Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
E аз определено съм около тези сантиметри Joy
Къде е този макси магазин за високи като мен?

имаШЕ  Confused в гаражите зад лилавия магазин (който поне от две години не е лилав  Mr. Green )

с нетърпение ще чакам новото магазинче за дами, които си тежат на мястото Whistling

че ooooh! май навсякъде по-големите дрешки са или бабешки или грозни или комбинация от двете   Tired

# 61
Точно в Сонито е, има си и надпис.  Simple Smile
Всеки ден зареждам, пристига стока, а още ми е постничко.
С голямо желание го почвам, искам да има много неща, за всеки вкус.
Оказа се, че в тази нашата държава все нещо не е наред.
Ако ми бяха казали преди време, че има недостиг на ..... платове - нямаше да повярвам.
Вече втори производител се оплаква.
И още нещо, което ми прави впечатление - не са отворени към промяна на модела. Сменят плата и карат с един модел дрешка, защото се била харесвала.
В София - добре, но ако в малкия град всеки втори е с като твоята дреха?! Униформи няма да трябват.
Вече съм по-спокойна, днес напрежението ми поспадна, нещата са добре, има  какво да се желае, утре чакам още стока, дано не се забие из преспите като днешната.

Ние ще празнуваме Нова година в ресторант "Дунав", фенове сме на спа-хотелите, но на празници винаги сме си в Козлодуй.
Зелено човече, направихте ли нощна разходка из града? Тази година, в твоя чест  Grinning, е доста украсен, в сравнение с предишни години.

# 62
  • София
Зелено човече, направихте ли нощна разходка из града? Тази година, в твоя чест  Grinning, е доста украсен, в сравнение с предишни години.

Срам не срам ще призная, че още не сме  Embarassed Но видях на общината украсата Simple Smile

# 63
 Stop, днес май са много минусите и не става за разходки.Какво  newsm64  из къщи? Нещо много ме мързи, та не знам Grinning

# 64
  • София
Ние излязохме съвсем набързо, че нещо трябваше да купя, а термометърът на общината показваше -13 градуса  #Crazy

# 65
  • у нас
Ние за Коледа в къщи,НГ ще посрещаме в Макси. Simple Smile

# 66
  • София
Здравейте и от нас. Леле, каква виелица беше вчера  Shocked а днес - само някакви си -4 градуса  Mr. Green И едно слънце.... видях цели 4 колички  Peace Поразходихме се да видим въпросната сладкарница Парфе за непушачи, тясна ми се стори за среща, но пък табелата на магазина за пищни дами (като мен  Mr. Green ) ме изненада приятно - много нежна ми се стори  Peace

# 67
 Stop, НИЕ ВЧЕРА ПОСЕТИХМЕ СЛАДКАРНИЦАТА ПО ОБЕД, ДОСТА ХОРА ИМАШЕ.ДА НАИСТИНА МАЛО Е ТЕСНИЧКО ДА СЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ДЕЦА И СЕГА КАТО Е СТУДЕНИ, ПО ПОДА МОКРО ОТ СНЕГА, ИНАЧЕ Е ПРИЯТНО, НО ДА СЪМ БЕЗ ДЕЦА Party.

# 68
Мерси, Зеленичко   bouquet
Идеята е на ...... мъжа ми  Joy
Нямам си още манекенчета за другия прозорец - чак след Нова година ще го бъде Sad

Хей, нали не сте се изгубили във виелицата онзи ден?
Винс, във Максито бяхме за 8 март, голям купон си спретнахме, много весело беше.
Все още обаче не мога да разбера дали ми харесва посрещането на Нова година вкъщи или с голяма компания на кръчма, затова ги редуваме.

# 69
 Stop,къде се изгубихте всички? Днес е тържеството в детската градина, малко ни е страх от Дядо Коледа, та ще видим какво ще стане.На Нова год. е по-хубаво на кръчма, винаги в 12 се вие голямо хоро и става купон, поне според мен.
Разбрахте ли за новия закон, вече без талон за педиатри Hug най-после!

# 70
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Stop,къде се изгубихте всички? Днес е тържеството в детската градина, малко ни е страх от Дядо Коледа, та ще видим какво ще стане.На Нова год. е по-хубаво на кръчма, винаги в 12 се вие голямо хоро и става купон, поне според мен.

ОДЗ Мир?  Flutter

и досега нямах проблем с направлението  Confused проблем е лечението

# 71
  • София
Поздрави от (безснежно) Панагюрище! Направо не е истина: само за няколко часа минахме от сняг и студ (Козлодуй) през киша и непоносимо задръстване (София) до слънчево с тъкмо стопен сняг (Панагюрище)... И всичко това - дори не е от единия до другия край на малката ни държавица Simple Smile

И аз прочетох в Капитал за това, но личният лекар на Калин е педиатър и за нас няма разлика.

Тъй като не чухме ни една добра дума за педиатрите в Козлодуй (да ме прощават, ако има такива сред нас - ама обадете се, де!), решихме засега да пътуваме за консултациите (и без това скоро ще станат на три месеца). Освен това Калин има някои особености, а и сме много доволни от настоящата педиатърка, та... Ако се наложи нещо по спешност, ще влизам да ви питам  Mr. Green

А къде мога да намеря карта на града  newsm78 В този сняг не е много за обикаляне, а ми се ще да имам някакъв ориентир  Embarassed

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ  Nature Snowman santa2 Nature Snowman

П.С. Нищо не казахте за среща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 72
То пък колко град, че и карта.
Нали е една улица.
Ето тук има карта

http://www.bulmaps.bg/index.php?q
  • =fMjUwOw==&q[1]=g1MjAzNjszMDB&q[2]=DszNTIxNjU7ND&q[3]=a296bG9kdXk7N

Ето един сайт, от който научавам градските "клюки".
Има и справочник.
Някой телефон може да е от полза.
http://kozloduy-bg.info/?p=guide

# 73
  • София
Честита Коледа на всички  Nature Snowman santa2 Nature Snowman

Благодаря за сайта!

Пак ще питам има ли желаещи за среща  Mr. Green При хубаво време - разходка, при кофти - в сладкарница Парфе (за непушачи)

# 74
  • София
Брей, много от рано са запразнили всички  Mr. Green Да кажа, че най-сетне видях украсата на центъра. Ами все е нещо  Peace Дори тази на сградата, в която е библиотеката, ми хареса. По този повод да питам в какво състояние е библиотеката  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт