преглед.

# 34
За магазините се ориентирах, лятото бяхме отседнали в къща ЗОРА и ми е познато, но Нулевия блок и Милениума са ми тъмна Индия  Embarassed Embarassed Embarassed

Нулевият блок е точно срещу къща Зора по диагонал, даже от там се вижда едната къщичка.

# 35
  • София
Добро утро и от нас. Благодаря за указанията, май точно покрай тази градина сме минали тези дни  Mr. Green

За кърмаческите артикули (химикалки, чаши, календари и т.н.)- срокът, за съжаление, мина, в момента тече раздаването.
Все още обаче може да се поръчат блузки за мама и бебе, както и специалната кърмаческа блуза, ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452751.0

Я да питам дали знаете някое кафене със зала за непушачи  newsm78

# 36
Зелено човече, вчера моя позната откри сладкарница, в която не се пуши и обстановката е приятна. Кафето също е хубаво, има закуски и торти.
Намира се в Търговски комплекс Сони, срещу Плюса-а, от южната страна - сладкарница "Парфе" се казва. Дано не ме бият за реклама.
Удобно е за колички, има от едната страна възможност за качване на количка.
Малко е калничка улицата, защото скорошният строеж си казва думата.

# 37
  • София
Еее, супер, че има такова място - според мен не е проблем да се посочи името, защото аз как иначе да се ориентирам. Дори има една тема, в която се събират данни за заведения, в които не се пуши - по градове  Peace

За щастие днес засякох комшийката от отсрещния апартамент, която беше така любезна да ми покаже хватките за асансьора  Mr. Green Много ми е странно, тук сме от седмица-две, а вече се познаваме с някого. В София от блока познавах жената, която събираше таксите, едно майче от горния етаж - запознахме се покрай количките, едно майче от последния етаж - запознахме се на стълбите като откраднаха някаква част и нямаше асансьор и - ако може да се брои за познаване понеже на улицата, не бих го познала - един "глух" младеж от съседния вход - на него ходех да се моля да намали музиката  Embarassed Естествено, това не стана веднага, а месеци след като се нанесохме. А тук - още на втората седмица  Peace

# 38
В малкият град е така, всички сме едно голямо семейство Joy.Почти като на село, нищо не може да остане скрито за дълго.

# 39
Здравейте и от мен, аз съм по-отдавна в града и тук наистина хората се познават. Ако наистина не се пуши в новата сладкарничка ще е супер, че  и без друго е мъничка. Ще я посетим.
 А като четох темата, някоя мама беше написала, че Шуманска е педиатър, нищо подобно, не е.

# 40

Здравейте , момичета  и аз се вкючвам в темата мога да я нареча " дойдохме за кратко , но останахме дъгло".Когато имам време ще Ви следя и ще пиша отвреме на време

# 41
  • БГ
Здравейте и от мен в новата тема Hug, мерси на Зелено човече за поканата Stop, добре дошла, няма само ние да сме придошли от някъде . Peace
За ясла- ОДЗ Мир-доволна съм .Къщичка на  Нулев блок- не много .
Магазини - мога да препоръчам един страхотен нов бутик за дамски парцалки, които не се намират на друго място в града newsm35,ако Ви интересува да не става рекламка ми драснете на лс , ние се обличаме от там .
хубав ден от мен ,и честит първи сняг! Hug cold

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 09:43 от tevolere

# 42
  • София
Мхмхмхм... къде беше това за рекламата... мисля, че в нашия случай не е проблем.. или се бъркам  newsm78

Пак да питам някой дали е мяркал бебешки пюрета марка СЪНВАЛ (Sunval) - май ще да ги поръчвам от другаде  ooooh! ooooh! ooooh!

# 43
  • БГ
не съм мяркала пюрета,,защо не видиш в магазина на Тушев, имаше на Хип там и други.
а бутика е зад КАТ до Бриза спирката ,бл.44 се води. Flutter

# 44
  • у нас
Здравейте и аз дойдох за малко преди 24г. с родителите си.Тук се омъжих и отгледах двете си деца,съпруга ми е от тук.А з вече като отида в родния си град се чуствам странно не срещам познати лица по улиците.Там навремето почти не познавах съседите си,а тук  сме едно голямо семейство.
    nadejdata,аз те познавам и детенце също Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт