Опит за тема - гр. Козлодуй :)

• 45 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да не забравите да сложите трибагреника на терасата за утре  bg

Radika, понякога ме налягат едни тежки мисли дали се развива добре буболечката ми, но педиатърката каза, че пред вид теглото още не е проблем, че не е проходил....

Между другото, от 10,30 ч. на Площада ще има програма, някой има ли идея какво ще представлява  newsm78

Козлодуйска среща на 03.03 (сряда) - почивен ден - 11 ч. в сладкарница ПАРФЕ.

# 601
  bouquet  Здравейте, и аз ще дойда в "Парфето" и при Оли - много е готина!Не съм срещала такъв приветлив и интелигентен човек скоро! Вярно ме разтоварва на 100%! Тя от къде е? Някой знае ли?

# 602
  • До сърцето...
мисля, че Оля е от София, но утре ще я питаме лично...  Party

# 603

Между другото, от 10,30 ч. на Площада ще има програма, някой има ли идея какво ще представлява  newsm78

И аз това се питам...дано да е топличко за да отидем с мъника.  Като се замисля напоследък си излизаме редовно и по-хладното време не ни спира. Дори днес като бяхме навън не срещнахме нито една количка..  Mr. Green
Момичета много ме заинтригува човекът Оля. Ще кажете ли нещо по-конкретно защото от прочетеното ме връхлитат разни смесени мисли относно нея  Embarassed

# 604
  • София
Дори днес като бяхме навън не срещнахме нито една количка..  Mr. Green

Ние излизахме (3 часа  Mr. Green )

# 605
  • До сърцето...
Момичета много ме заинтригува човекът Оля. Ще кажете ли нещо по-конкретно защото от прочетеното ме връхлитат разни смесени мисли относно нея  Embarassed

Какво точно искаш да знаеш за Оля  Rolling Eyes Ние си я харесваме  Peace  и с удоволствие, аз лично, си общувам с нея. Твоите смесени чувства какво те притесняват?

# 606
  • До сърцето...
то станало време и за...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 607
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дори днес като бяхме навън не срещнахме нито една количка..  Mr. Green

Ние излизахме (3 часа  Mr. Green )

и като ходите не гледате встрани и не се обръщате на приятелски клаксон  Mr. Green

а честит ни 3 март!  Hug
 Party на женско парти сме, на женско парти смеее  Party

# 608
Ами искам и аз да я харесвам  Crazy но вие нещо не си я давате... Шегувам се.
Зеленко ние се прибирахме в 3 часа точно когато ти си изхвърляше боклука. Бяхме със светло зелена количка, която таткото буташе празна, а аз носех малкия голям човек на ръце. Ти каза че не се заглеждаш по майките с деца, но аз да си кажа. Все пак сме съседки  Flutter
Честит 3-ти март bg
Ако излезем по-рано днес ще минем през сладкарницата за да се запознаем. Толкова ми се иска че много ми се е прияло някоя пастичка... но се съмнявам да стане защото Денката точно по това време спи  Tired
 Някой по-назад беше питал за паркчето пред офиса. И аз ходя там, но не се застоявам. Минавам само да видя какво правят майките ,как са малките и отново хващаме улиците.

# 609
Здравейте момичета!
Честит национален празник! bg
Ние няма да можем да дойдем на срещата, понеже днес свеки има РД и ще ходим на Бутан да празнуваме.
Лек ден от мен!!! Hug

# 610
  • Провинция
И от мен Честит Национален Празник bg Пожелавам на всички мир,разбирателство и може би един още по-добър живот,в които всички да сме единни!

# 611
  • София
Честит празник  bg

Да си призная, на клаксони не се обръщам  Embarassed Рефлекс от София, що ли? А и нали малко съм недоскив, та никога не съм сигурна на мен ли свиркат  Embarassed Embarassed Embarassed Също по улицата на името си вече не се обръщам, много е разпространено и  Embarassed Embarassed Embarassed
Мда... наистина - малък град... е, поне всички разбраха, че си изхвърлям разделно боклука  Mr. Green

Хайде на срещата, 11 ч., ПАРФЕ, ние тръгваме, да видим малко от програмата и после на кафепиене  Mr. Green

# 612
  • До сърцето...
Срещата под козлодуйското слънце обезсили мамите и те си почиват  Peace

Калин е невероятен чаровник и спечели безвъзвратно сърцето ми... мама зелено човече - слънчева и спокойна..

За Goody, че устоя на двама мъже и предпочете нас, и за студоустойчивостта на лейди-то :

ммм... така... рапорт даден  Grinning

# 613
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy те и двамата ме чакаха на полусъединител  Hug

хареса ми Flutter

# 614
  • София
Брех, много комплименти  Embarassed Embarassed Embarassed Само Калин заслужава, аз не съм чак за комплименти, бързо ми се изчерпва търпението, това ми е най-голямата грижа  Embarassed

За протокола, ако за в бъдеще правим срещи в ПАРФЕ, трябва да помислим за резервен вариант, ако е затворено за частно парти  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт